Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvfgaksghdfjskas

Dlaczego facet zawsze musi kręcić z kilkoma naraz?

Polecane posty

Gość nvfgaksghdfjskas

Ze mnie to jest naiwniaczka. Zaangażowałam się niesamowicie, naprawdę coś poczułam i traktuję tego człowieka poważnie. A on mnie niestety widzi jako jedną z wielu. Zresztą chyba to cecha charakterystyczna płci męskiej. Im więcej kobiet na koncie, tym lepiej. Oczywiście mam swoją godność i nie będę już postrzegać tej znajomości za tak ważną jak przedtem- do tanga trzeba dwojga, a nie trojga, albo więcej. Czy nie ma już na świecie faceta, który chciałby jakiejś umiarkowanej, stabilnej relacji, a nie kolejnej dziewczyny do kolekcji? :(

Gość fulllka
u mnie było odwrotnie. od sam , myslał powaznie, a ja zanim zaczęliśmy być ze sobą obrócilam 3. ale to był wyjątkowy przypadek. zazwyczaj nie mam aż takiego brania.

Gość nvfgaksghdfjskas
No nie do końca Samotny Romatyku, ja nie mówię, że kręcenie to jakieś wielkie zobowiązanie, no bo rzeczywiście to jeszcze nie jest nic poważnego. Ale jak już jest coś na rzeczy z jedną osobą, to wygląda to trochę nie fair, jak taki facet pisze z paroma naraz, a umawia się z jeszcze większą liczbą kobiet. To mi się kojarzy z jakimś maratonem: która się okaże najlepsza, ta ewentualnie dostanie szansę. Większości dziewczyn nie odpowiadają chyba takie zawody o mężczyznę, zresztą facet też oczekuje, że kobieta nie ma sieci innych "w razie wypadku" na boku, tylko podchodzi do niego normalnie. :O

Gość nvfgaksghdfjskas
Fiku Miku, masz widać szczęście i w Twoim otoczeniu uchodzi to za patologię. :P Ja na przykład jak dotąd za każdym razem widziałam u facetów tego chomikującego laski w razie wypadku cwaniaka. :O🖐️ Z jednej strony jestem w stanie zrozumieć, że przecież całe życie nie sprowadza się do jednej kobiety, ale z drugiej- na ten czas kiedy z nią kręci, to dałby sobie siana z innymi.

Gość Rozumiem twoje oburzenie
Postrzegasz to ze swojego pkt widzenia. Nie uwzględniasz jednak paru rzeczy: ten facet nie wie zapewne "co ty do niego masz", w myślach Ci nie czyta a powiedzieć mu tego nie powiedziałaś. Objawy zwykłej sympatii czy zainteresowania są codziennością, nie każdy interpretuje to jako wstęp do czegoś więcej. No i taki facet "rozgląda" się dalej, ja nie widzę w tym nic nie fair. Mężczyźni, kobiety, ogólnie ludzie tak postępują, i jest to fair dopóty dopóki nie padną jakieś więszke zobowiązujące słowa. Dlaczego mam poświęcać czas i energię "w ciemno", nie wiedząc, czy Tobie się nie odwidzi i po jakimś czasie zrezygnujesz ze mnie, a wtedy człowiek zostaje na lodzie, sam. To jest moje zdanie, warto na to spojrzeć z tej strony. Inna opcja jest taka, że po prostu trafiłaś na dupka i tyle.

Gość nvfgaksghdfjskas
Oczywiście, że może kopnąć w tyłek, jak będzie miała do tego powody. Widać taki facet z góry przewiduje potrzebę koła ratunkowego. :D

samotny tacy faceci jak ty pozostana samotni, bo zamiast skupić sie na jednej i zdobyc jej serce, gonią cienie, sami nie wiedząc czego chcą

Gość hihiehhh
Ty dziecino piszesz o facecie czy nastolatku? Tak robią nastolatkowie czyli dzieci a nie przeciętni faceci czytaj dorośli.

Gość Rozumiem twoje oburzenie
Tak Cię czy tam fiku... -> masz dużo teorii, zdań na prawie każdy temat, ale doświadczenie to chyba czerpiesz ale z wirtualnego świata ;)

do tanga trzeba dwojga, a nie trojga, albo więcej." i na tym powinna sie skonczyc dyskusja na tym durnym temacie :)

"Z jednej strony jestem w stanie zrozumieć, że przecież całe życie nie sprowadza się do jednej kobiety" Czasem się sprowadza, dlaczego nie? To jest ideał do którego powinniśmy dążyć. Może być taka sytuacja w życiu, że np. bardzo podoba się kilka kobiet w tym samym czasie, ale trzeba to jakoś rozegrać, żeby nikogo nie zwodzić i nie kręcić ( w znaczeniu pocałunków, seksu) z kilkoma naraz. Najczęściej jednaj, to tak się zachowują zwykli ruchacze, któzy się po prostu chcą zabawić i z żadną nie wiążą planów.

Gość nvfgaksghdfjskas
No ja własnie jestem w stanie zrozumieć to, że nie na jednej kobiecie świat się kończy itp. Ale kiedy jest już coś na rzeczy, to ja to widzę nie fair, kiedy mężczyzna kręci podobnie z innymi. Bo samo to, że już jakieś uczucie jest i druga strona zachowuje się tak, jakby je odwzajemniała to jakiś stopień zaangażowania. I współmiernym do tego zachowaniem (nie jakieś deklaracje ślubu przecież) byłoby ograniczyć kontakty tego typu na czas "kręcenia" do jednej osoby. Każdy ma potrzebę wierności i jak widzi, że jest jednym z wielu to w takiej sytuacji może się poczuć urażony. ;[

Żeby nie tracić czasu, Jak z jedną nie wyjdzie, bierze się za drugą :D

Ale kiedy jest już coś na rzeczy, to ja to widzę nie fair, kiedy mężczyzna kręci podobnie z innymi." ja pierd. Jak takie coś widzisz to się konczy znajomosć i mówi sie Do Widzenia takiemu kolesiowi i tyle w temacie

Gość nvfgaksghdfjskas
No ja przecież napisałam, że przestaję tą relację traktować poważnie. Tylko mam żal, przykro mi po prostu, jak każdemu za pewne by było i się zastanawiam, czy to jest wspólny mianownik wszystkich facetów, czy mogę oczekiwać jakiejś względnej wierności. Takie układy nie bardzo mi odpowiadają. :(

Gość psom na pożarcie
Racja, durny temat. Autorka się zadurzyła w jakimś facecie, który pewnie nawet pojęcia nie ma o jej uczuciu, a ta wymaga, żeby nagle facet olał cały świat i legł u jej stóp. Skąd się biorą takie wariatki?

czy to jest wspólny mianownik wszystkich facetów," no pomyśl ? zastanów sie i pomyśl?

Gość facet, po prostu facet
Regres, skad jestes?

miasto podaj.

Gość pole obowiązkowe - wybierz pse
Skąd się wziął Regres? Regres został poczęty analnie, dlatego teraz wkurwniony na maksa siedzi na babskim forum i wylewa swoją nienawiść do ludzkości.

Regres, podaj jeszcze jakie wymiary ma twoja kobieta. Oraz jej wzrost i wagę.

Ja sądzę, że Regres należy po prostu do gatunku ludzi złośliwych. Lubi być złośliwy wobec ludzi, sprawia mu to frajdę. To niekoniecznie oznacza że coś mu w życiu nie wyszło. Może mieć rodzinę, być spełniony zawodowo i mieć wolny czas. A mimo to lubi złośliwość. Niektórzy ludzie tak mają. Ja się od takich trzymam z daleka. Ale to kwestia gustu. Oni zwykle ciągną do siebie.

mIasto w ślaskim a moja żona ma w biodrach tyle ooo,nie tyle... a biuscie ma tyle... no i jest wysoka no i w talii ma odtąd dotąd :P

dobra napisz tylko czy szczupla jest, normalna, czy grubokoscista. i wystarczy.