Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Czy istnieją jeszcze nieatrakcyjne z wyglądu ale pragnące kochać i być kochane d

Polecane posty

Zawsze mnie fascynują tego typu tematy, mam z piętnaście w ulubionych. :classic_cool:🖐️

Więc może się poznajmy i dajmy szansę miłości skoro dla tego pięknego świata jesteśmy nic niewartymi przedmiotami bez uczuć?mam22lata Kacper wysoki szczupły chłopak z sercem które chce kochać

I z kutasem pragnącym poznać dogłębnie swą jamkę.🖐️

Gość HOOOKER GIRL5436
czemu wazasz ze jestes brzydki?jak wygladasz?

Gość HOOOKER GIRL5436
ale to czy masz ladne czy brzydkie rysy to indywidualne spostrzezenie, kazdemu podoba sie cos innego

Gość sheisstupid
daj maila.

Gość sheisstupid
daj maila:)

Przykro mi nie podaje maila..jedynie na niego mogę komuś odpisać..chciałbym tylko dowiedzieć się czy choć istnieją dziewczyny dla których wygląd faceta jeśt mniej ważny niż jego serce czy pełne miłości wnętrze

Gość ja jestem brzydka jak noc
:classic_cool: ale pewnie za stara:D

Gość ja jestem brzydka jak noc
doczytałam ile masz lat, jestem za stara:D ale spoko, jeszcze się wyrobisz i z wiekiem będziesz mniej brzydki, brzydale tak mają powodzenia

Gość sheisstupid
jak zamierzasz odpisać na maila, nie podając go?:)

Gość Wszyscy wymarli
ja jestem brzydka jak noc doczytałam ile masz lat, jestem za stara ale spoko, jeszcze się wyrobisz i z wiekiem będziesz mniej brzydki, brzydale tak mają powodzenia To nie wiesz, ze brzydale szukają ładnych?! Nawet jest tu temat czy "ślicznotka" pokocha brzydkiego. Bo my mamy ich rozumieć, tolerować dawać szanse, oni nie... śmiech na sali...

Mi się podobają właśnie nieatrakcyjne dla innych dziewczyny..nie ma czegoś takiego jak-jestem za stara..zawsze można się poznać..jeśli ktoś chce proszę podajcię maila i odpisze brzydka jak noc chciałbym Cię poznać

Gość dagmara nowak
pewnie że tak ale przy takim mężczyźnie dłoni mi drżą i mam wypieki

Gość Etienn
A nie przeszkadzałaby ci dziewczyna z łysymi miejscami na głowie, bo wyrywa sobie włosy?

Gość Etienn
Jak chcesz pogadać, to pisz na paulunia24@wp.eu

Gość Psychopata????!!
To on już tu pisał? Szkoda,myślałam że podam mu gg lub mail i go poznam, ale jak psychol to się boje :(

Gość SOniA234545
jego trzeba do psychiatry zglosic. on naprawde ma cos z glowa. jest normalny, nie jakis brzydal jak to on pisze. i z tego co go poznalam to wydaje mi sie ze te wszystkie jego "przykre sytuacje" w miejscach publicznych to jego "psychozy i manie". np dziewczyna usiadla kolo niego, przypomnialo jej sie cos albo skapnela sie ze kolezanke minela, powiedziala glosno "o jezu" i sie przesiadla na tyl a ten juz ze to na jego widok:D opisuje niestworzone sytuacje, ciagle dosluchuje sie jakis wyzwisk pod swoim adresem. ktos o czyms rozmawia i uzyje slowa "brzydkie" a on juz pcha to do siebie. ida ludzie i sie smieja bo rozmawiaja, on ze to z niego:D to chory facet

Znów ktoś mi robi czarny pijar nie jestem psycholem dziewczyna która to opisuje poprostu wciąż na mnie odgrywa się za zerwanie kontaktu..jeśli ktoś chce mnie poznać proszę o mail sam napisze by ta osoba znów nie dostała mego maila

Gość SOniA234545
to ja zerwalam z toba kontakt, usunelam maila a ty sie obraziles wiec przestalam sie odzywac:D nie piszcie bo przy nim czlowiek ma takiego mega dola. on sciaga w dol psychiczny. poza tym nie bedziecie robic tego co on chce tj odpisywac 10sekund po jego wiadomosci itp to obrazi sie, napisze ze idzie sie zabic i przestanie sie odzywac. chora glowe sie leczy a nie brnie w chorobie coraz dalej

Gość SOniA234545
albo najlepsze:D nie odpisalam mu pol dnia na maila bo mnie na komputerze nie bylo to napisal mi ze ma juz dosc oklamywania itp i wie co juz zrobi i przestal odpisywac. wiec sie zmartwilam i zadzwonilam do niego a on takim placzliwym, desperackim glosem mi oznajmil ze "teraz nie wie co on ma o tym myslec, wciaz wie ze go oklamuje, ze jest brzydki. pare razy probowal sie zabic i przeze mnie ma takie mysli znow" :D:Djego trzeba zglosic gdzies

Gość Etienn
Ja tam mogę popisać. Większy dół psychiczny mi nie grozi.

Gość SOniA234545
tutaj wszyscy wiedza jaki jestes chory. juz sam fakt zalozenia tematu jako jakis twoj kolega ze nie zyjesz, byl oznaka choroby. i nie pierdziel ze to ktos sie podszyl bo jakas dziewczyna na tym temacie cie rozpoznala i wydala ze to ty, poza tym rzeczywiscie, ten sam styl pisowni itp. tutaj tez oprocz mnie, kilka dziewczyn z toba pisalo i mialy takie same odczucie co ja-jestes chory.

Karolina nie rozumiem dlaczego Ty mi to robisz opowiadasz jakieś źle chore historię mowilas że masz schizofremie że słyszysz głosy więc dlaczego próbujesz mnie obrzucic błotem

Gość SOniA234545
opowiadam o tobie prawde, 1000%:Dale jak mi nie uwierza to same sie przekonaja. z reszta twoje tematy m.in. o twej rzekomej samobojczej smierci sa tu na forum, nikogo nie oszukasz

Gość SOniA234545
ruchal mnie brzydki sebastian, tak bardzo bylo mi go zal :(