Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalesoniarz

dziewczyny naprawde uwazacie za smieszne kalesony u faceta?

Polecane posty

Gość Damian18
Widziałem niedawno na molo w Sopocie babę w leginsach. Dupa jak kanapa i sweterek w ciapki. Próbowała poderwać marynarza, ale był raczej obojętny. Nagle pierdnęła i zrobiło się ciekawie, bo te leginsy jej się na d***e rozdarły. Marynarz rzucił się ku plaży, a pewni starsi Państwo, chyba z Niemiec, próbowali ją zacerować, ale się nie udało. Baba się darła, leginsy się darły, a ja z dwoma kolegami śmialiśmy się. Więc rzuciła się na nas w tych rozdartych leginsach, ale byliśmy szybsi i wylądowaliśmy u marynarza na plaży. Wyciągnął fujarę i dał nam polizać W ogóle było miło.

Gość gość
Nie nie uważamy za śmieszne. Jak jest zimno to się je zaklada i nie rżnie bohatera co to mu jajka dzwonią jak blaszane dzyndzelki. Potem dzieci mieć taki nie może. Rękawiczki zakładasz na łapy jak Ci zimno? To i kalesony na nogi tak samo. Weźcie już przestańcie wymyślać dobrze?

Gość lutrehs87765
Bardzo mnie podniecają kalesony u chłopaków. Onanizuję się w kalesomach.

Gość lutrehs87765
Obwisłe baby w leginsach i skąpych koszulkach z wylewającymi się piersiami to horror naszych ulic.Nikt im nie powiedział (chćby syn), że to obleśne?

Gość gość
jak ma byc mu zimno to niech to nosi ,przeciez nie musi w tym paradowac przede mna tak jak ja nie musze paradowac w welnianych gaciach przed nim ale jakby bylo mi zimno to se zaloze co chce:-)

Gość gość
Mnie podnieca widok chopaka w kalesonach.

Gość gość
Absolutnie nie. Chyba jakieś niedorozwojki tak uważają. Jak dziewczynom jest zimno to się opatulą czym się da, a chłopak w imię czego ma marznąć? Ubierajcie się chłopaki w kalesony, bo wam plemniki się wymrożą i nie będziecie mieć potomków :D I nie przejmujcie się durnymi postami, teraz jest tyle eleganckiej bielizny. Jest co wybierać i nie trzeba zamarzać zimą.

Nie, nie uważam. Moj mąz też nosi jeśli np idziemy na długi zimowy spacer, albo jeśli z jakiegoś powodu ma dłużej przebywać na mrozie. Że już nie wspomnę o wielu facetach, którzy zimą pracują na dworze, albo w źle ogrzewanych miejscach - musieliby być pozbawieni mózgu, żeby w takich okolicznościach nie zakładać kaleson bo są niby śmieszne :o chociaż właściwie równe śmieszne są damskie rajstopy, albo biustonosze ze wselkimi powiększaczami biustu :p leży sobie taki i wygląda jakby laska cycki sobie odpięła na noc :p

Gość gość
Ta idiotka, co nie chce oglada swojego faceta w kalesonach niech sobie pooglda wlasne czce ywisajce do majtek..

Gość gość
Nie, nie uważam za śmieszne kalesony u faceta. Mój chłopak nosi kalesony i świetnie w nich wygląda, bo jest zgrabny. nawet bardzo mnie w kalesonach podnieca.

Gość gość
Wręcz przeciwnie. Młody facet w kalesonach wygląda bardzo seksownie,