Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna mamba22

Matka Madzi

Polecane posty

Gość dfgb111
nie mogła nigdzie oddać. ZOSTAŁABY WÓWCZAS BEZ DACHU NAD GŁOWĄ Pewnie nawet nie zdawała sobie sprawy- że nie jest gotowa na bycie matką! Bo wszyscy jej wkręcali- oj tirlitirli bobo słodkie , bubusi malusi jak zobaczysz bobaska, dzidziusia to pokochasz! Takie argumenty padają w str młodych dziewczyn- " Nie chcesz dziecka bo tak gadasz tylko jak ci się urodzi to zmienisz zdanie" Takie u nas pokutuje przekonanie. Owszem, dzieci nie biorą się od "patrzenia na słońce" ale nie mamy do czynienia z jakimiś 13 letnimi siksami, tylko mówimy o dorosłych kobietach- i zdrowej fizyczności. Może Kasia nie miała dobrych relacji z rodziną swoją, żyła w rodzinie męża( u pani prukwy z krzyżykiem) nie sypiała, starała się jak mogła a i tak się coś wydarzyło? Można naprawdę- chwila nieuwagi i po ptakach. A potem poszło- jak domino i nie dało się zatrzymac machiny...

normalnie każda matka zadwonilaby na pogotowie, a nie obmyślała plan jak pozbyć się dziecka. niektórzy mówili że była w szoku. No na pewno, heh, zwłaszcza że zdążyła w mig wymyslic cały plan i dokonać całej mistyfikacji, tzn uderzyć się w głowę, wyrzucić dziecko jak śmiec - zamiast po prostu wezwać pomoc. coś mi się nie chce wierzyć że ty był tylko wypadek ...

noo niestety nikt nie dowierzał że taki będzie makabryczny scenariusz

Nie, nie myślę. Ponieważ to w mojej głowie ono było dzieckiem, z którym wizualizowałam sobie wygląd, imię itp. W rzeczywistości to była komórka. I naprawdę nie mam z tego powodu depresji, nie czuję się mniej wartościowa itp. Stało się, nie odstanie. Wtedy wiedziałam, że nie jestem gotowa na macierzyństwo, że nie dam rady. Więc nie porywałam się z motyką na księzyc. Popełniałm błąd zachodząc w ciążę, ale to nie znaczy że musiałam być konsekwentna w popełnianiu błlędów i na siłę , wbrew logice rodzić dziecko. Nie żałuję

ja nie wierzę w wypadek ale to już inni ustalą

Gość dfgb111
a może stało się tak, że dziecko upadło, było w stanie agonalnym a ona zwyczajnie pomyslała- że "z tego samo wyjdzie" i zajeła się sobą. Ta teściowa i te relacje wskazują, ze za samo wezwanie pogotowia mogłaby już miec pozamiatane. Moim zdaniem jej sytuacja była ROZPACZLIWA. Tymczasem wy przypisujecie jej lubowanie się w zbrodni i wyrachowanie.

Powiem Wam, że mimo wszytsko głęboko wierzę a własciwie chcę wierzyć, że oni to dziecko oddali do nielegalnej adopcji... że jest gdzieś tam czyste, bezpieczne, zdrowe i kochane...

Gość dfgb111
Właśnie wyjęłam podpaskę- to mogłoby być moje dziecko. Będe o tym myśleć za 20 lat hahahaha Przepraszam, nie mogłam się oprzeć.

chyba wszyscy byśmy tak chcieli wierzyć że Madzia żyje

Gość dfgb111
Też tak może być, że jest w innej rodzinie. Nie dałoby się w całości usunąć zwłok i śladów. Zwł, ze policja wczesniej szukała. Może dziecko ejst gdzie indziej. Niemniej jednak ja się trochę boję o tą Kasię. Jej potrzebne wsparcie. mam nadzieję, że ma odpowiednie.

Kaffee_ohne_Milch - twoje dziecko mialo juz mozg. takze zabilas je. dziecka juz nie bedziesz miec, bo zawsze bedzia mialo zal, ze moglo miec starsze odzenstwo. a i tez facet jak sie dowie ze jestes puszczalaska za zone cie nie wezmie, a co dopiero dziecko z taka...

Ta dziewczyna ciągle kłamie,przecież tu nic się kupy nie trzyma-juz bardziej byłabym skłonna uwierzyć w tą wersje o porwaniu.. Mała upadła,matka stwierdziła,że nie żyje-ubrała ją, wyszła z pustym wózkiem, ukryła gdzieś daleko,wróciła z tym wózkiem walła się w łep,położyła i czekała aż ktoś ją znajdzie....a później rozpacz,że porwane....ehhh-chyba,że tatuś wywiózł gdzieś córkę... Więc gdzie dziecko? Przecież psy szukały i trop się urwał? Ja obstawiam teraz,że małą już wcześniej sprzedała...Chyba lepiej wygląda matka,która niechcący zrobiła krzywde dziecku niż taka co je przehandlowała... Nie ma co gdybać,mam jednak głęboką nadzieję,że Magda żyję..póki nie ma ciałka trzeba miec nadziję...;/

Gość moniśkaa
Kawo bez mleka, mogłaś oddać dziecko do adopcji!!!Trzeba było się gdzieś ukryć na te kilka miesięcy donosić dziecko i oddać, a ty morderczynio zabiłaś dziecko!!!!Słyszałam bicie serduszka mojego dzieciątka z 5/6 tydzień ciąży i był to najpiękniejszy dźwięk na świecie!!!Jak zabiłaś dziecko to ono już miało serce! Zobaczysz, że odpokutujesz za to! Ważniejsza była dla ciebie szkoła, praca, studia wygląd, cokolwiek innego od ludzkiego życia. W niczym nie różnisz się od matki Madzi!!!i to nie tylko ty, ale wszystkie co zabijają dzieci!!!Chętnych na adopcję są tysiące osób...

Gość dfgb111
prezes wal się. ile twojego mózgu w prześcieradło wsiąkło? Ile razy kobiety ronią zarodki- i nawet o tym nie wiedzą. eh, żałosne to

jej nie jest potrzebna pomoc tylko areszt tymczasowy na 3 miesiące by już nie mataczyła. ona kojarzy mi się z psychopatką. Dochodzi do wypadku, a ona nie wzywa pomocy lecz planuje całą akcję, a potem bez względu na środki i efekty ją realizuje. Następnie przed kamerami brnie w to, gra na emocjach, wzywa do oddania dziecka, w między czasie gdzie do kina na horror... To nie aktorka, lecz psychopatka

Gość dfgb111
no debilki!!! won stąd, płakac nad moją podpaska. To chyba zarodek był poroniony.... chcecie może pochować?

Dobrawdę Monisiu wzruszyła mnie Twoja opowieść. Sęk w tym, że naprade nie obchodzą mnie komentarze innych ludzi. Ja jestem Panią swojego życia a nie osoby trzecie.

Gość moniśkaa
jak nie chcecie mieć dzieci to się nie puszczajcie!!!!Seks ważniejszy od dziecka?! tylko o swoich przyjemnościach myślicie!!!A jak nie chcecie mieć dzieci to się trzeba wysterylizować, i to państwo powinno wprowadzić darmową sterylizację dla wszystkich wariatów i wariatek co tylko im sex w głowie a wtedy nie będziecie usuwać dzieci!!!

Gość Tratata....
Czepiacie się matki, a co wierzycie że tatuś niewinny i nic nie wiedział? Sama tego nie zrobiła, musiała mieć pomoc. Zbyt łatwo przychodzi wam ocena matki. Może weźcie się za tatuska

moim zdaniem puszczenie tej taśmy było lekką przesada. Moralnie to było dwuznaczne. Mam wrażenie że to było zrobione pod publikę, dla własnych korzyści a nie dla dobra sprawy.

A może mi ktoś wyjaśnić o co z tym filmem chodziła? Nie mam tyle czasu,żeby byc na bieżąco

Gość dfgb111
moniśka ile masz latek? zapytaj babci jaka była antykoncepcja za komuny? Może nawet twoja ma aborcję za sobą? Może ciotka? Druga babcia? mama chłopaka? babcia chłopaka? jego ciotka? Tak na marginesie antykoncepjcja bywa zawodna. tabletki nie sa obliczane na wagę- a wystarczy, zeby kobieta ważyła więcej niż przeciętna. Wystarczą antybiotyki, by osłabić ich działanie. Wystarczy zatruie pokarmowe, węgiel- wchłaniający hormony. Wystarczy błąd frmy PFIZER... dziecko- a co z ciążą z gwałtu? czy 13 letniej siostrzyczce koleżanki zgwałconej pod cmenatranym murem powiedziałabyś - masz donosić?

Gość hosanananana
a czy matka M. była przebadana psychiatrycznie? bo wiecie, ja się nie znam, ale jak ma np. schizofrenię, to mogła sobie najpierw coś nawkręcać, zabić dziecko, później nieświadomie, w szale ukryć zwłoki- wmawiając sobie porwanie, a teraz sobie wmówić zakopanie dziecka pod drzewem. wariaci zawsze w 100% wierzą, w to co im się uroi... a nikt mi nie wmówi, że ona jest całkiem normalna...

Gość miss M idź na ypoutube
i obejrzyj całość. rutkowski coś tam nagadał albo przycisnął matkę co do tego co się niby wydarzyło.... i wszystko nagrał bez jej wiedzy ukryta kamera