Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość .,m,.m
lomu uspokuj sie, pzrestan kurwa jego mac, dziewczyna wpadla w sidly szarmancji arabow nic o nic nie wiedzac, do cholery. polak rzadko sie zdarza taki "fajny jak arab wiec polynela...kazda kobieta chce czuc sie jak ksieznizczka, tyle ze ona nei byla siwadoma kim tak naprawde jest arab wiec prosze nie oceniaj jej, popelnila blad, biczuje sie i na pewno na araba juz nie poleci

Gość Lady Kenzo
lubie lodz: zgadza sie , za bardzo sie zaangazowalam...bije sie po raz kolejny w piers i waginy juz nie przepraszam:)

Gość lubie lodz
Perconti -> wiemy, że jesteś zraniony, ale my tu też jesteśmy zranione. Postaraj się zrozumieć, a nie jeździć po nas. My po Tobie też możemy pojechać- wziąłeś sobie jakąś głupią pindę, to się nie dziw, że tak Cię potraktowała. Czego się spodziewałeś, że zmieni się dla Ciebie?

Gość Lady Kenzo
zgadza sie na araba juz nie polece, ja juz wogole nie polece....wagina sie obrazila....

.,m,.m - spokojnie, Lady przyznała mi rację :P

Perconti no wlasnie szukacie nie wiadomo czego jakiś toraskow czy innych figo fago, a potem takie rozczarowania nie kierujecie się uczuciem tylko jakimiś innymi wartościami narzuconymi przez wasze maniery i zachcianki z tego co przeczytalam swoje slowa kierujesz do ogółu a nie bezposrednio do Lady !!! :P jesli chcesz jej cos napisac -swoja wypowiedz rozpoczynaj od slowa -Lady -- ................. (tresc komentarza) w ten sposob unikniemy nieporozumien :P dziekuje za uwage :)

Gość .,m,.m
lady!!! o matko tak ci powiedzial??? to jakis dupek musial byc. w akzdym razie europa, tylko europa. nie daj sie nabrac na araba prosze cie, choc wiem ze to trudne slyszac slodkosci kazdego dnia. ale pametaj ze te slodkosci szybko mina. ja uciekam spac kochane dziewczynki, trzymajcie sie mocno, sciskam was, mzoe wpadne jutro zlukac co i jak:) buzia

Gość Lady Kenzo
nie kierujcie niczego do mnie....ja nie znalam sie wczesniej na Arabach, ja tylko z moim Slawkiem mialam doczynienia, a potem ten Arab:/

Gość ja wypije z pol litra
dobra dziewczynki mam wsparcie w liczbie sztuk 4, przyjechalo moje pogotowie opiekunczo specjalne...jesli bedziecie chcialy napisze jutro co ten cham prostak dupodajek stwierdzil, i opisze jego ogol zdziwienia na widok wlasciwie niczego co jego...kochane dziekuje

Gość lubie lodz
Dziewczyny. Dochodzę do wniosku, że jak facet zostanie raz potraktowany, jak my jesteśmy 100x traktowane, to od razu robi się seksistą, wypisuje głupoty na forach dla kobiet i specjalnie rani kobiety. "Bo ta jedna mnie zraniła". A ile razy my zostałyśmy zranione? A musimy mieć nadzieję, że będzie dobrze i ufać następnemu facetowi.

Gość Lady Kenzo
lubie lodz: masz racje...faceci to mieczaki...

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec? to ja juz naprawde madra powinna byc...a tu nic....nadal pustka...

Gość lubie lodz
a potem przychodzi taki Perconti i pierdoli, że jesteśmy takie zimne. A SPADAJ PERCONTI. Idź se to mówić tej swojej byłej.

Gość .,m,.m
no dobra oszukuje, bo musialam zobaczyc jeszzce czy pijaczynka sie pojawi:) super!!!!!!!!!!!1 tak trzymaj kochana, duzo sil zycze i moc dobrej energii, quis dzieki:) nawzajem:) ok naprawde juz lece

"Dochodzę do wniosku, że jak facet zostanie raz potraktowany, jak my jesteśmy 100x traktowane, to od razu robi się seksistą" Nie przesadzaj z tym 100x... To sugeruje, że masz co najmniej 100 nieudanych związków za sobą. Kobiety łatwiej się angażują, dlatego Wy macie więcej przykrych doświadczeń.

lubie lodz--- swieta racja. zwróćcie uwage na to !!! kobieta , ktora ma wielu partnerow jest kurva, dzifka, puszczalska itd. :O a facet - hmmm casanova :D piertolone yebaki :O sory, ale nerwy mi puscily :O

lubie lodz przepraszam ale ja sam tu zostalem skrytykowany no przepraszam ale mam zly dzien

Gość lubie lodz
No z tym 100x to przesadziłam. Ale w nas każde małe niepowodzenie się odbija na samoocenie. Chociażby- czekam, aż zagada facet z czata, tak błagał o nr gg, w końcu dałam, a on nic nie pisze. I on się cieszy, a ja się zastanawiam, po co ta cała szopka, i CO JEST ZE MNĄ NIE TAK. takie akcje mam raz na 3 mce. A potem pojawia się taki Perconti, i w rozmowie wychodzi, że 10 lat temu zraniła go dziewczyna i on już takie zdanie sobie o nas wyrobił. No sorry.

lubie lodz co do twojej wypowiedzi to z reka na sercu moge powiedziec sumienie ze jeszcze nigdy nie zranilem kobiety choc naprawde mialem ku temu wielkie powody, ale wolalem odejsc bez slowa i to przemilczeć

Gość lubie lodz
No właśnie, Perconti, opowiedz nam, skąd Twoje złe doświadczenia damsko-męskie

lubie lodz moja sytacja jest swieza sam juz nie wiem co robie, przepraszam was za te slowa, tak wiem jestem banalny :( i calkowicie nieprzydatny

Gość dsfsfsfdsf
cześć, jestem tu nowy. piję sobie winko przy kompie i czytam forum. Pozdro.