Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mamba22

Matka Madzi

Polecane posty

Gość hosanananana
i dajcie spokój z tymi dyskusjami o aborcji, to nie jest miejsce ani czas.

Gość dfgb111
Moniśka ponawiam pytanie o zgwałconą 13 latkę? miała rozerwaną pochwe i odbyt, pobitą twarz, była podduszana .. chcesz szczegółów więcej? twoim zdaniem miała rodzić?

Gość dfgb111
Tak to nie miejsce na takie dyskusje. Moniśka ma rację -- to była puszczalska szmata, ta 13 stolatka, z pewnością.... Trzeba było sterylizować... PFFFFFFF Umieszczenie tego filmiku w siecie uważam za całkowicie niedopuszczalne i demoralizujące. NIE MA CIAŁA, dziecko może być w rejestrze osób zaginionych- matka może być w stanie chwilowej lub nie- niepoczytalności

Gość co by nie mówić
moniśkaa jak nie chcecie mieć dzieci to się nie puszczajcie!!!!Seks ważniejszy od dziecka?! tylko o swoich przyjemnościach myślicie!!!A jak nie chcecie mieć dzieci to się trzeba wysterylizować, i to państwo powinno wprowadzić darmową sterylizację dla wszystkich wariatów i wariatek co tylko im sex w głowie a wtedy nie będziecie usuwać dzieci!!! jak na razie to panstwo zabrania ludziom sterylizacji:D jest ona w Polsce nielegalna:D

Gość moniśkaa
jasne, że tatuś też maczał w tym palce, ale z pewnością to teściowie doprowadzili swoją synową do takiego stanu psychicznego! Mam 30 lat, u mnie w rodzinie akurat było sporo poronień, nawet 2 tyg. temu siostra poroniła, wiem jak jej trudno jest i dlatego jestem zła na takie co się puszczają i nie biorą konsekwencji że będzie dziecko z tego. Inaczej jest z gwałtem na takiej 13 latce, ona tego nie chciała, więc nie zabroniłabym jej. ale dorośli ludzie jak nie chcą dziecka to niech się nie puszczają albo wysterylizują...ja swoją cała ciąże przeleżałam, w szpitalu, wszystko robiłam na leżąco, wymęczyłam się strasznie bo walczyłam o dziecko, o które starałam się kilka lat...a takie puszczalskie są zadowolone, że zabiły.....żal

taśma była puszczona tylko po to by był szum, by wypromować rutkowskiego - bo samo nie stanowi żadnego dowodu w sprawie. To nie jest żadne zeznanie i nie ma żadnej wartości procesowej

Gość madrillo
moniśko, nikt cie nie atakuje, jak dla mnie mozesz cale zycie tkwic w celibacie, zamieszkac w klasztorze i sie biczowac, pewnie czulabys sie swietnie bo to przeciez takie poswiecenie. Tylko dlaczego wymagasz od innych, szczesliwych ludzi zeby zyli w taki sposob jak ty?Moze to wlasnie ty jestem nieszczesliwa i potrzebujesz zewszad potwierdzenia ze to co robisz jest dobre

Gość ja pani wasza
a jaka ona brzydka🖐️

Gość umcuaśa
Ty Shizuka a gdzie Twoja Ofelia? Może zrobiłaś z nią to samo co? Chyba się przejdę na komende w Poznaniu z wydrukami jak pisałas o córce, niech cie przetrzepią, moze coś ukrywasz

Gość dfgb111
Nie ma podstaw Monisia, żeby sądzić, że są "puszczalskie". Każda syt jest indywidualna i widocznie tak musiało być. Ich życie ich sprawa. Tak na marginesie masz marne pojęcie o adopcji w Polsce. Ja uważam, że jak kobieta nie chce rodzić, nie należy jej do tego zmuszać. Puszczalskie przeważnie się nie patyczą i rodzą sobie radośnie- ile takich jest- 20 kilka wiosenek a po 3 dzieci każde z innym

Gość kukunamuniuuuuuuu
jak ona ma nazwisko?

Gość Jelito
Spać idzta spać !

Rozmowa na temat aborcji nie ma sensu, bo: 1) i tak nikt nikogo nie przekona, każdy ma swoje zdanie i wartości, które wyznaje; 2) czy się komuś to podoba, czy nie, aborcja w trzech wypadkach jest legalna 3) nie ma szans, żeby w jakimkolwiek stopniu zmienić ustawę dot. aborcji. Także można sobie darować tę całą wojnę ideologiczną. Ja nie popieram aborcji, ale nikogo na stosie palić nie będę ani na siłę nie będę komuś wbijał mojej wizji, bo to nic nie da.

Gość moniśkaa
no i kiedy aborcja byłaby legalna w PL to by ją traktowały jako antykoncepcję, a ja zamiast aborcji proponowałabym właśnie sterylizację darmową. Jest mi przykro że kobiety, które zrobiły aborcję się tym chwalą i zachęcają inne do tego dlatego nienawidzę takich osób...i naprawdę jest wiele osób stojących w kolejce do zaadoptowania noworodka zarówno w kraju jak i poza granicami naszego kraju.

Gość dfgb111
Rutkowski to już przesadza! Już udowodnili, że kurtka znaleziona nie miała związku z tą sprawą. Raz, że ten filmik wyciekł- PORAŻKA< POWINIEN MIEĆ ZA TO SPRAWĘ! Śledztwo nie jest wyjaśnione, sprawa nie jest zakończona. Nic Kasi nie udowodnili i nie ma ciała. A już widnieje wszędzie - zbliżenie na jej twarz i podpisy sugerujące zbrodnię. A ten filmik- że "zwierzyna ją zjadła" śmiech na sali!!! ŻAAAALLLL Człowieku, przyjedź na moje osiedle i zobacz sobie- grasuje tutaj drapiezny ptak- który rozszarpuje gołębie, oprócz tego wałęsają się psy, koty. Dookoła są wrony i sroki- które jak wiadomo mięsem nie gardzą. jakim cudem truchła tych gołębi są w kawałkach? Masa pozostałości- kostki, flaki itp. Niesamowite jak pan R manipuluje opinią publiczną. Czy on koniecznie chce miec tą dziewczynę na sumieniu? Nie ma ciała nie ma morderstwa- natomiast wizerunek Magdy wszędzie publikowany.

Gość dfgb111
uważam, że Fundacja Praw Człowieka powinna udzielić jej wsparcia. To wszuystko jest wbrew prawu i procedurom.

Gość gdyby to faceci rodzili
dzieci to byłaby aborcja na życzenie a na czas menstruacji wolne od pracy🖐️ ale babom to można kazać rodzić a co

Gość dfgb111
srali muchy będzie wiosna. Jałowa duyskusja i jałowy offtop

Gość żaden filmik
nie wyciekał tylko rutkowski sam poinformował prasę jeszcze zanim poinformował policję 🖐️

och, ach, ech, nie przesiadajmy z tym wsparciem dla niej, ona jest tu najmniej ważna - a jeśli udowodni się jej winę w związku z którymś artykułem, jak np nieudzielenie pomocy, to się jej co najwyżej należy więzienie. Myślmy o dziecku a nie o niej.

Gość nie rozumiem zaglądania
z wartościami a z nauką. Nauka twierdzi iż człowiek ma unikalne DNA. DNA dziecka jest inne niż matki bo częśc jest od ojca. Oczywiśce dziecko się rozwija w "brzuchu" bo gdzies musi ale NIE JEST TOŻSAME Z MATKĄ BO MA inne DNA każdy plemnik ma swoje unikalne DNA, ile dzieci zabiłeś?

Gość nie rozumiem zaglądania
AgentT och, ach, ech, nie przesiadajmy z tym wsparciem dla niej, ona jest tu najmniej ważna dopóki nie udowodni się jej winy jest niewinna i JEST ważna jeśli po wszystkim okaże się że ona nic nie zrobiła to powiesz, a co tam my tylko zniszczyliśmy jej zycie i ją zaszczuliśmy,ale przecież ona nie jest ważna???

Gość BOŻENKAAAAA
JA SIE NIE ZDZIWE JAK ZA TRZY DNI OKAZE SIE ZE TO BYŁA TAKA AKCJA DLA DOBRA SLEDZTWA I OKAZE SIE ZE DZIEWCZYNKA FAKTYCZNIE ZOSTAŁA PORWANA, CIEKAWE KTO CO POWIE, JA NIE WIEM PO CO TAK SPEKULOWAC AŁY DZIEN :/

ale macie problemy. Polska jest państwem prawa, mamy 3 przesłanki dopuszczające aborcję i każda kobieta ma prawo z tego skorzystać, o ile danej osoby nie ograniczają jakieś zasady wiary, moralności itp. Natomiast wykonywania aborcji poza tymi trzeba przypadkami jest przestępstwem i każdy powinien się z tym liczyć,że to jest ścigane przez prawo. I dobrze

Gość BOŻENKAAAAA
setka tematów na kafe o tym samaym i jeden drugiego przesciguje w soich wymysłach tylko po co ?

Gość dfgb111
jeszce ten łysy czubek Jackowski.. nie ma to jak darmowa reklama co?

Gość umcuaśa
przestańcie tworzyc te teorie spiskowe, buahahaha, mitomanki :o dziecko nie zyje a znalezienie ciała to kwestia czasu. i jeszcze wspólnika musza znaleźc bo sama nie mogła tego tak zrobić