Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asterka1971

Bezrobocie wsrod mlodych wynosi 21,2% - dlaczego mlodzi sa tacy leniwi?

Polecane posty

Gość Asterka1971

Młodzi ludzie zyja tylko imprezami. Tylko to sie dla nich liczy. Praca dla nich nie istnieje - niech inny na nich pracuja. Dlaczego tak wychowaliscie swoje dzieci?

Gość haha to pracodawcy nie chcą
zatrudnić młodego bo "nie ma doświadczenia zawodowego". a gdzie mamy je kurwa zdobyć jak nie chcecie nawet dać nam szansy? pomijam młode kobiety, które nie są zatrudniane bo "niedługo i tak zaciążą" ;]

Gość bernadetta111
bo ciezka znalezc takowa ja jestemz masazystka stop i ciezko mi

Gość jiojiooi
bo mlodzi chcieliby zarabiac na start 3 na reke (conajmniej, jak i nie 5) i mysla, ze sam fakt skonczenia studiow powinna im zapewnic zajebiosta prace

Gość juz tlumacze
bo matkom jest wygodniej tak. Place synuniowi czy corci - to nie dosc, ze mam jego wdziecznosc i uwiazanie, to on ani sie nie pobrudzi, ani nie zmeczy. Tak robia matki z rodzaju "nie ruszaj, bo sobie zrobisz krzywde", "nie wychodz na dwor bo sie przeziebisz". Dzieci chowamy dla swiata, nie dla siebie. Gdy matki to zrozumieją, przestana wychowywac uzaleznionych od nich kalekow spolecznych.

coś w tym jest. U moich znajomych wieczna rotacja i ktoś zawsze aktualnie szuka. Wśród najbliższej paczki 5 dziewczyn 1 teraz bezrobotna. Niestety większość z nas jest na umowach śmieciowych bądź na czas określony i zawsze lecimy w pierwszej kolejności.

Gość a moze dlatego, ze nie ma prac
y??? w moim miescie w up jest zarejestrowanych okolo 8tys osob, bylam w kazdym barze, w kazdym sklepie, w kazdej restauracji, hotelu, w kazdej galerii, szukalam pracy nawet po szkolach, policjach, urzedach, szpitalach jako sprzataczka, wszedzie jedno wielkie nic, nie zostawilam zadnego sklepu,urzedu, w ktorym nie zostawilabym swojego cv a roznioslam ich okolo 200, robilam nawet ogloszenia, ze zaopiekuje sie dzieckiem, posprzatam, pomoge przy lekcjach, tez zadnego odzewu, na jedne ogloszenie w moim miescie, ktore pojawilo sie w necie, ze zatrudnia recepcjonistke do hotelu bylo zgloszonych okolo 800cv!!!! Wiec nie mow mi, ze to z lenistwa ludzie nie maja pracy, bo w niektorch regionach po prostu tej pracy nie ma!ja czuje, ze zrobilam wszystko, zeby znalezc prace, ale jedno wielkie nic, nikt sie do mnie nie odezwal:-) nie wiem co moge jeszcze zrobic:-(

oczywiscie tu mialy byc dwie smutne minki;)

Gość to gdzie ty mieszkasz że
200 cv i żadnego odzewu ? :o

Gość Kobylak
TO PROWO nie ekscytujcie się tak ludzie .Poznaje " ten styl '.

a takie tam miasto w pomorskim;) gdzie jest mega duze bezrobocie i ciezko znalezc w ogole prace...

no ja się zgadzam z tezą że 20% młodych jest bez pracy, reszta treści autora topicu o imprezach blabla jest rzecz jasna z dupy wzięta