Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha przez nieme H

Kto dzis sie upija sam przed kompem????

Polecane posty

Gość Lady Kenzo
m...m....jezu ...araby sa tez w Holandii????Ale jazda:-):):):):)

Gość .,m,.m
perconti wrazliwy facet z zciebie. mysle ze za wrazliwy i za dobry dlatego kobiety laduja cie w ...mhm wlasnie dlatego, wicej wiary w soebie, godnosci, jak laska podskakuje to z taktem ale stanwowczoscia sprowadzic na ziemie :) ja wypije-az we mnie sie gotuje jak tylko to czytam, oszaleje chyba zaraz, wypad do okna i ciuchy wypieprzac, ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perconti powiem wam tylko jedno, ze wy same swoim zachowaniem tak to odczuwam zniechęcacie mężczyzn taka prawda niestety przesatan pie***** po 10 postach zrobiles studium przypadku czy co !!!! dobranocka juz sie skoczyla :D

Gość ja wypije z pol litra
a co z samochodem zrobic? stoi na podjezdzie!! zaraz go zmasakruje

Gość lubie lodz
Można dołączyć do chlania? Oberwałam szmatę na studiach, 4 tyskiacze czekają

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec? : ja mojego Araba poznalam na czacie...Umowilismy sie na fuck friends...Ja sie zaangazowalam i dzis sie dowiedzialam, ze on dyma wszystko, co sie rusza....Klamie, oszukuje...a ja chcialam mu krasnoludki rodzic...:(:(:(

Gość .,m,.m
nie widzizlam tego ostatniego posta perconti, to nagle piszesz ze zaczynasz nas rozumiec a za minute zupelnie co innego tpo ja juz nie czaje... lady no sa i w holandii , masakra, a piosenka a kij tam ze slowami:) melodia fajna?

jeszcze ta dziwka go samochodem wozi, nosz kurwa

zaraz wracam dziewczyny

Gość Lady Kenzo
m..m...co te Araby w Holandii robia?????To samo, co w Niemczech???

Gość Studentka M
Jaaa!! zdalam najważniejszy egzamin w sesji kiedy to 90%procent zostalo oblane!! piję martini z lodem. Zeby osiągnąc ten sukces niestety nie mam chłopaka, przyjaciólki sie ucza do poprawki. sama jak sama. zawsze sama, nawet z sukcesem.

Gość .,m,.m
pijaczynko, dobra dobra gadka szmatka wyrzucilas ciuchy juz????

Gość Lady Kenzo
Quis leget haec?: a wiec naiwna bylam, ze wierzylam, ze Ja i MOJ Ali...bedziemy razem???Kolejna naiwna Polka???

Gość lubie lodz
Niby spoko ale niesmak jest. Trzeba go zabić browarem:P Zaraz dołączę, tylko poczytam, o co wam chodzi:D

Ciesz się Autorko, że wszystko przed ślubem się stało. Mam brata ciotecznego, który kilka lat temu się ożenił. Bł z tą dziewczyną od liceum. W ogóle jej nie znałem, a widziałem ją ze dwa razy w życiu, zanim się pobrali. Kiedyś wybrałem się na piwko z kolegami i zobaczyłem swojego brata z jakąś brunetką. Spacerek, kwiat, całuski itd. Pożartowałem z kolegami, że Radzi ma romans, bo jego narzeczona to blondynka :P W sumie, z daleka ich widziałem, a ona przecież mogła zmienić kolor włosów. W każdym razie, okazało się, że przez rok czasu, przed ślubem mój brat miał romans. Żeniąc się nadal był z tą drugą. Kilka dni po ślubie żona się dowiedziała i wywaliła go z domu. Po kilku tygodniach wrócili do siebie i wszystko pięknie, gdyby nie to, że jeszcze przez rok ten romans trwał.. Teraz mają dwoje dzieci i podobno jakoś im się układa...

Quis leget haec? tak tu krytykujecie jednego faceta i sprowadzacie go do calej jednosci popolacji mezczyzn a dlaczego ktos tak nie moze pomyslec o kobietach, bo co lepsze jestescie????? same krytykujecie kogos bo nalezy do tej samej plci to chore

Gość Studentka M
Dzięki baardzo;) studiuje prawo.

Gość .,m,.m
quis no i dupa ja jestem rasistka i sie do tego przyznaje, za duzo historii znam, za duzo wiem i slyszalam by nie moc nimi po prostu nie gardzic. nawet dzisiaj :):) haha bylam na salsie sama i musialam tanczyc z Abdulem no i dobra fajnie fajnie ale nagle pomylilam kroki jak sie na mnie spojrzal to myslalm ze mnie zabije, serio. a taki milutki slodziutki zawsze...ech mopwie o tym wprost i sie tego nie wstydze ale zaznaczam ze nie skreslam nikogo na poczatku. nie na zasadzie o arab to spadaj nie normalnie gadam i niekltirzy wydaja sie ok...ale jelsi chodzi o zwiazek to never lady.. nie wiem co robia w niemczech arabusy ale tu no pracuja normalnie. a po godzinach szaleja na miescie i jak wypija to szopy odstawiaja takie ze hej. nie lubie i koniec

Gość Też naiwna i głupia
Też się upijam przed kompem, takie życie że nic innego nie pozostaje. Pozdrawiam wszystkich smutnych i zawiedzionych swoim życiem.

Perconti- kafeteryny psychologu :D w jaki spodob mozemy zniechecac mezczyzn ??? skoro takie sa twoje wnioski- odpowiedz mi prosze na pytanie :)

Gość lubie lodz
Zawsze współczuję takim obkutym, niby sukces, ale napić się nie ma z kim, bo wszyscy ryją:D Przynajmniej u mnie.

Gość lubie lodz
ja wypije z pol litra-> masakra, ten twój niedoszły. Wiem, że pewnie teraz mega boli, ale powiem Ci jedno- im się nie ułoży. I pewnie to się skończy tak, że to ona go rzuci, bo takie kobiety lubią tylko zdobywać "niemożliwych" facetów, ale żeby z nimi być to już nie. I wtedy on będzie chciał do Ciebie wrócić. Tylko dlaczego zawsze jest tak, że to my, kobiety, kończymy jak śmieć z odzysku:(

Gość .,m,.m
lemus o kurwa naprawde az mnie cos w zoladku boli jak takie historie czytam, no nie wierze jak tak mozna percoti -slonko ale uspokuj sie, nikt tu nie uogolnia ze faceci to swinie, mowimy o konkretnych przypadkach, nawet w historii pijaczynki jest motyw kobiety SUUUKI, takm wiec kazdy tu wie ze zarowno wsrodkobiet jak i mezczyzn sa szmaty...nikt nie uogulnia i tego sie trzymajmy

dziewczyny! tak sie wzielam za te szmaty, ale moze biednym je oddam! mojemu nie doszlemu napewno nowa dziewczyna zakupi ekwipunek, a komus moga sie przydac, przeciez to prawie nowe rzeczy, co wy na to...chociaz to nic nie ukoi