Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mamba22

Matka Madzi

Polecane posty

Gość czarna mamba22

Jak na nią patrze to rzygam !!!!! Głupia szmata!!!!!!! Biedne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak zbulwersowana zachowaniem tej pizd***y, ciągle o tym myśle. To było zaplanowane, ona Madziulke zabiła. Cały czas od kąd usłyszałam o tym w telewizji siedze i myśle, a dziś to już płacze. Biedne dziecko,Boże Swięty jak mozna do tego dopuścić!!!!!

Gość pofqnwpofoqwfoqn
rozumiesz slowo WYPADEK?

Gość bo słodkiego mnie się chce ole
nie znajdą ciała bo dziecko sprzedane :O

Gość małpa z lasu
Boże, ludzie dajcie se siana z tą matką Madzi, bo ja rzygam jak widzę następny taki temat! 😡

Gość ja nie,ty tak
własnie moja babcia tez mówi o tym,że na pewno ją gdzies sprzedali i wywiezli ,a i przeciez była mowa o niemczech cos tam .Ta mamuska to coś mi znowu chyba kręci chociaż w filmiku.gdzie sie przyznała była jak najbardziej wiarygodna

Gość onngre
taaa, wypadek...tak jak kilka dni temu porwanie.... czemu jesteście tacy naiwni?

Gość małpa z lasu
Ogarnijcie się kretynki. Jedno dziecko umarło i już wszystkie piszą, że ojejku, tragedia, płaczą cały dzień i w ogóle... Co, to pierwsze dziecko, które umarło/zostało zamordowane? Ile dzieci dziennie umiera w biednych krajach Azji i Afryki? Ale ojej, biedna Madzia, Madziulka, Madziuleczka... :o żenada...

Gość a mi...
Jak można po tak tragicznym wypadku ze skutkiem śmiertelnym i to własnego dziecka zanieść ciało zawinięte w kurtkę pod drzewo???!!! No i to bezczelne zaplanowane prawie do perfekcji kłamstwo i wprowadzenie w błąd rodziny,policji,ludzi,którzy szczerze współczuli rodzicom...Nie jest mi tej"mamusi"żal....Żal mi jej ojca,dziadków którzy z pewnością są pogrążeni w niesamowitym smutku...A przede wszystkim żal małej Madzi,która nawet nie będzie miała godnego małego Aniołka pogrzebu...:( :( :( hmm to nie był wypadek,za kilka dni moze dowiemy sie prawdy

Gość chlopak jakich wiele
nie upadło, zabito lub sprzedano

Gość matira6
1. Matka Magdy pewnie nie była emocjonalnie związana z dzieckiem, być może go nie akceptowała 2. Wypadek nie musiał być tak do końca wypadkiem, mógł być jeśli nie zabójstwem, to nieumyślnym spowodowaniem zabójstwa w wyniku zaniedbania lub agresji ze strony matki

Gość a mi...
na onet pl jest od poczatku podejzewalismy matkę

Gość czarna mamba22
DO : Shizuka Hiou Nie masz uczuć pustelnico

tak na serio to nie wiadomo co się stało, wiem tylko, że jak ktoś straci kogoś bardzo bliskiego to na początku nie dopuszcza do myśli tego faktu i mówi o tej osobie w czasie teraźniejszym a matka madzi kiedy się przyznawała mówiła do rutkowskiego "ja ją kochałam" czyli jakby w przeszłości

ladna ta matka madzi, szkoda jej ze sie wrobila w macierzynstwo. widac ze fajna, ma styl. poza tym skads ja kojarze ale nie wiem skad :o albo tylko podobna do mojej starej znajomej. w kazdym razie niech to tam sobie rozwiazuja ja nie jestem motlochem zeby tym zyc tygodniami :D:D

Gość JANUSZEK......................
Zauważyłem również ,że matka Madzi w czasie przeszłym,,Była dla nas perełką"Ja pierdolę co za suka.Zabić ,to mało.

Gość ha ha rrracha
Shizuka nie chce być motłochem i nie chce się podniecać tematem a tymczasem nic innego nie robi dzisiaj jak udziela się na forach w tym temacie :D :D

Gość bdsbvsvddc sdggd
nox wiesz ze jesteś nikim?

jestem kims ponad tym, kims kto nie zaglada komus w gacie jak wy 🖐️ szare tlumy bez swojego zycia, teraz beda SĄDZIC wielce :D:D hahahahaa 🖐️

Gość ha ha rrracha
założę się, że Shizuki ma ok12 lat, na tyle można tę osobe określić biorąc pod uwagę wpisy , oj dziecko dziecko.... co ty wiesz o życiu ...

Gość tak to widze
zastanówcie sie jak kobieta która w nieszczęsliwym wypadku traci swoie dziecko ,wywozi je w wózku i zwłoki chowa w ziemi którą teraz to tylko kilofem mozna ruszyć słaba kobieta nie ma takiej możliwości żeby to zrobić chyba ze ma wspólnika i jak myślicie kogo ? cała ta sprawa która teraz powoli wychodzi na jaw to jest kolejne robienie wszystkich w wała lącznie z organami ścigania a wyjasnienie tego jest obecnie o krok według mnie dziecko żyje i ma się dobrze a matka celowo bierze winę na siebie dlatego dalej tak będzie kręcić żeby tylko policja nie wes zła na własciwy trop .............jeb.l ja pies wazne ze dziecko zyje i ma się dobrze ,jeszcz sie przekonacie !!!!!!!!!!!!!

Gość bfgdsgesger ggesg
jesteś nikim, NIKIM!!!! jesteś pośmiewiskiem co najwyżej, nie masz własnego zdania,żadnych zasad i poglądów. nie raz już zaprzeczyłaś sama temu co wcześniej pisałaś.

Gość mayka i tak kłamie
a skąd wiedziała ,że nie żyje? zero reanimacji itd kłamie pezda ,zabiła z zimną krwią albo sprzedała ,ta cała rodzina na szemraną wygląda

Gość bfgdsgesger ggesg
Czasem Słońce Czasem Deszcz jestem po dwoch probach samobojczych to świadczy tylko o tym, żeś zerem nie radzącym sobie sama ze sobą a moim zdaniem to świadczy o tym, że jest nikim o czym sama się dwa razy przekonała