Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipoteza

Sekcja zwłok Madzi, dopiero w poniedziałek.

Polecane posty

Gość 98765456787653
grozi jej od 3 miesięcy do 5 lat, co oznacza, że może dostać np. 3 miesiące w zawieszeniu na rok i nie pójdzie do ZK Moja hipoteza jest taka, że dziecko nie upadło, ale ona jak widać choleryczka, nie umiejąca zapanować nad nerwami, mogła dzieckiem potrząsnąć silnie i tym samym złamać mu kręgi szyjne... na materiale Rutkowskiego powiedziała, że po tym "nieszczęśliwym wypadku" głowa Madzi latała na wszystkie strony... co chyba nie byłoby możliwe, zakładając że "tylko" wypadła z rąk... Poza tym trzymając dziecko na rękach trzyma się je głową w górze, a nie na odwrót, więc dziecko nie mogłoby upaść całą siłą na głowę. Reasumując nie wierzę w to, że dziecko się wyślizgnęło. Matka mogła wpaść w furię, że mała płacze i coś jej zrobić, chociażby właśnie mocno potrząsnąć.

Gość nie wierze w to ,nigdy
Matka dziecka wchodzila na strony jak oszukac warioigraf, na cale szcescie namierzyli jej IP i sie przyznala ze szokuala porad o oszukaniu wariografu,lecz nie poddala sie badaniom

Gość marianna pe*
dziwne ,że ojciec nie okazał bólu, był naturalny, spokojny; to nie była twarz człowieka w cierpieniu

Gość nie wierze w to ,nigdy
na pierwszym miejscu to bym postawila jej zarzuty o NIE UDZIELENIE POMOCY dziecku, nie wezwanie pogotowia, tylko wielce inteligetna sama stwierdzil zgon dziecka na przykladzie sinych ust i glowki chwiejącej. debilka. Kazdy czlowiek jak nieprzytomny ma chwiejną glowe, ale te sine usta sie nie zgadzają , bo sam doktor wpowiadal sie ze usta NIE sinieja podczas uderzenia glowy

Gość ooolkj
dokladnie, ojciec nie wygladał na zmartwionego wdodatku, mial ogolona brode, włosy ułozone na zel. on tez w to zamieszany jest

Gość prawdziwa psychopatka
Słyszałam że psychopaci nie dziękują i nie przepraszają, tylko dlatego że sie nie liczą z innymi i ich uczuciami. Jestem z Sosnowca i brałam udział w wywieszaniu po słupach plakatów z Madzią. Tej rodziny nie znam, ale chciałam pomóc.... I wiecie co? Nam osobom które pomagały należą się chociaż słowa PRZEPRASZAM..... Nie mogę uwierzyc że brałam udział w tej farsie. Płakałam kiedy Madzia zagineła, myślałam o niej i robiłam wszystko aby ją znaleźc, bezinteresownie. Ale czuję się oszukana całą sytuacją.... :(((

Gość detektyf pewnie też jest
zamieszany i te podejrzane 160 tyś złoty no i sliski kocyk. :classic_cool:

Gość MamaKrzysia srysia
w kurvva kasuje moje posty jeebane pastuchy?

Gość brakslowpoprostu
Zastanawiam sie co by bylo gdyby ktos odnalazl cialo dziewczynki przed przyznaniem sie matki. Czy nadal by klamala?

Gość macmillian
próbowała by wrobić rutkowskiego :D

Gość to genialne
jego kark porwał jej dziecko i miał je potem cudem odnaleźć... ale spadło mu ze śliskiego kocyka i się zabiło więc musiał na kogoś to zrzucić. Idealna historia :classic_cool:

Gość macmillian
nie dać jej spać 3 dni, później jak zaśnie, po 20min obudzić w nocy, lodowaty prysznic, dalej ciemne pomieszczenie ze swiatłem prosto w oczy i co chwile głowę do kubła lodowatej wody i tak ją przesłuchiwać 10h, aż się złamie i wyzna prawde:D

Gość hipoteza
Napewno by klamała nadal, że to ten porywacz zamordował dziecko. Pozatym jakaś kamerka tam na miescie zarejestwowała jakiegoś faceta. Pomyślcie co by było jakby znaleźli tego niewinnego człowieka, który poprostu szedł sobie ulicą i postawili mu zarzuty. Przeba byc wyjątkowo perfidnym...... eh szkoda słów

Gość gryfff
DOŻYWOCIE jeśli zabiła

Gość hipoteza
Chyba jednak nie ma odpowiedniej kary, za zabójstwo i jeszcze własnego dziecka...

Zarzuty postawili takie, jaki mogli na tę chwilę. Po sekcji się okaże, czy zostaną one zmienione na inne. Co do zarzutu składania fałszywych zeznań, czy narażenia na koszty policji, itp w związku z tą mistyfikacją, to najpewniej takich nie dostanie, bo prokurator może uznać to za linię obrony, bo matka ma prawo się bronić. Taki jest pogląd w doktrynie prawa,

Gość Freedom sens
jeszcze w ostatni czwartek kiedy Rutek ją przycisnął wieczorem w południe ta Kaska z Bartkiem byli widziani w centrum handlowym w Sosnowcu i spokojnie siedzieli i jedli lody to ludzie byli zdziwieni kiwali głowami z niedowierzaniem komentowali ze w obliczu takiej tragedii oni sobie spokojnie chodzą po centrum handlowym

szok, coś tu nie gra, za spokojny jest ten ojciec, nie zdziwiłbym się, gdyby był w to zamieszany. Zwłaszcza, że znosił wózek, nie zauważył, że coś jest nie tak z dzieckiem, że matka jest mniej lub bardziej niespokojna.

Gość begiebe
dla was teraz jest nawazniejsze to, ze ona kąpała dziecko o 15stej? jakie to ma znaczenie dla sprawy? a moze zacznijcie sie zastanawiac, dlaczego mała miala rozowy kocyk...w tym tez na pewno jest cos podejrzanego!

Gość Stabillo
Cala Polska uwierzyla w porwanie madzi!Wszyscy jej goraco wspolczuli,wiele osob ofiarowalo pomoc w odnalezieniu dziecka..I tak wielu z nas dalo sie nabrac:(Boje sie tylko,ze moga ja uznac za niepoczytalna badz stwierdzic jakas chorobe psychiczna i bedzie psinco:/Zamiast odpowiedziec za swoj karygodny czyn,nic jej nie zrobia.A powinna dostac cele 1m na metr oplakatowana zdjeciami male madzi.Sorry ale nie mam dla niej wiekszego usprawiedliwienia:/

Gość jest niewinna mimo wszystko
biedna dziewczyna... Teściowie sa winni jak mozna matke ich wnuczki traktowac jak obca? Swinie. Moze dziecko jej sie w wannie utopiło..stad te sine usta.. Ponadto dostała w głowe..lezała..sasiadka ja widziała. Moze maz albo tesc to zrobił? Albo tesciowie tak jej nienawidzili, ze w łeb jej dali dziecko zakopali i chcieli sie w ten sposob pozbyc tej dziewczyny z zycia ich syna? te slowa ze on sobie zycie ułozy o czyms mowia..wiedziała ze on i ona nie sa mile widziani w rodzinie jej meza;/ Stawiam na tesciow i męża. Moze ona boi sie ich i wine bierze na siebie. Moze faktycznie sie pokłocili. I on ja uderzył w glowe i on cos zrobił dziecku? I on je zakopał. On brał udział w badaniu i on mógł wchodzic na strony jak oszukac wiarograf. Ponadto on był za spokojny..co to za ojciec ktory mowi ja juz wypłakałem swoje łzy..to psychoptata ktory nie okazuje uczuc! A jesli ta dziewczyna zyła zludzmi ktorzy nie okazywali jej uczuc..zimni tesciowie wrecz wredni..zimny maz..to ja jej współczuje.. Jest niewinna nawet jak jej wypadło. Po kapieli ciało jest sliskie..mogło jej wypasc..na porodowce tak gina dzieci..a pielegniarka zapisuje zmarło przy porodzie. Moj wujek tak stracił 1 syna. Przenoszono go gołego pod kran i upadł na podloge, sprawe załozyli szpitalowi, bo dziecko zmarło. Moglo jej wypasc na beton jak była na spacerze, dziecko siedzi wychyla sie i upada na głowe. Głowa dziecka jest najwieksza i najciezsza. Zawse dzieciak ma guza na głowie, bo upada na głowe. Jak skafander sliski materiał a kocyk pod dzieckiem był to fakt chciała cos poprawic i wyleciało itp.. Ja bym jej nie osądzała. A ile matek zabija swoje dzieci poduszka a potem mowia smierc łozeczkowa i wy wierzycie I zyja maja dzieciaki. wspołczuje tej dziewczynie, a wypowiedz psycholog(?) o tej dziewczynie pozostawiam bez komentarza. Zwolnic ja bo głupoty gada. Ciekawa jestem jak ona by sie zachowała na jej miejscu. Zawod psycholog wymaga empatii. Niech kazdy z was zyje z facetem i zimnymi tesciami per pani..;/ ile wytrzymacie. Znam znajoma co kapala dziecko 24 w nocy zawsze. Jak mały M. by sie utopił co byscie powiedzieli?

tatus co nie okazuje uczuc..nawet sie nie skrzywił mowiac o swoim dziecku, juz wiecej łez babka i dziadek, rodzice tej dziewczyny, okazali..szok;/ niedojrzały gówniarz. Nie jest bez winy bo on zył z nimi i on odpowiada za STAN PSYCHICZNY MATKI DZIECKA. TAK CZY SIAK Ale co sie dziwic jak jego rodzice traktowali osoby mu bliskie jak obce. Pokazali mu jak ma zyc na zimno;/

JEST JESZCZE inny aspekt psychologiczny maz i tesciowie zabili dziecko dali do wózka ona poszła na spacer dali jej w łeb..otumanili..dziewczyna nic nie pamieta..I w tym szoku wmówili jej, ze to ona je zabiła i ze ma nie brac udział w badaniu itp. Skad wy wiecie jaka presje inni ludzie na nia wywierali. Ona wam nigdy nie powie. Jest tzw amnezja po uderzeniu głowa ale pamiec wraca po 1/2 i po roku. Sprawdzone u ofiar uderzen. niedaleko nas porwali chłopca 8 lat..5 lat temu..policja tak wmowiła 2 osob ze to oni to zrobili, ze oni sie przyznali..mieli pokazac gdzie ukryli zwłoki mase ludzi szukało itp sprawa podobna. Ale ciała nie znaleziono potem uniewinniono te osoby. A chłopaka nie ma do dzis.

samo to, ze nie potrafiła wskazac miejsca zwłok..bo to nie ona je tam dała..

A propo wyroku: A ile tesciom grozi za ZNĘCANIE SIE PSYCHICZNE NAD DZIEWCZYNĄ? Moze by zaczeli karac wrednych męzów? tesciów? zony? hm?

Gość fmvkrngmbke
mimo, że do końca wierzyłam, że dziecko się odnajdzie żywe, to teraz myślę, że może być tak, że ona zabiła małą, specjalnie, albo niespecjalnie, może tylko chciała ją uciszyć albo coś... a później zwariowała, dlatego nie ma racjonalnego osądu rzeczywistości i te wszystkie szopki wydają się jej być wiarygodne i logiczne, i wierzy we wszystkie swoje kłamstwa, jak to chory psychicznie...

Takie coś, że tu ubranko tam ciałko..to tylko dorosły mógł wymyslec. Nie ma dziecka, nie ma związku. Moze oto chodziło tesciom? skoro synalek zeznał, ze znosił wózek z dzieckiem. Moze juz uduszonym przez nich? Dziewczyna to zobaczyła..moze chciała wzywac gliny bo dziecku głowa latała..to dali jej włeb..i odjechali z ciałkiem dziecka. To by sie zgadzało. Trop prowadził na parking. Dziewczyna sie ockneła..nic nie pamietała...i była pewna widzac pusty wozek ze dziecko jej porwali..sasiadka zeznała ze była blada jakby nieprzytomna..cucili ja 10 minut..mocno dostała. Chyba madzie tez ktos tak walną. Kto tam ma tak ciezka reke? tatus? ahahaha ja widziałam we snie meska reke i nacisk guzika w bloku na parter. Nie widziałam kobiety, zwłaszcza młodej.

tesciom po ryju dac, przesłuchac ich to wiecej powiedza..i tego mezulka. Dziewcyznie dajcie chwile spokoju. Niech jej pamiec wróci. Nic jej sie nie pomieszało!

ja bym policyjnym sposobem przesłuchała synalka i jego rodziców. Mogli udusic dziecko, dac dziewcznie, popchnac ja, dziecko wypadło..I ona uznała, ze je zabiła..albo oni jej wmowili. ojciec co ma kamienna twarz wrecz usmiechnieta jak mowi o swoim dziecku to psychopata zdol;ny do zabicia. Dobrze sie maskuje. Moze dziewczyna mowiac o tym facecie..co podała rysopis daje wam do zrozumienia...ze to ojciec madzi ja zabił, udusił. Czeka az sie domyslicie. Głupki. Bo ona na głos tego nie powie. Ja mysle, ze to symbol. Mądra dziewczyna. Moze kto z okna widział jak sie bili pod blokiem? Albo jak on udusił dziecko i pobił zone? bo w łeb dostała jest obdukcja ktora nie klamie Tesciowie chyba mieli dosc tego zwiazku, nie lubili tej dziewczyny synalek młody to chcieli jakos pozbyc sie jej i dziecka z jego zycia. A po minie meza widac, ze mu to na ręke.