Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZranionaNaMaxa

rozstanie przed ślubem :(

Polecane posty

Gość ZranionaNaMaxa

Nie mam siły oddychać, ostatnie 7 lat życia szlag trafił :(, odszedł, tak po prostu, nawet moje łzy go nie ruszyły... A niebawem miał być ślub, jak mam dalej żyć? Bez niego nie oddycham :((, ale wiem, że on na mnie nie zasługuje, jedynym wyjściem jest śmierć, będę w końcu szczęśliwa :((((

Gość Plastusiowypamiętnik
ciesz sie , że PRZED a nie PO jak mielibyscie wspólne dzieci i kredyty.. serio. zrobił ci wielka przysługę, że zadeklarował się juz teraz - chociaz dzis wydaje ci się inaczej 🌻

Gość szz
3 dni temu tak samo myślałam, rok po zaręcznach minął, rok pełen zawirowań w życiu. Przygotowałam małą czarną,nowe buty, perfekcyjna fryzura, chcialam go wyciagnac do restauracji i 'odnowic' zareczyny, potwierdzajac tym samym ze jestem gotowa. Nie zdazylam zejsc do samochodu a dowiedzialam ze o nim ze wciągał amfe. Świat mi sie zawalił, krzyczałam, płakałam, on wgl nie reagował. Wszyscy mi polecili zebym z nim zerwała, utopiłam pierścionek zaręczynowy w kieliszku wódki, byłam na ostrym dyżurze w miedzyczasie bo za duzo wzielam leków na sen, piekło prawdziwe przezywalam. Ale teraz mysle ze chyba powinnismy sprobowac jeszcze raz, na tyle ile to jest mozliwe. Moze i twoj bedzie chcial naprawic błąd

Gość ZranionaNaMaxa
Wiem, że to lepiej i staram się myśleć pozytywnie, choć tak bardzo boli :(, ale w sumie staram się cieszyć bo nigdy na mnie nie zasługiwał

Gość ZranionaNaMaxa
szz usłyszałam, że się ze mną dusi, że potrafię tylko fochy strzelać, a ja po prostu mówię prosto z mostu co mi nie pasuje i nie pozwolę sobie pluć w twarz, mam jazdę z jego matką bo mnie nie akceptuje, opowiada różne rzeczy na mój temat, a on uważa, że powinnam jej wybaczyć i się z nią pogodzić, bo to jego matka. Byłam z nim, przepłakałam wiele nocy i dni ale zagryzałam zęby na przekór jej, bo go kocham, tym razem już nie będę... Usłyszałam, że albo zaakceptuję jego matkę albo koniec. No to koniec, skoro mamusia ważniejsza i już budować tego nie będę

Gość Plastusiowypamiętnik
Ale teraz mysle ze chyba powinnismy sprobowac jeszcze raz, na tyle ile to jest mozliwe. Moze i twoj bedzie chcial naprawic błąd Moze i twoj bedzie chcial naprawic błąd nie bardzo wiem po co zapuszczasz mechanizm projekcji - nic o mnie nie wiesz, zwłaszcza CZY jest w ogołe jakis mój, CZY zrobił jakis błąd i CZY ja mam ochotę na próbowanie czegokolwiek z jakims naprawiaczem a ty mam wrażenie lubisz toksyczne zabawy życiem...

Gość ZranionaNaMaxa
Plastusiowypamiętnik nie denerwuj się, dziewczyna wyraziła tylko swoje zdanie... wiem, że mnóstwo skurwy.synów, którzy mydlą nam oczy miłością, a w rzeczywistości mają nas w dupie, ja sama wybaczałam ze 100 razy i budowałam to od nowa bo chciałam wierzyć, że mnie kocha... Może ona zbyt mało wycierpiała by chcieć to zakończyć :(

Gość Czara goryczy
no i brawo, zaczynasz nowe życie, czeka na Ciebie dojrzały i normalny związek, tak to sobie wytłumacz...a 7 lat? to przeszłość, licyz się co teraz, nie patrz na to jak na stracony czas, bo nie był. To podstawowy błąd kobiet - związek nie skończył się małzeństwem, i uważają to jako zmarnowany czas..bez sensu :) głowa do góry!

Gość ZranionaNaMaxa
Dzięki za słowa otuchy :), tylko jak przetrwać pytania rodziny dlaczego nie będzie ślubu? I jak przetrwać walentynki patrząc na twarze zakochanych?

Gość Czara goryczy
pytania rodziny - bo już go nie kocham :) proste..... walentynki? a kto by się przejmował tym pustym świętowaniem zakochanym par? dla mnie to zawsze był obchciach wychodzić gdzieś razem z facetem....siedzimy wtedy w domu hehe

Gość ZranionaNaMaxa
Czara goryczy masz rację, dziękuję za słowa otuchy, właśnie się uśmiechnęłam więc chyba nie będzie tak źle :)

Gość Czara goryczy
pewnie że będzie dobrze - masz dwie rączki, nóżki i główkę? Masz! - masz dom, gdzie pożreć można ciepłą miskę zupy? Masz! - jesteś zdrowa, mądra i piękna? jesteś! No to żyj dziewczyno i nie przejmuj się baranami!