Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mamba22

Matka Madzi

Polecane posty

to swiadczy o tym, ze nie jestem czlowiekiem. a ludzie to zera, smiertelnicy. wystarczy upuscic i dzieciak sztywny tacy "wazni" jestescie. zamiast rzucac kamieniami lepiej pomyslce troche nad swoim kruchym zywotem 🖐️

Gość ha ha rrracha
Shizuka no i proszę, wystarczyło podpuścić a już wyznała ile ma lat. Założe się, że masz na imię Jessica :D masz 21 lat i żadnych innych zajęć jak tylko wypisywanie durnych postów, smutne. A twoje próby samobójcze nikogo nie interesują. Nie jesteś już dzieckiem, aczkolwiek umysł niedojrzały masz niestety. Zajmij się sobą, może jeszcze warto.

Gość bfgdsgesger ggesg
:-D taa... bo ty kurwa jedyna jesteś po próbie samobójczej :-D po tym co piszesz wnioskować można że te próby były tak żałosne jak ty sama, czyli o dwie tabletki więcej, albo cięcie się po zewnętrznej stronie ręki :-D próba zwrócenia na siebie uwagi nastolatki z glutem pod nosem, która wie że jest nikim i tylko przez taki akt desperacji może mieć swoje 5 minut

Gość dfgb
Shizuka Hiou a ja Ciebie pozdrawiam!!!!!!!!!!! Rozsądna babka! Dziecko na razie możliwe, że żyje, gówno jej udowodniliście, Tylko sobie używacie jak hieny. Z jakiej racji przed wyrokiem i przed udowodnieniem winy- a nawet zbrodni jest publikowany wizerunek Kasi wraz z sugerującymi tytułami (od początku podejrzewaliśmy matkę)- marne działanie żałosne pod polaczkowe hieny.

Gość karolciaoko
kurde guzik mnie ona interesuje ale po jaką ciasną nagłaśniać takie coś w TV? taka afera o takie coś? jaki wstyd dla rodziny!. wstyd....

Ja sie swojego wieku nie wstydze i tak jestem poza wszelkimi wytycznymi szarego spoleczenstwa. Smierc to tylko powrot do domu, do mojej Wampirycznej postaci. Nie bede rzec nad tym dzieckiem i udawac, ze milionowa smierc mnie rusza, bo co minute ktos zdycha. Ale bohaterowie od siedmiu bolesci pochylaja sie tylko nad wybranymi, ktore w tv sa pokzane. Jak mnie koles zaszlachtowal prawie na ulicy to tylko trzech dresow ktorzy obok pili piwo przybieglo, a "porzadni" obywatele obojetnie samochodami oprzejezdzali. SRAM NA WAS i mam gleboko w dvpie te wasze zaklamane zale na temat madzi sradzi, tak naprawde to zwykla pokazowka a codziennosc wasza to myslenie tylko i wylacznie o wlasnej dvpie 🖐️

Gość ha ha rrracha
mi też jest żal rodziny (pomijając dziecko). Nie wiem po co w to brnęła....to było głupie. Ale to tylko psychiatrzy prawdopodobnie mogą wytłumaczyć.

Gość dfgb
Shizuka Hiou - dobrze, ze nie wszyscy mają sparciałe mózgi

Gość ha ha rrracha
Shizuka Jeszcze o czymś chcesz opowiedzieć? Może znajdzie się ktoś, kto pomoże Ci z Twoimi traumami :/

Gość ha ha rrracha
i w sumie to o co Tobie chodzi o to, że wszyscy przejmują sie losem prawdopodobnie zamordowanego niemowlaka a nikt się Toba nie przejął? Czy tak?

jakby mnie w tv pokazali to tez by matki polski wspolczuly, ale nie pokzali wiec sraja na to czaisz? to sa durne pustostany na pokaz, a ich synalkowie rzna i gwalca kogo sie da ale ok mam was gdzies 🖐️

Gość dfgb
nie, tym, że takich dzieciaków giną miliony, w tej sekundzie ktoś umiera właśnie. a wam wystarczy stara kurtka i mętne zeznania laski po lekach. Wy macie w dupie to dziecko wy chcecie krwiiiiii offfiaryyyy zlinczowac tą Kaśkę... co za matkaaaa.... ja jestem lepszaaaaa . nie wiecie mamuśki co jutro was spotka:) moze wasze dziecko jutro np. do rosołu wleci, suszarkę do wanny wrzuci i odpali.. Życie ludzkie takie jest właśnie- kruche. I mogło dojść do zwykłego nieszczęścia. Dajcie baby spokój- na razie w ogóle gówno wiadomo a sądzić wam nie będzie dane. Ja Kaśce życzę, żeby wyszła z tego cała i zdrowa, żeby doszła do normalności. Bardzo jej współczuję.

tak cala prawda, dobrze prawisz!!! won z tymi hipokrytkami, WON do garow, do obsranych pieluch i do brudnych fujar mezow bo tylko do tego jestescie potrzebne dojne krowki 🖐️

Gość dfgb
Najlepiej wkręcać młodym dziewczynom- antykoncepja jezt złem, aborcja jeszcze gorszym.. Nawet ta po gwałcie.. Brednie w stylu "jak zobaczysz dzidziusia to od razu ci przejdzie" i takie tam... Może ona nie była gotowa na macierzyństwo- zamęczona problemami, samotnością, trauma, niedosypianiem, obowiązkami i zwyczajnie nieupilnowała? Każdego lata wypada przez okno i ginie jakiś dzieciak! Bo matka w iblu była- wyrodna kurwa zajebana nie?

Gość dfgb
Wypadki domo we się zdarzają i są częste! Wyzywacie dziewczynę bo spanikowała, doznała okropnego szoku i posypało się kłamstwo jedno za drugim. Potem jak w matni- zero ucieczki. Trochę wyobraźni. Dziecko było zadbane i widać, że kochane.

Gość ha ha rrracha
ale wyobraź sobie, że to przez media dowiadujemy się o takich zdarzeniach. Skąd wiadomo Shi...cos tam, że Ty jakieś traumy przeszłaś? Idź do tv i opowiedz, to też będą Ci współczuć i chcieć pomagać. Poza tym to był precedens, nigdy wcześniej (?) nie zdarzył się taki wypadek aby matkę ogłuszono i porwano dziecko z wózka. Teraz już wiadomo, że to blef ale zainteresowanie narosło , bo to nietypowe.

Gość ha ha rrracha
ale wyobraź sobie, że to przez media dowiadujemy się o takich zdarzeniach. Skąd wiadomo Shi...cos tam, że Ty jakieś traumy przeszłaś? Idź do tv i opowiedz, to też będą Ci współczuć i chcieć pomagać. Poza tym to był precedens, nigdy wcześniej (?) nie zdarzył się taki wypadek aby matkę ogłuszono i porwano dziecko z wózka. Teraz już wiadomo, że to blef ale zainteresowanie narosło , bo to nietypowe.

Gość dfgb
http://wiadomosci.wp.pl/title,Roczne-dziecko-wypadlo-z-okna-zginelo-na-miejscu,wid,13709426,wiadomosc.html?ticaid=1ddb5 kolejne, 11 mies i nie zyje. Zgo na miejscu, rodzice w mieszkaniu. No czekam, wyzywajcie ich

Gość kassska
a ta shizuka musi mieć jakiś mega problem, ciekawe jaki.

a mi jest szkoda matki, dziecka, ojca, nas wszystkich zyjemy w kraju, w którym aborcja jest nielegalna. Państwo uzurpuje sobie prawo do mówienia nam, że aborcja jest nielegalna, ale z drugiej strony nie zapewnia żadnej opieki, pomocy... Pewnie nie planowali dziecka, pewnie przez to ze nalezy do sekty katolickiej została niejako przez moralność zmuszona do urodzenia, przerosło ją to i zabiła małą Może miała deperesję poporodową? Może nie radziła sobie z emocjami, może po prostu NIE DOROSŁA DO MACIERZYŃSTWA.... To straszne co się stało, ale kraj w którym zycjemy ma gdzieś problemy młodych kobiet....

Gość jjdfuhe
a ja znam mame madzi. Chodzilam z nia do gimnazjum i LO przz rok (jest strasza ode mnie o 2 lata) Mialam zalozyc temat wlasnie..Dzis ja dopiero 1 raz zobaczylam w tv, myslalam ze to kto inny. Bylam w szoku.

Gość co by nie mówić
to przesrane miała laska- z własną rodziną miała jakis problem, a teraz widziałam kawałek uwagi i do teściowej musiała mówić per PANI choć z nią mieszkała-to chyba widać nie była też za mile widziana:O i jak faktycznie był ten wypadek to komu powiedzieć jak nikt nie uwierzy bo wszyscy tacy jacyś wrodzy?:O

Gość lkjeiooj
co innego, gdy stał sie naprawdę wypadek a co innego jeżeli ta śmierć była zaplanowana. Osoba matki jest ciężkim przypadkiem jak widać, z jednej strony służy do mszy a z drugiej podejrzana jest o różne inne, straszne rzeczy. Nie wiem gdzie tu sens, gdzie logika. Może jakieś problemy psychiczne.

Gość nfherfwru4reow
a za kilka dni i tak wszyscy zapomną...tak samo jak z Iwoną Wieczorek...ktoś jeszcze pamięta?? a piekło matki trwa smutne:(

Gość dfgb
Kaffee masz rację! Tak mogło być! Zabezpieczac się- nie wolno, grzech... zdarzyło się- jest ciąża. Aborcja- jeszcze gorszy grzech.. Oddanie do adopcji- wyklęcie z kręgu społeczeństwa, rodziny- przez obie strony, utrata związku, bezdomność.. W końcu poród, depresja, nie radzenie sobie z problemami, brak perspektyw.. Nerwy też mogły puścić- chociaz ja obstawiam nieszczęsliwy wypadek. Pół roku dobrej opieki- dziecko zdrowe, zadbane- jak niewiele dzieci. Trzeba Kasi pomóc. Zapomnieliście już o Anecie- która ukrywała ciążę- urodziła dziecko w łazience i z obawy przed rękoczynami pijanego ojca udusiła- uciszała, zeby nie płakało i dziecko zmarło- w następstwie powikłań po ciąży trafiła do lekarza. Ten wezwał policję. Policja zlokalizowała zwłoki. Ile było takich Anet bez powikłań? I bez odnalezienia noworodka?

Gość dfgb111
podszywie -tato woła do wanny Teściowie zlecili Rutkowskiemu śledztwo- i jesli ona do niej mówi PANI- to jest to totalnie szurnięta PATOLOGIA- z krzyżykiem na szyi! No to jasne- musiały być tam niezłe relacje i taki lęk jest możliwy