Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

bo kobiety to zguba, jeden wielki wir, który wkręca i nie wiadomo gdzie wyrzuci

Ideału nie ma i nie będzie. Idealna będzie ta druga połowa i nie ważne czy rzuca skarpety w kąt czy makijaż zajmuje jej 40 minut. Poprostu się dopasuje i już! Ja mam nadzieję że swoją połówkę znalazłam :D

Gość lubie lodz
wiem, mętlik w głowie to normalna sprawa. Grunt to pobyć chwilę sam i przemyśleć, czego się szuka. Jejciu zawsze jak się włączam do dyskusji, to zbacza się na poważne tematy. Ludzie na imprezach się pytają, czy nie jestem na jakiejś psychologii:D żegnam was, dobranoc:D

Gość lubie lodz
dobranoc:)

Ja nie śpię, ale film oglądam i zajrzałem tu tylko dlatego, że coś z transferem mi się dzieje niedobrego i film wolno mi się ładuje ;)

Fighter in the wind - jeden z moich ulubionych filmów

Teraz się zastanawiam, czy dzieci Ci nie śpią, czy może Twój mąż bąka puścił :P

Gość pije i ja
wino biale a co tam :D moj piluje tez az milo posluchac:P dziecko spi dzieki Bogu :D

cześć dziewczynki, wczoraj przyszlo ukojenie, wszystkie rzeczy tego chama fruuuuuuuuuu polecialy, moje dziewczyny pomogły pociac poszarpac, zachowywalysmy sie jak jakies zwierzaki he, dzisiaj przyjechal panicz z wiekim szokiem wszedl ledwo cos wydukal, drzec sie zaczal, szczescie ze jeszcze kolezanki byly, oczywiscie rozpetalo sie pieklo, zawinal te zmarzniete rzeczy i uciekl jak szczur cos tam sie odgrazal ale spoko, nawet nie chcialo mi sie geby do niego otwierac, ale mam spuchniete oczy wygladam jak mysz...w morde jeza

Gość m/./.m
!!!!!!!! heeeeej, brawoooo!!!!!!!!!!!!!!!! o boze drogi chcialabym zobaczyc jego mine, naparwde siwetnie mu dokopalas. trzeb abylo jeszzce powiedziec...no wiesz michalku/marcinku czy jak mu tam, nie martw sie to tylko ciucszki, naparwde nie cchialam cie zranic itd itp tak jak on wtedy z ta beatka do ciebie:) gratuluje, choc wiem ze to i tak bolu nie zabierze, ale wszystko z czasem kochana. ja musze uciekac, zajrze [popzniej

Gość lubie lodz
ja wypije z pol litra- bardzo dobrze! tak trzymaj! nie daj się złamać temu chamowi

ale kurczę samochodu nie zabrał, była z nim ta lafirynda, ale nie weszla do domu bo by ja moje dziewuszki zarznely chyba, zreszta na nim tez suchej nitki nie zostawily, jego mina byla bezcenna