Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca mammmmma

Maria Czubaszek dokonała 2. aborcji i jest z tego dumna!!!

Polecane posty

Gość Kochająca mammmmma

http://www.pudelek.pl/artykul/37944/czubaszek_dwa_razy_usunelam_ciaze_boze_jak_to_cudownie/ A ludzie trzymają jej stronę! Że dobrze, że mówi otwarcie, etc. Wczoraj na tok.fm chwalili ją pod niebiosa i nikt nie odważył się powiedzieć, że to głupia baba, która nie dosć, że nie potrafiła korzystać z antykoncepcji, dokonała 1 aborcji, a potem popełniła ten sam błąd i znów musiała usunąć dziecko. Sposób w jaki opowiada o sobie i tych aborcjach jest dla mnie niemoralny i wstrząsający.

Gość marjja jes cool
a ja ja lubie:) podoba mi sie jej podejscie do dzieci

Gość kopciooszek
to już nie ma błonki?

Gość tgrytutyuyi
i jak wstretnie sie zestarzala... kto w ogole ruchal takie paskudztwo? przeciez ona jest oblesna. moja matka w podobnym wieku a wyglada o wiele lepiej. wszystko odbija sie na wyglądzie, glupote tez, wychodzi na starosc, taki zly czlowiek na starosc robi sie po prostu odrażający, jak to babsko

Gość no to widzę, że się
przypierdalasz, Twoje życie Twoja sprawa, Twoje decyzje, inny robią inaczej i mają do tego prawo. Zajmij się sobą, a nie na Pudelku napierdalasz.

" a ja ja lubie podoba mi sie jej podejscie do dzieci " Ja też nie przepadam za dziećmi, ale tej starej już na ten pusty łeb chyba padło 🖐️

Gość sdcsdcs
daj spokoj!!!:) na poczatku mnie to zszokowalo a potem npo prsyu btylko sie smialam....glupia baba ktora szuka rozglosu. preciez jasne jest ze o to jej hcodzilo0by wzbudzic kontorwersje, szkoda nerwo na nia. w ogole sie nia nie przejmuj. takich ludzi trzeba po rpstu omijac i robic swoje. a zwolennikow abrocji nie przekonasz. wiec po co sie klocic??

ogólnie lubię ją za poczucie humoru, ogromny dystans do siebie, nie jest taka och ach ech, ale ten ostatni wywiad był niesmaczny. To obrzydzenie i wstręt z jakim patrzyła na dzieci było ... no brak słów, nie wiem, jak to ująć, ale od tej pory inaczej na nią patrzę.

jak to boli że Czubaszkowa nie udaje i ma w dupie co ludzie powiedzą

Gość powiem i ja.....
a ja tam lubię Marię Czubaszek byłam nawet na spotkaniu z nią i były to cudownie spędzone 2 godziny przyznaję że oglądając wywiad z nią w niedzielnej Uwadze z lekka zaskoczyła mnie jej szczerość jeśli chodzi o życie osobiste ale raczej zaskoczyła mnie jej odwaga a nie to że dokonała 2 aborcji....każdy ma prawo przeżyć życie jak chce dokonuje swoich wyborów i ja to szanuje ....teraz zamierzam przeczytać książkę która niedawno wyszła ponoć jest super

Gość heniutkaa od Bola
Tez ja lubie, niezla jest jako babka w spadkobiercach.

Gość Kochająca mammmmma
Co innego nie chcieć mieć dzieci, a co innego aborcja. I ten tekst, że zabiłaby siebie i dziecko nawet gdyby była w 8-9 m. ciąży? Co dziecko winne? Chciało się bzykać, a potem usuwa dzieci jak plamy z koszuli i żyje sobie dalej i jeszcze reklamuje aborcję jak Vanish na plamy. Widziałyście w necie zdjęcia uśmierconych dzieci w łonie matki???? To są normalne dzieciaczki, tyle, że malutkie. Wszystko czują. Jak można zabić człowieka w imię własnej wygody?! Bo przeceiz nie były to dzieci chore, niepełnosprawne, będące skutkiem gwałtu, etc. Dla mnie ta pani do wczoraj była miłą staruszką mającą do siebie dystans. Teraz jest dla mnie głupią starą babą, bez zasad.

Czubaszek ma dystans do siebie, więc i tak się nie przejmuje opiniami innych ludzi.

Gość sddddd
ale pieprdoolisz autorko!1 to werdlug ciebie lepiej urodzic i znecac sie nad niechcianymi dziecmi mase lat , marttretując fizycznie i psychicznie? Kobieta ktora nie chce miec dzieci ma prawo je usunąc i lepeij niech to zrobi nizby miała sie tak zachowywac okrutnie wobec nich jak slyszymy nie rzadko ze dzieci trafiają do szpitala lub umieraja w domu bo sa katowane i niekochane

Czubaszek ma dystans do siebie, więc i tak się nie przejmuje opiniami innych ludzi.

Gość manualanie go zaspokoilas
dla mnie jest mega otwarta osoba nie nam osadzac zadna z was nie wie, ze nigdy nie stanie przed wyborem dac zycie czy je odebrac

Gość sddddd
ale jak widac wedlug ciebie kurvaa wszyscy nadaja sie na rodzicow i nie wazne kto jeskim jest zjebem to i tak powinien wychowywac dzieci?? palnij sie w łeb, ty nawet nie wiesz jak dzieci niechciane niekochane [przechodzą pieklo w 4 scianach, a to wlasnie prze taklcih ludzi jak ty bo usunąc to źle, a oddac tym bardziej jeszce źle bo ludzie bedą sie krzywic na taką matke ktora urodzila i oddala, wtedy to jest pietnowanie takiej kobiety wlasnie przez takie osoby jaka ty jesteś.Stąd sie bioą roznie okrucienstwa , bo kobieta nie ma prawa usunąc czy odac, wowczas zneca sie nad takim dzieckiem

Gość Kochająca mammmmma
Wojewoda - ona ma dystans nie tylko do siebie ale i do dzieci, któe zabiła. Mogła oddać do adopcji, mogła się zabezpieczać, mogła być mądra. A teraz promuje zabijanie. Ciekawe jak by się pani Czubaszek czuła, gdyby lekarz miał dystans do pacjenta i olał ją gdyby ona walczyła o życie.

sddddd to jest bardzo logiczny wywód, zabiję dziecko zawczasu, żeby potem nie było katowane ... och ach ech, jakie to humanitarne... Ale mniejsza z tym. Mnie nie uderzył sam fakt aborcji, różnie ludzie postępują, nie ona pierwsza i ostatnia to zrobiła - ale bardziej mi zostało w pamięci, to z jakim wstrętem i obrzydzeniem odnosiła się do dzieci na tym kinderparty, no jakby co najmniej patrzyła się na gówno. Można mieć różne opinie co do aborcji, ale to jak się zachowywała pozostawia niesmak.

Gość chce wam powiedziec
Ale czemu tu się dziwić ? To właśnie tvn pseudo stacja promuje takich ' artystów', 'intelektualistów' Dno i jeszcze raz dno, ale czego się spodziewać po takiej telewizji ?

Gość miki0-00-
DZIWNA baba. taka mądra a nie umiala sie nawet zabezpieczyc zebyy nie zajsc w ciążę.

bo tylko tv trwam jest jedyną polską stacją i to z wartościami , hahahaha :D

Czytaliście lub słyszeliście całą jej wypowiedź na temat aborcji? Czy o tej dumie to tak piszecie bo tacy nowocześni jesteście? Zacytuję na wszelki wypadek: {Gdyby się zdarzyło, że zaszłam w ciążę, i byłby to siódmy czy ósmy miesiąc, to ja bym skoczyła z któregoś piętra, pod pociąg bym się rzuciła, ale na pewno bym tego dziecka nie urodziła.} Jeśli to napisała osoba zrównoważona psychicznie... no nie mnie oceniać, ale to oznacza że jesteście również dumni z tego że Czubaszek uważa że samobojstwo to dobre wyjście z problemów. Naprawdę nie widzicie w tej wypowiedzi niczego nagannego?

Gość Kochająca mammmmma
Słuchajcie - NIE CHODZI O ABORCJĘ OGÓLNIE - ALE O PROMOWANIE JEJ PRZEZ OSOBĘ MEDIALNĄ JAKO WYJŚCIE POZBAWIONE WAD. Dla mnie to glupia stetryczała ekscentryczna baba - egoistka bez granic.

Gość manualanie go zaspokoilas
samobojstwo to dobre wyjście z problemów. Naprawdę nie widzicie w tej wypowiedzi niczego nagannego? naganne jest postrzeganie czyjegos zycia i czyjegos sumienia pod katem tego co sami bysmy lub nie zrobili to jej zycie

Gość ergdfshg
Myrevin, z tym rzucaniem sie pod pociag i skakaniem to akurat mowila to we wlasciwy sobie zartobliwo-ironiczny sposob, taki ma styl w wiekszosci wywiadow, co do dzieci, faktu ich posiadania to mowila to calkiem powaznie, zreszta w tej nowej ksiazce tez duzo o tym pisze

Gość Kochająca mammmmma
I jeszcze ten tekst: "Nigdy z tego powodu nie miałam traumy, tylko mówiłam: Boże, jak to cudownie, że ja to zrobiłam". Połączenie w jednym zdaniu Boga i aborcji mnie zabiło :D