Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska1234

Zostawił mnie facet

Polecane posty

Gość Tereska1234

I jeszcze mam pytanie. Spotykałam się z mężczyzną 3 tygodnie codziennie. Codziennie pisał 5 smsów i dzwonił jak mu nie zależy. Uwierzyłam mu, że mogę czuć się przy nim bezpieczna. Aż pewnego razu nie odebrał telefonu i na drugi dzień wcale się nie odezwał, więc wiedziałam, że mnie rzucił aczkolwiek nie wiedziałam dlaczego. Wykasowałam wszystkie namiary na niego, bo uważałam, że zerwał po chamsku i nie odzywałam się wcale. 2 dni temu siedzę na gg a on się odzywa jakimś głupim znakiem zapytania i oświadcza że jest szczęśliwy bo ma dziewczynę, którą uszczęśliwia a ona jego. Po co mnie po 3 tygodniach nie odzywania się informuje że ma dziewczynę i jest taki szczęśliwy? Czy ktoś miał podobnie? Bo ja już pogodziłam się z tym że chamsko zerwał a on się odezwał po co?

Gość Tereska1234
Pewnie że jest

Gość To jest to
No a ty powieć , że masz Zajebistego faceta , i jest lepszy w łużku Sorry ale fajnie że my się rostaliśmy :P

Gość takaPrawda
powiedz ze ten nowy ma wiekszego

Gość Tereska1234
Ja już z nim nie rozmawiam

Tereska Powiedz mi co on pisał Ci w tych smsach, o czym z Tobą rozmawiał? Mówił, że Cię kocha, lubi?

Gość Tereska1234
Że mu zależy, że jestem dla niego najważniejsza, że tęskni i takie tam. Nigdy nie pisał że kocha coś Ty. A potem się nie odezwał a dopiero po 3 tygodniach napisał że ma szmule jak ja mu powiedziałam że powinien normalnie zerwać. Bo ja przez ten cały czas ani słowem się nie odezwałam. Mam swoją dumę.

No i po 3tyg zarywania zaangażowałaś się emocjonalnie? Czy aby nie za szybko? Przepraszam że tak bezpośrednio - ale poszliście do łóżka?

Gość Tereska1234
Poszliśmy, ale my się codziennie spotykaliśmy, aż tak się nie zaangażowałam, tylko przykro mi, że tak zerwał nic nie powiedział a codziennie się spotykaliśmy.

Uważam, że mógł Cię zbajerować tylko dla łóżka. Zastanów się czy następnym razem warto tak szybko zaczynać od łóżka.

Gość Tereska1234
Jak szybko? Ja wcześniej nie spałam z facetem 2 lata, a z nim wcześniej na gg gadałam. My jednak postanowiliśmy być w związku. Pomyśl codziennie się spotykaliśmy. To kiedy miałam z nim pójść do łóżka? Ja tak od razu nie poszłam z nim do łóżka

Gość pommmpek
hehe ile ty masz lat ??

Gość Tereska1234
A o co chodzi Tobie ile ja mam lat?

Gość pommmpek
bo piszesz jak dziecko :D

Gość Tereska1234
A dokładnie o co chodzi Tobie?

Gość Tereska1234
No to po jakim czasie jak się z kimś codziennie spotykam powinnam pójść do łóżka? I po co się odezwał po 3 tygodniach co?

Gość Tereska1234
Na której randce idziesz z dziewczyną do łóżka?

Gość Tereska1234
Jacy Wy mądrzy jesteście. Wam pewnie o łóżko chodziło.

Gość Tereska1234
Jakoś się trzymam.

Gość Jacekkkkkk
Wcale za szybko nie poszłaś z nim do łóżka nie martw się. To zwykły chuj i egoista. Nie myśl sobie że jest taki szczęśliwy bo by do Ciebie po 3 tygodniach nie pisał. Chciał Tobie dopiec to fakt, ale nie martw się Tereska długo z tą dziewczyną nie będzie.