Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiu fiu fiu fiu.

znalezli ciało madzi

Polecane posty

Ja też się o to pytam, ale zapewne jak dziewczyna wpadła, nakazali ślub, i teraz tak żyli na kupie, obcy sobie ludzie, ale za to jak 'przykładnie' dla ogółu z zewnątrz. Postawa i zachowania tego męża są dla mnie jednak bardziej naganne niż ta cała jego rodzinka, z którą przyszło Kaśce żyć. Jednak jakąś odpowiedzialność tam miał, a nie tylko praca i siedzenie na FB.

Gość A22A
rzygac sie chce od tych durnowatych wpisów co tak rozpaczaja typu "biedny aniołeczek nie zyje, nie będe mogła zasnac itp...po co ta fałszywa durna hipokryzja zbiorowej histerii

Gość a nie zastanawia was to,
dlaczego detektyw włączył ukrytą kamerę w rozmowie z nią, po czym wyemitował do internetu materiał w postaci fragmentarycznej zanim przekazał go policji ? Nie sądzicie, że coś tu dalej mocno nie gra? Czy to było jego celem, żeby się wylansować na dziewczynie, która płakała mu w rękaw mówiąc prawdę oraz skazać ją tak naprawdę na ogólnopolski lincz zanim padnie akt oskarżenia ??

A mnie się rzygać chce że niektórych znieczulica dopadła, tak jak Ciebie.

Gość sdfgh
No mnie tez to dziwi ze strony Rutkowskiego. Przeciez dobrze sam wie jak to jest byc na jezykach wszystkich polakow. Sam tego doswiadczyl!! A teraz serwuje to komus innemu?

Gość hgftyt6u76
To jest zbiorowa histeria, serial kryminalny w odcinkach, krwawe igrzyska ku uciesze gawiedzi, która może być sędzią w nieswojej sprawie i katem. Na świecie codziennie giną ludzie w wyniku wojen, ludobójstwa, aids, głodu, wypadków samochodowych, gdyby chcieć się nad wszystkimi pochylić trzeba by nic nie robić tylko siąść i płakać. W Polsce rok rocznie ginie 3,5 tys. dzieci, o większości nikt nam nie mówi i na codzień nas to nie rusza.

Gość biała breja
czyli z 10 dzieci dziennie. Ile latem z okna leci... Piszecie że potwór, a ja nie wiem czy nie wytrzęsłabym dzieciaka jakby mi ryczał kilka tygodni ciągle. Na szczęście nie mam tego problemu. Nie lubię dzieci i nie powinnam ich mieć.

Gość od dziś wierze Jackowskiemu
faktycznie przedwczoraj przewidywal to co sie sprawdzilo, nie wiem skad to wiedzial

Gość biała breja
pewno ma nasza klasę i poznal mapę okolicy..

Gość himena x
hgftyt6u76 To jest zbiorowa histeria, serial kryminalny w odcinkach, krwawe igrzyska ku uciesze gawiedzi, która może być sędzią w nieswojej sprawie i katem. Na świecie codziennie giną ludzie w wyniku wojen, ludobójstwa, aids, głodu, wypadków samochodowych, gdyby chcieć się nad wszystkimi pochylić trzeba by nic nie robić tylko siąść i płakać. W Polsce rok rocznie ginie 3,5 tys. dzieci, o większości nikt nam nie mówi i na codzień nas to nie rusza. Zgadzam się w 100 procentach.

Gość najedzonapokolacji
No i niech już ta histeria się skończy. Rzuciliby jakaś nową sensację, bo to już nuuuuda.

Gość masz sensacje
OJCIEC TEJ DZIEWCZYNKI NALEŻAŁ DO SEKTY LIKAN (LIKANIE) KTÓRZY WIERZĄ ŻE SIĘ ZAMIENIĄ WILKOŁAKI, JEŚLI ZABIJĄ NIEMOWLĘ!!! DALEJ WIERZYCIE TEMU OJCU? ŻONA MOŻE GO KRYĆ Z POCZUCIA LOJALNOŚCI !!! CZY TEST NA WARIOGRAFIE JEST ABSOLUTNYM DOWODEM NIEWINNOŚCI??? fACET PO PROSTU JEST PSYCHOPATĄ I ANI NIE DRGNIE POD TYMI ELEKTRODAMI!

Gość moja jest lepsza
a skad wiecie ze jej mąż nalezy do sekty? Kto wie jak miejsce ukrycia zwłok ma sie do tej wizji jasnowidza???

Gość nie osądzać pochopnie
Likanin (?) - w tv o tym aż dudni, prasę cytują, internauci dawno to odkryli :(