Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalesoniarz

dziewczyny naprawde uwazacie za smieszne kalesony u faceta?

Polecane posty

Gość lalesoniarz

w taki mrozy jak dzis

Gość lajla90
Nie chciałbym oglądać mojego chłopaka w kalesonach.

Gość mam dosc hemoroidow
nie. nie sa smieszne. to normalna czesc garderoby. gdyby tylko moj syn chcial je nosic:O ale on uwaza to za obciach:( nie moge patrzec jak wychodzi z domu do szkoly bez kaleson tylko w dzinsach lub dresach, idzie tylko kilka minut ale i tak marznie w taki mroz:O ale nie da sie przekonac nic a nic:(

Gość wielkie mi zeczy
lepsze kalesony jak rajtuzy,jak ma marznąć w taką pogode to czemu nie?tylko idioci sie z tego śmieją...

Gość mam dosc hemoroidow
moj maz nosi kalesony od zawsze, kiedys jak byl kawalerem i do mnie przychodzil zima bez kaleson, to na niego krzyczalam, ze marznie. dla mnie to naturalne. czemu dziewczyny moga nosic rajstopy- nomem omen aby bylo im cieplo a faceci nie moga nosic kaleson? i to mlode kobiety szczegolnie razi, ze chlopcy nosza kalesony. dlaczego? same sprobujcie w taki mroz bez rajstop wyjsc tylko w samych spodniach:O

Gość powiem i ja.....
w takie mrozy jak teraz kalesony są jak najbardziej na miejscu ...mój mąż nosi a ja nie mam nic przeciwko lajla90.....dziewczyno to wolisz żeby Twój facet marznął i nabawił się jakiejś poważnej choroby niż żeby ubrał kalesony ?....a Ty też teraz chodzisz w spodniach i pod nie ubierasz tylko skarpetki ?

Gość malakotka
Śmieszny jest raczej facet, który przy dzisiejszych temperaturach udaje chojraka i chodzi bez ciepłych gaci. Kalesony to niezbędna część garderoby

Gość myohmy
Jakby je nosił w lecie to byłoby to śmiesznie. Ale przy takim mrozie? Noś nie przejmuj się, przecież ubierasz na to spodnie, nikt ci tam zaglądać nie musi :)

Gość zazzyzaz
nie. wcale nie uwazam ze to smieszne. krzycze na mojego ze nie nosi. chyba bardziej faceci miedzy soba uwazaja ze to obciach ..

dzisiaj takie czasy ze kazda młoda głupia "dupa" uwaza to za cos śmiesznego... media piorą mozgi bo liczy sie moda

Gość kavaliers
a jaka jest różnica pomiedzy kalesonami a leginsami dziewczyny ?

Gość mamuśkaMałejZuzi
tylko kretyn w taką pogodę wstydzi się zakładać kalesony!

mnie nie smieszą , rozsądek przede wszystkim. Głupi są ci/te co łażą z gołymi tyłkami by sie podobać:d hahahaha to jest dopiero śmieszne.

Gość week of view
ja tak, a czemóż to nie?:classic_cool:

Gość -26 stopni
nie tylko :O

Gość kavaliers
zastanawiam się nad założeniem leginsów ale nadal nie wiem, jaka jest różnica pomiędzy leginsami a kalesonami ?

Gość lofhuwhwiwhi
leginsy można nosić na wierzchu, kalesony - nie

Gość kavaliers
ale leginsy i kalesony są wykonane z tego samego surowca, czyli z bawełny ? tak pytam, ponieważ leginsy są wszędzie dostępne a kalesony to tylko na zamówienie i trzeba czekać dwa tygodnie a za dwa tygodnie to będzie po zimie :)

Gość mikikun
a ja nosze 2 pare kaleson bo taki mruz jest u mnie

Gość nanouter54732
Kalesony mnie podniecają. Onanizuję się w kalesonach. A z dziewczynami i z chłopakani też lubię seks w kalesonach.

Gość Szopen
sam mam 5 par a co jajka mam se odmrozić ?

Ja nie uważam ze jest w tym coś smiesznego, widok mojego chlopaka w kalesonach nie jest mi obcy i dobrze, ze je nosi, po co ma sobie jajka mrozić

Gość gość
Różnica między tzw. leginsami (czy legginsami) a kalesonami naprawdę jest żadna. Poza tym, że te pierwsze noszą baby (także grube i obwisłe) publicznie, na ulicach, bo im wszystko wolno, a kalesony to najwyżej żołnierze na froncie wojennym albo manewrach, bo podobno są wstydliwe. A ja lubię przelecieć dziewczynę albo chłopaka nie zdejmując kaleson.

Gość Nicki 498763
Wcale nie uważam kalesonów za śmieszne. Onanizuję się w białych albo niebieskich kalesonach.

Gość moviuy
Bardzo lubię nosić kalesony. Podniecają mnie. I lubię kolegów w kalesonach. Mam 17 lat.

Gość Adrian97685
A ja to z kolegą Maćkiem lubimy się nawzajem onanizować i najbardziej w kalesonach.

Gość Darek17
A ja niedawno miałem seks z dziewczyną, co była trochę po alkoholu. Zdjęła mi dżinsy i byłem w kalesonach. Trochę się wstydziłem, ale powiedziała, że to jej się podoba, wyjęła mi wiecie co przez otwór w kalesonach i sama włożyła w wiecie co. Miałem ogromny wytrysk w jej cipce.