Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość Lady Kenzo
m...m...mam 32 lataaaaaa

moja kolezanka powiedziala mi kiedys -''pamietaj Julka ze po burzy zawsze przychodzi slonce. jesli bedziesz oczekiwala tylko jednego nie unikniesz rozczarowania ''

Gość ja wypije z pol litra
patrzyla i powoli mi je odbierala...:(:(:(:(:(:(

Gość .,m,.m
o kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa!!!!!!!!!!! az mi sie plakac zachcialo...dlaczego?? ta kobieta nie ma uczuc, jak tak mozna, wspolczuje ci ogromnie!!!! to naprawde straszne jak oboje sie zachowali, nie znam osobiscie zadnego takiego przypadku w sensie nie znam osobiscie ludzi ktorzy mieli taka sytuacje wiec jest az trudno uwierzyc w to...to jakis zwierzyniec doslownie...

fajny kawalek :D jak go uslyszalam -pomyslalam sobie ze fajnie byłoby zebrac sie do kupy :P i zrobic zoom na miasto:P:D niestety nic z tego nie bedzie :O ehhh ....

Gość Lady Kenzo
ja wypije z pol litra : faceci to ch...jeeee

Gość Lady Kenzo
co to za kawalek bo w moim kraju nie moge te odsluchac...podajcie tytul...plissss....

dobrze ze nie mamy wspolnych kredytow i innych rzeczy, nie bede mogla spojrzec mu w oczy...ach i jeszcze dostalam esa ze jutro stawi sie po swoje rzezcy w moim domu, ale pedal nie zdazy dzisiaj wszystko wypieprze, te wszystkie koszule, spodnie, podre potne, wszystko bedzie latalo!!!!!!!

Gość .,m,.m
Quis, no nie:)???? ech no szkoda... ja wypije pol litra-boze jak ja chcialabym do niej napisac,....do tej laski bez uczuc

Gość Lady Kenzo
Perconti...Ty tu nie pasujesz...

Gość .,m,.m
to jest Lykke Li - I follow Rivers, lady a ciebie dokad wywialo???

Gość Samantha przez nieme H
PANNY!!! Musimy pomoc jej wymyslic jakas zemste ale taka konkretna i taka co by nie zaszkodzila naszej pijaczce! co mysliscie?

on tez nie ma uczuc!!! co nim kierowalo, zeby tak zrobic, nie jestem potworem, nie jestem szkaradna, jestem zadbana i w ogole...a tamta to plastikowa dziwka

Gość Lady Kenzo
m...m... no takich Arabow to tylko w Niemczech dostaniesz...Mieszkam wlasnie tu....

Gość xxxx23
ja wypije z pol litra- mysle ze to dobry pomysl z tym zniszczeniem rzeczy,nalezy mu sie, nie moge sobie wyobrazic tego co przechodzisz...ufasz czlowiekowi, spedzasz z nim lata,planujecie razem przyszlosc a tu sie nagle okazuje ze sie rozmyslil ze wspolnego zycia, ja nie moge;/ a ta dziewczyna to szkoda slow;/

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec : przydarzylo ci sie tez cos takiego w Szwecji??

Gość .,m,.m
lady, oj niech sie chlopaczyna wygada:) przynajmniej zobaczy ze facet "TEZ KURWA POTRAFI" ze nie prawda jest ze wszellkie zlo to kobieta!! ja wypije z pol litra!!!! jestes mega!!! zrob to, tak, blagam cie, wywal mu zreczy przez okno-myslsize ta swinia zalsuguje na to by tak sobie wejsc do domku pozbierac ciuszki i wyjsc?? dawaj z tym pomyslem

powiem wam tylko jedno, ze wy same swoim zachowaniem tak to odczuwam zniechęcacie mężczyzn taka prawda niestety

dokladnie, nagle wszystko sie urwalo...ale najlepsze kochane byly te slowa " Beatko tylko nie placz nie chce zebys plakala przeze mnie" mysle sobie ty popierdolony tumanie, " poznalem inna kobiete, wlasciwie tez ja znasz" myslalam ze zawalu dostane " musimy odwolac slub, nie jestem pewny czy nasza przyszlosc bedzie tak swietlana jak tobie sie wydaje" no i dalej juz nie sluchalam bo nastapil histeryczny atak

Gość .,m,.m
lady i w holandii tez:):) ja tu mieszkam, arab w everyday life to standard:)

Gość Lady Kenzo
slucham tej piesni...ale nic nie rozumie...Belweder zrobil swoje:)

nie. mi nie !! znam przypadek kobiety(polka) , ktora wyszla za araba. ma dwoje dzieci. on notorycznie ja zdradzal i podrywal jej polskie kolezanki za co regularnie od polskich mezow dostawal po ryjku :D nie sa razem. odeszla od niego :)

Gość xxxx23
ja bym go pobila,by sie wyczolgiwal z mieszkania, co za dupek...