Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrrewrerew

Czy mam krzywe nogi? FOTO

Polecane posty

Gość ewrrewrerew

Przeglądam zdjęcia dziewczyn z chudymi/szczupłymi nogami. Zauważyłam, że moje nogi są podobne do wiele z nich, np http://25.media.tumblr.com/tumblr_lh8pme2SAP1qhxeb7o1_500.jpg Czy one są krzywe, czy taka uroda chudych nóg? Ćwiczę, żeby je trochę powiększyć, ale zastanawiam się, czy pozostaną takie krzywe... Na dodatek jestem niska, więc nie są długie :(

Gość ewrrewrerew
No właśnie, też widziałam zdjęcia Kournikovej... proszę o wypowiedzi :)

Gość ewrrewrerew
Jestem trochę mniej chuda, ale niestety też niższa ;) Mam nadzieję, że jest tak jak piszesz. Marzę o szczupłych, zgrabnych nogach...

Gość spaslaczka!
idealna figura idealne nogi tylko stawiaj stopy bardziej na zawnatrz bo kolana ci zjezdzaja do srodka a to troche krzywo wyglada

Gość adam;adam
masz bardzo zgrabne nogi, tylko troche chudzina z Ciebie :)

Gość BAUHAHAHAHAHAH
A mi to wisi, co ty pierdolisz? Ta przerwa wlasnie ma byc, inaczje nogi sa bardzo nieciekawe, tj niezgrabne. Ale grube dziewcyzny tej przerwy rzecz jasna nie maja :D

Gość moja jest lepsza
moja kolezanaka z pracy ma identyczne, nie nosi spodniczek wogole :-( i tez jest taka chudzinką :-P ja tez jestem szczupła ale moje sie w kolanach ' spotykaja" :-)

Gość oceniam co widzę
wyglądasz jak zagłodzony żydek z obozu koncentracyjnego sorry, że to pisze, ale to jest żałosne nie przypominasz kobiety raczej 12letniego chudego chłopca nogi okropne stopy wielkie i niekształtne

Gość ewrrewrerew
To nie moje zdjęcie... czytanie nie boli

Gość glupty gadacie ze az glowa mal
zdrowa kobieta powinna miec trzy dziury miedzy nogami. na wysokosci ud, na wysokosci kolan i na wysokosci łydek. wtedy to są zgrabne nogi

Gość zuzanna burczybrzuch
stado koni między nogami może przelecieć... męski typ, nogi szeroko rozstawione w miednicy i to nie wina chudości tylko męskiej budowy nóg. U kobiet uda powinny się laczyć a prześwit leciutki powinien być w połowie ud

Gość castara
ideanie proste nie sa, ja mam podobne :) tzn mialam kiedy bylam chudsza od kiedy lydki mi sie umiesnily i troche przytyly wyglada to lepiej :) a spodnice, szorty itp i tak nosze bo mam to w nosie ze komus moje nogi moga sie nie podobac. moje sa zadbane, gladkie i to mi wystarczy. a nie warto przejmowac sie krytycznymi opiniami kogos tam, w koncu to Twoje nogi :)

Do tego, ktory pisal, ze uda powinny sie laczyc http://womenpics.org/d/66160-2/Bikini+model+with+nice+butt.jpg I wedlug ciebie ta kobieta jest zgrabna? Bo wedlug mnie zupelnie nie. I wez mi pokaz SZCZUPLA i ZGRABNA dziewczyne, ktorej sie lacza uda :D

Gość adam;adam
skoro to nie twoje zdjecie to niby jak mozemy ocenic czy masz krzywe nogi?

Gość mrowy chłopak
tragedia

Gość mrowy chłopak
U kobiety przy cipce nie może być przerwy! NIGDY

Gość ojciec Zosima
Jak dwie zapałki wetknięte w gówno i to za szeroko :D

Gość wiedźminnnn
To nie są nogi tylko patyki. Nie masz ani kobiecych nóg ani bioder. Zdjęcie przedstawione niżej bardzo apetyczne... 🖐️

Gość ghikijnolo
tak jak ta z seksu w wielki mieście. Jak ona idzie to też stado krów między nogami by przepędził a ona nie zauważy. Ktoś napisał, że to męska budowa i to się zgadza.

no jasne ze są krzywe proste nogi łączą sie w kolanacha twoje jak widac są krzywe bo sie w ogole nie łączą w kolanach , dodatkowo są bardzo kosciste ja tam mam ladne dlugie i proste , chociaz jak bylam mala mialam krzywe i musialam chodzic na rehabilitacje korekcyjne naszczescie moja mama sie mną zainteresowala :)

Miszek, pisać to sobie mozesz, wstaw zdjecie :D

jakbym miala jakąs fote na kompie to bym wstawila ale ze mam nowego laptopa to nie mam zadnych zdjec :P no ale autorka ma ewidentnie krzywe co dodatkowo jej chudosc podkresla mozna byc chudym i miec ladne nogi

Miszek, jasne :D Gadaj sobie dalej.