Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipoteza

Sekcja zwłok Madzi, dopiero w poniedziałek.

Polecane posty

Gość wszedzie o tym mowili
no ale dziwne, ze maz czy w ogole rodzina nie zauwazyla, ze klamie ze dziwnie sie zachowuje!!!

Gość yttttr887676
jesteście chore :/ bylo o tym mowione na zywo przez policje i Rutkowskiego , matka sie przyznala do checi pojsciana horror, a tesciowie przed policja przytakneli ze propozycja taka padla Rowniez wchodzila na strony jak oszukac wariograf, namierzryli ją po IP i sie do tego przyznala takze, o tym tez mowila policja i rutkowski

Gość juz tlumacze
sama sie przyznala, ze jej dziecko upadlo i zmarlo, a wiec spowodowala smierc nieumyslnie.

Gość jesteście chore :/
macie filmik gdzie ona o tym kinie mówi? bo nie mogę sobie wyobrazić tego....

Gość sksksksk
juz tlumacze wierzysz w to? już 2 razy kłamała

Gość yttttr887676
Bartek caly czas powtarzal ze pomogl wozek zniesc zonie, i ona poszla w prawo a on wsiadl do samochodu i pojechal z kolegą do sklepu skrecając w lewo Dziwne ze nie zauwazyl martwego dziecka, przeciez jak sam sie przyznal byl wtedy wdomu, musial wiedziec ze dziecku "nieszcesliwy" wypadek sie stal, to bylo mieszkaniew bloku.Pozatym kto kąpie dziecko o 15 godzine, ? nonsens

Gość asia9875
zobaczcie reportaż http://uwaga.tvn.pl/55349,wideo,332907,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,reportaz.html

Gość marianna pe*
żeby jedna baba całą policje postawiła na nogi i tv i jaj sobie robi ze śmierci dziecka

Gość MamaKrzysia srysia
Kompałam dziecko o 15 godzinie icały czas czułem że to nonsens dziwne nie? pozdro gluciaże

Gość yttttr887676
DO "juz tlumacze " nie bądź smieszny ze to łykasz jak pelikan :o Ta matka wariatka schizofreniczka nie jest zadnm lekarzem czy medykiem aby stwierdzac ze dziecko umarlo przy uderzeniu glowką o podloge.To ze stacilo dziekco przytomnosc nie dawalo jej prawa do oceny ze dziecko ponioslo smierc na miejscu.Od tego jest sluzba medyczna a ona powinna natychmiast wezwac pomoc medyczną do dziecka a nie wywozic i gdzies wyrzucać.Sporo czasu musialo jej zając ubranie dziecka, zniesienia wozka(ojciec sie wypowiadal ze to on znosil wózek) i krązenie gdzie je zakopac w krzakach.Dla mnie to jest swiadome okrucienstwo.Jestem pewna ze albo ona cos bardziej drastycznego zrobila Madzi i nie cche wyjawic gdzie dziecko lezy bo wiadomo ze obdukcja bedzie pzreprowadzona, albo te nieprzytomne dziecko wywalila na mroz i dziecko umarlo nie z obrazen glowy ale zamarzniecia

Gość .....bez....łez......
Najlepiej wszystko podpiąc pod depresję. Chociaż nikt nie potwierdza że ją ma lub miała. Zresztą depresja nie prowadzi aż do zabójstwa z premedytacją. Słyszałam że w klasie maturalnej ta matka miała próbę samobójczą. Jedank ja stawiam na to że ona ma poprostu skłonności psychopatyczne. I tak jak teraz specjalnie się przewróciła na chodniku, i udawała ofiarę. Wzbudzała litośc i ta litośc sprawiła, że zrobiło się pozytywne zamieszanie wokól niej. A psychopaci szukają aprobaty otoczenia. Byc może tamta próba samobójcza też miała na celu skupienie uwagi na sobie. Wiem że to co piszę jest brutalne, ale naprawdę takich ludzi jest pełno na świecie. Opinia z MOPSU jest taka "dziecko było dla matki ciężarem" - zródło tvp info.

niesamowite... mówią teraz w tvvn 24 że matka nie mogła działać sama... ciekawe... matka katarzyny od początku też nie pokazywała twarzy... a może mąż...

Gość yttttr887676
MamaKrzysia srysia po wypadku dziecka poszla bys jej zagrzebach w gruzach budyuku czy zadzwonila na pogotowie??a po konf prasowej udala sie do kina na horror po czym wchodzla na strony innetr jak oszukac wariograf? jesli dla ciebie jest to normalka i stajesz w matki obronie to radze sie leczyc

Gość marianna pe*
no ale jak to kąpała dziecko i po kapieli przy mrozie poszła z niemowlakiem na spacer?

Już sam fakt że ona mówi w zeznaniu przy Rutkowskim o swoim mężu "on sobie jeszcze życie ułoży" i twierdzi że on nie miał nic wspólnego jest dziwne.

Gość o w mordeńkę!
od 3 mcy do 5 lat:-D kurwa wniosek z tego taki,ze tylko dzieci zabijac.

Gość Edyt PIjaaw
A ja mam podejrzenie , ze bylo to zupelnie inaczej stąd niezgodnosc z wersja Bartka. Dziewczyna miała ciezkie dziwecinstwo , przed matura próbowała popelnic samobojstwo, nie miala wsparcia w rodzinie ( sami powiedzieli,zeby nie łaczyc ich z tą sprawą) Zaliczyli wpadkę , wiec wzieli ślub. Rodzina męza nie akceptowala jej , co widac na filmiku,w którym tesciowa kaze mowic sobie per pani , natomiast dziecko jest przez dziadkow kochane rozpieszczane i akceptowane. To doprowadza KAtarzyne do jeszcze głebszej flustracji , jest o dziecko zwyczajnie zazdrosna. Czuje sie wyobcowana i zaczyna nienawidzic swoich tesciow, którzy traktują ją jak obcą , oraz swojego dziecka, o które jest zazdrosne. Postanawia je zabic. Ale nie dzieje sie to w domu tak jak kazdy podejrzewa. Nikt nie pomyslal , ze kiedy wychodzila z domu na rzekomy spacer, a mąż pomagał jej znosic wózek - dziecko jeszcze żyło ( stad dwie wersje, tu jest odpowiedz na pytania : Jak ojciec mogl nie zauwazyc, ze dziecko nie zyje . Poniewaz wtedy jeszcze żyło ! Poszła na spacer udusila Magde i zostawila.

a moze ona naprawdę z tym dzieckiem wyszła jeszcze żyjącym? może udusiła kocykiem w parku? a może doszło do awantury w domu i mąż ją uderzył w głowę? może wzięła dziecko i poszła je zabić? albo podczas awantury pobili się i któreś z nich rzuciło dzieckiem? na razie nic nie wiadomo, jedno jest pewne- ich historia nie trzyma się kupy

Gość khbghkib
A właśnie jeśli chodzi o tą kąpiel. Czy znacie kogoś kto kąpie dziecko w południe? Bo ja nie. Może to i głupie, bo byc może są takie osoby. Ale sama mam dziecko i wiem, że w domu w południe jest zazwyczaj najwięcej pracy i poprostu nie ma sie czasu zeby dziecko kąpac.

Gość rutkowski mówił
bo mogło być inaczej.może jak bartek jej znosił ten wózek to dziecko żyło (nie było żadnego upadku, to jej bajka). poszła z żywym dzieckiem które zostawiła w lesie, przykryła tym gruzem i już z pustym wózkiem szła na osiedle i zaczęła robić cyrk z napadem. a dzieciaka mogła ogłuszyć zeby w razie czego nie płakał. a takie maleństwo to raz dwa zamarznie. więc bartek mógł na prawdę nie wiedzieć, a ona już sobie uplanowała ze zabije dzicko

Gość macmillian
boi się męża i będzie go kryć, aż do momentu... no właśnie - żeby tylko samobója nie popełniła. najpierw musi tu ponieść karę a później będzie się w piekle smażyć. niech dobrze ją pilnują

Gość ...ale moze byc jeszcze inacze
Wykąpała dziecko i heja do wózka, bo wtedy mróz lepiej chwyta. Może to dziecko żyło ale zmarło z wychłodzenia.

Gość macmillian
może, może... nie spekulujmy, bo pewnie każdy ma swoją teorie. sekcja wykaże, wtedy będziemy komentować

Gość okaże się że dziecko
". nie rozumiem czemu prokuratura juz postawila matce zarzuty nieumyslnego spowodowania smierci." a za co mieli ją zatrzymać? za piękne oczy? :D🖐️

a moze na tą stronę antywiarografem ON SAM WCHODZIŁ? coś tu śmierdzi... ona panicznie boi się męża i dlatego nie chce go sypnąć

Gość nie wierze w to ,nigdy
Tesciowie sie wypowiadali ze dziecko ZAWSZE bylo kapane o godz 18 ,nigdy wczesniej, i sami nie umieli wytlumaczyc dlaczego Katarzyna kapala wnuczke o godz 15 jak nigdy tego nie robila Nie chce spiskowac ale moze dziecko mogla utopic ,stąd te sine usta, dlatego nie chciala dziecka ciala wskazac bo obdukcja wykazal by przeciez

a ja tak tej matki bronilam :o wiecie co ona mogla zrobic? powiedziec mezowi ze dzieciak spi, zapakowac dziecko do wozka, smoka wsadzic do buzi i powiedziec zeby nie zagladal do wozka bo obudzi przeciez jak dziecko male spi to slabo widac ze oddycha, ja bym tak pomyslala ze moze faktycznie jej spadlo dziecko a maz o niczym nie wiedzial

Gość macmillian
w każdej chwili można zmienić zarzuty, po to się zatrzymuje żeby nie mataczyła itd a jakiś zarzut musiał być

Gość hipoteza
Właśnie, musieli jej jakieś zarzuty na początek postawic. Pozatym dopiero sekcja wykaże co się dziecku stało, i wtedy zmienią zarzuty.

Gość ooolkj
za co mieli ja zatrzymać? za podejrzenie w zabojstwie.