Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfrfreer

Jest wielki mróz.Dlaczego nie otworzą kościołow dla bezdomych? Mogli by tam spać

Polecane posty

Gość Moniczkaaaaaaaaaaaa23
nawet mogło by byc pare takich punktów w duzych miastach

Gość Moniczkaaaaaaaaaaaa23
z kościoła na bank by kradli. zresztą kościół to nie noclegownia

Gość HMS...SVSS...Petard
"z kościoła na bank by kradli. zresztą kościół to nie noclegownia" Oczywiście. To raczej pedo-kur‏widołek z bezcennym malarstwem na ścianach, służący mamonie i zachłanności wykolejonych zboków. Swoją drogą. Lepiej spać na mrozie niz zostać wyruchanym w perskie oko w imie miłosci bliźniego AMEN

Gość ptasiek nastroszony
w sejmie i kancelariach roznych jest cieplo

Gość mikikun
to czemu nie ida wiem ze np w swiebodzinie kościół jest otwarty cało noc i ludzie przychodzą w nocy sie modlic

Gość mieciu!
a dlaczego nie otworza sejmu albo domu prezydenta?Przeciez tak kocha rodakow!

Gość ytytytyt
rozwaliło mnie,że ktoś może uważać że bezdomność jest wygodna!!!! a co kurwa może być wygodnego w spaniu na klatce i śmierdzeniu??!!! w samotności i tym że nie ma się doką pójść? pojedzie na gapę,też mi atrakcja... żebra o kilka groszy to też na pewno mie i wygodne...zbyt duża litość dla bezdomnych..no tak faktycznie ...faktycznie to ty jesteś bez serca a nie chyba .

Gość ytytytyt
zwlaszcza ze na tej klatce nie są mile widziani (ach,ta wszechobecna litość..) i sie ich wyrzuca. A moze im zazdroscisz wolnosci? skoro to taka fajna wygoda to czemu sama sobie nie pojdziesz spac na klatkach..i na ten mroz..

Gość ytytytyt
poza tym widze jacy są smutni jak ludzie odwracają się od nich z obrzydzeniem...ci ludzie oczywiscie pelni litosci

Gość ptasiek nastroszony
wszyscysmy po trochu winni Ich bezdomnosci. jakos nikt sie na porodowce bezdomnym nie rodzi

Gość ytytytyt
zapewne nie wszyscy sie rodzą na porodówce ;) ja jestem winna? czemu?

Gość Belladonnaaa
ptasiek Caritas to pomaga swojej rodzinie i znaiomym,/ pomagają w afryce i inych krajach- ochojska i chwała jej za to ,ale nie którym-nie znaczy wszystkim bo są tacy co od 90 roku nie pracowali jak kuroń nalał pierszą łyżke zupy ,ich dzieci nie pracowały i wnuczki nawet szkoły nie zawodowej nie zaczeły-a kuroń już nie żyje i co dalej

Gość K katolicki - afery
gdzie sie podziała pomoc kościoła,ksieża odkąd podpisał rząd konkordat to skarbonki,nie pomogą głodującym, a przychodzą po koledzie z wyznaczoną wcześniej stawką jaka im sie należy za wizyte, np.w mojej parafi wyznaczył 120zł,i wiekszość mu wpłaciła by sobie kupił Honde Hybrid i zosalo na ............