Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poluska1977

zrobiłam to APEL!!!

Polecane posty

Gość poluska1977

jestem przeciwniczą aborcji ale musiałam to zrobić ludzie zabezpieczajcie się aborcja to morderstwo tak wiem jestem morderczynią z premedytacją ale musiałam to zrobić nikt i nic nie uciszy mojego sumienia... teraz krwawie fizycznie i psychicznie co się stało to się nie odstanie po zabiegu założyli mi od razu wkładkę aby nigdy więcej do tego nie dopuścić mam 2 dzieci wystarczy Żegnaj Aniołku i przepraszam...nie zasłużyłam aby Ciebie mieć...

to sie teraz będziesz smażyć w piekle. jak mogłas zabić własne dziecko. Nie pojmuje tego. ale ja nie jestemod sądzenia. tam na górze zrobią to wg Twojej winy 5. Nie zabijaj!

Gość ajsjjsjsjsjs
Wiesz ile kobiet nie może mieć dzieci?

Gość wtrynie sie
zabezpieczanie jest ogolnodostepne- aborcja nie

ja stracilam dwie ciaze i modle sie o dziecko, a ty wlasnie swoje zabilas.... nie zdzierze tego swiata i jeszcze sie tym chwalisz?

Gość hnvnhvn
ta ta, a teraz linczuj się do konca zycia, opanuj sie kobieto bo nie dlugo wpadniesz w depresje!!! miałaś swoje powody, za późno na lamenty bo co się stało to się nie odstanie! nie linczuj sie bo to nie ma sensu , pogarszasz tylko swoje samopoczucie,

Gość głupie prowo
od razu po zabiegu żaden lekarz nie założyłby wkładki - ciało obce w macicy z raną po łożysku to pewne komplikacje. pominę już zbyt duże rozszerzenie szyjki macicy. pomyślcie trochę dziewczyny, zanim się zaczniecie podniecać.

Gość poluska1977
mieszkam w Anglii tutaj to normalne...

ale w polsce to nie jest normalne...wogole po co to piszesz? liczysz na aprobatę czy jak.

Gość moze ta matka nie mieszka
w Polsce :-0

Gość hej e
malutka nie smuc!!! stalo sie lepiej ze tak a nie zebys nie miala co mu dac jesc albo sama sobie odbierala nie placz i nie smuc nie twoja wina! jestem z toba

Gość hej e
nie sluchaj tych suk!!! zazdrosne pizdy nie moga miec dzieci to nie i juz!!! nie nadaja sie na matki sa zle genetycznie widocznie tak ma byc!!!! wyplacz sie wyrzuc to z siebie i zapomnij jak najszybciej! stalo sie co bylo nie wroci! a wy zawsitne suki jak byscie tak bardzo chcialy miec dzieci to zamiast na kafeterii czas tracic byscie zapieprzaly na lepsze zycie zeby wam pozwolili adoptowac! a nie sie dymacie bezskutacznie

Gość a powiem grzecznie
nie zesraj sie hej :-0

Gość Kiniaaa12
Dlaczego to zrobiłaś to jest straszne wyrwałas cząstkę siebie .ale nie osądzam Cię pewnie miałaś swoje powody aby to zrobić ...następnym razem zabezpiecz się

nie wiem jak majac dwojke dzieci mozna dokonac aborcji i nie patrzec jak rosna... ale pewnie mialas baaardzo wazny powod ,wazniejszy niz dziecko. nie jestem za aborcja i nigdy nie bylam (nawet majac 16 lat) ale jak najbardziej popieram antykoncepcje i jezeli o grzechach mowa to antykoncepcje uwazam za o wiele mniejsze zlo.wspolczuje autorce wyrzutow sumienia chociaz wiadome bylo ze sie pojawia.tez mieszkam w anglii i nie wiedzialam ze to jest tu legalne.

Antykoncepcja nie jest grzechem. Ksieza to sobie wymyslili. Antykoncepcja ma za zadanie nie dopuscic do poczecia a nie zniszczyc juz zaplondiony zarodek

Gość gerhe
Walnij się w łeb. Usunęłaś płód, masz normalne dzieci i zadanie wychowywania ich a odstawiasz tu jakiś cyrk, z dziecinnymi tekstami o jakichś aniołkach. Jakoś nie wierzę w autentyczność twojej wypowiedzi. Raczej spodziewałabym się że to prowokacja.

Gość nie zadręczaj się,
nikogo nie zabiłaś i nie jesteś morderczynią. W latach 60 i 70 często usuniecie ciaży to był srodek antykoncepcyjny, oczywiscie nie popieram tego. ZrobiłaŚ to co uważałaś za najsłuszniejsze. Zrobić i urodzić dzieckjo to najmniejszy problem, ale zapewnić godne zycie pozostałym dzieciom to już wyzwanie. Nie chcę niechcianej ciąży porównywaźć do bolącego zęba, ale niekiedy to jest jedyne rozsądne wyjście zeby normalnie żyć

usunełaś ciąże zabiłaś dziecko. i tyle. nie ma nic na Twoje usprawiedliwienie. nie jesteś Bogoiem nie masz prawa decydować kto ma żyć a kto nie... masz dwójkę dzieci podobno tak??? a wyboraźasz sobie życie bez nich? a kobiety które nie mogą mieć dzieci nie zazdroszczą Ci tylko współczują głupoty.

Gość poluska1977
przeraziły mnie możliwści tutaj w Anglii aborcja jest legalna do 24 tygodnia ciąży ja byłam w 6 tyg nikt nie pytał o motywy poprostu jakby to życie nic nie znaczyło ; gdybym miała inna sytuacje napewno bym tego nie zrobiła brzydzę się tym brzydze się siebie. dlaczego tu piszę? nie wiem chce aby gdzieś te wydarzenie zostało zapamiętana aby ten aniołek nie był tak do końca nie chcianym...

może i masz racje ale to nie jest sposób na upamietnienie daj lepiej na msze do koscioła czy coś