Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość lili2010
noi podobno dziecko nie ma zadnych obrazen na głowce

Gość mariner
Nie badzmy sedziami jesli nie znamy szczegolow sprawy. Poczekajmy ,niech prokurator zbada sprawe i wszelkie towarzyszace okolicznosci. Dla mnie jedyne co jest dziwne to fakt ze rownolegle wybuchla sprawa protestow przeciwko ACTA Czyzby policja zwlekala bo ktos kazal im zwlekac by dzinnikarze milili sprawe Magdzi! To jestz gruntu podejrzane!

Gość mariner
Tusskowe chlopaki wiedza jak stwarzac zaslony dymne i co najbardzie przerazajace jest to ze nie wahaja sie przed niczym ! Wyglada na to ze przyjdzie nam jeszcze niejeden raz spotkac sie z podobna sytuacja PO ma problem i wykorzystuje kazda nadarzajaca sie okazje do odwrocenia naszej uwagi.

mariner Tusskowe chlopaki wiedza jak stwarzac zaslony dymne i co najbardzie przerazajace jest to ze nie wahaja sie przed niczym ! Wyglada na to ze przyjdzie nam jeszcze niejeden raz spotkac sie z podobna sytuacja PO ma problem i wykorzystuje kazda nadarzajaca sie okazje do odwrocenia naszej uwagi. **** tobie to chyba sie mózg przestawił od mrozów, w obliczu tragedii dziecka i rodziny, obchodzi Cie AKTA i tak nie jesteś w stanie nic zrobić, mogłeś krzyczeć pół roku temu jak zapadały decyzje teraz juz za późno, a zresztą prawo musi istnieć,

Gość madra kamilka
Teraz czytam ze ona nie chciala tej ciazy od pocztku:O i gada ze chce by to samo sie z nia stalo co z madza:O to powiedz dziwko co zrobilas i my ci spelnimy twoje marzenie:OPoza tym dziecko bylo podrzucane na 2 tygodnie:O takie niemowle:O dzieki za takich'rodzicow' :O RIP Madziu Aniolku :(:(:(

Gość to tez dobry artykul
http://wyborcza.pl/1,75478,11087265,Musi_byc_cos__czego_matka_nie_chce_ujawnic.html

Gość to tez dobry artykul
http://wyborcza.pl/1,75248,11095101,Sad_dal_zgode_na_podsluch_komorki_matki_Madzi.html

Gość matkamatkamatka syneczka
Pisze swój komentarz by podzielić się z państwem swoimi odczuciami.W tej całej sprawie wszystko mi sie nie podoba.Wiemy że matka spowodowała"nieumyślny wypadek"-choć trudno jest w to uwierzyć bo prawdziwa matka szukała by pomocy i ratowała swoje dziecko,a juz napewno zgłosiłaby się do szpitala gdyby rzeczywiście zdarzył się taki wypadek.A gdzie jest ojciec dziecka?Był gdy uważano,oszukiwano ludzi w całej polsce o poranie dziecka,a teraz gdy sprawa wyszła na jaw nagle znikł.Nie wierze w to że ojciec będąc w domu nie widzi co się dzieje w mieszkaniu,nie widzi co żona robi z dzieckiem i co dziecko robi,nie wierze również w to że w niczym nie uczestniczył,znosił wózek z nie żywym dzieckiem-apsurdalna sprawa że przytocze "ojciec" , który tak naprawde ten Pan nie istnieje bo prawdziwy ojciec interesuje się swoim dzieckiem i swoją rodziną.Matka została osądzona , a ojciec jest bez karny w tym wszystkim ? Czy nie był współ winien temu co sie stało? Szczerze mówiąc to nie wierze w to.Wierze w sprawiedliwość i w to że matka jak i ojciec będą odpowiadać za to co sie stało i że kara będzie karą dozywocia bo tylko taka jest dla morderców swoich dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama mam dziecko synka i wiem jak był jak miał 6 miesięcy , nie qwierze że dziecko może wypaść z rąk matki zwłaszcza takie dorodne,nawet noworodka jest trudno wypuścić z rąk.Nie znajduje słów na to jak ci ludzie postąpili ze swoim dzieckiem i mam nadzieje że kara nie tylko bedzie dla matki ale również dla ojca.

Gość 111111111111111111111
Co za ludzie na tym swiecie chodza... A niewinni umieraja...

Gość .....zzz.....
Dobrze byloby zeby wreszcie przestano sie cackac ze zwyrodnialcami a nie pieprza sie jakby nie wiem co to bylo. 1. juz w ciazy chciala sie pozbyc dzieciaka 2. podrzucali je na 2 tygodnie tesciowej niemoowle 3. matacza sie oboje w zeznaniach 4. sliski kocyk k**wa ja nie zyje od 10 lat na tym padole 5. wchodzenie na strony www. jak oszukac wariograf 6. zostawienie malutkiej samej w jakiejs szopie , nawet chomika sie lepiej chowa TO NIE BYL WYPADEK. Nawet Jackowski to mowi. TA DZIWKE I TEGO GACHA OBCHODZI TYLKO ICH WLASNE DUPSKO

Gość concordia
no nie roztrząsajcie, jak to alkoholicy i narkomani kto tam zwraca uwage na dziecko

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp
myślę że oni razem Madzię zabili a teraz ona kryje męża bo się dogadali że lepiej będzie jeśli ona weźmie winę na siebie. Za to on jej nie zostawi i będzie miała do czego wrócić po pewnie (niestety)krótkiej odsiadce. Pociągnięcie go ze sobą nic jej nie daje,chronienie go wręcz przeciwnie.

Gość madra kamilka
Ja tez tak mysle. I mam nadzieje ze sprawiedliwosci stanie sie zadosc.

Gość oboje kłamią... *
Ta cała sprawa śmierdzi...Ona nie chciała tego dziecka.To mówi samo za siebie.Zostawiła małą Madzie na 2 tygodnie.Jaka matka zostawia tak malutkie dziecko i to na 2 tygodnie ?! Po drugie ten cały tatuś... zero emocji.Ja gdybym straciła swoje dziecko to nie miałabym siły nawet udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi.A on się lansuje w tv. Ludzie którzy stracą dziecko nie wyglądają tak jak on.A on jakiś jasny swetrek ,fryzurka,kolczyk w uchu.Cała ta sprawa jest mocno podejrzana. Powini przycisnąć też ojca ,bo gubi się w swych zeznaniach.Mam nadzieje ,że wszystko szybko zostanie wyjaśnione a ich spotka surowa kara.

Gość madra kamilka
nie :O

Gość madra kamilka
OJCIEC KŁAMIE DZISIAJ OJCIEC DZIECKA POWIEDZIAŁ ZE ZNIÓSŁ DZIECKO ZE SCHODÓW BUŁO ŻYWE ,A MATKA MOZE WRÓCIŁA SIE PO PAMPERSY,TYMCZASEM MATKA TWIERDZIŁA ZE DZIECKO WYPADŁO Z KOCYKA PO KĄPIELI WIEC OJCIEC KŁAMIE JEST TO OCZYWISTE ŻE MACZAŁ W TYM PALCE

Gość ptasiek nastroszony
za czasow mojego dziecinstwa to kocyki nie byly takie śliskie

Gość wwwwwwww.pl
skąd wy to bierzecie ze to było po kąpieli.Ludzie sami to wymyslili.A stało sie to zapewne jak wróciła po te pampersy,pewnie nie chciała zostawic dziecka w wózku pod domem,wziela Madzie w kocyku do mieszkania i wtedy pewnie jej upadła.Dlatego Bartek tego nie widział,bo jak on znosił wózek to Madzia jeszcze żyła.I tak pewnie wygląda prawda.

Gość ma byc uniewiniona??????
..

Gość Wstrząśnięta../
A nawet: "Niewinna spowodowania nieumyślnej śmierci." Nie rozumiem, przecież sama się przyznała. Jest winna spowodowania nieumyślnej śmierci, ba, ja powiem nawet więcej ona zamordowała to dziecko! Może nie umyślnie ale w złości. Zamordowała.

Gość Wstrząśnięta../
No właśnie, a ojciec, po śmierci córki ma głowę żeby iść do fryzjera, ogolić się, wskoczyć w fajne ciuszki i nawet łezki nie uronić! Podejrzany.

Gość concordia
porypana rodzinka wcale mnie nie dziwi,że akurat im sie to przytrafiło -dziecka praktycznie w kosciele nie ochrzcili -kaska wpadła i chwyciła faceta na - ślubu kościelnego nie mają - babcia ma drugiego fagasa -a..opowiadają się jako katolicka rodzina! -utożsamiają sie z diabłem, to diabeł im pokazał! kto tu rządzi... żal tylko malutkiej Madzi ale dobry Bóg odmieni jej życie na lepsze, uwolni od zajefajnych rodziców!!!

Gość 887hhhh
noi co z tego ze koscielnego nie mają???

Gość Klaudiamiod
Kurcze ja też nie mam kościelnego, tylko cywilny. Może od razu się wysterylizuje?

Gość miki0-00-
zapytali Jasnowidza z Czluchowa o dzisiejsze wyniki Lotto (kumulacja 35mln) a on mowi, ze cos dziwnego bedzie z tym losowaniem i wylosowane liczby zaskocza opinie publiczna

Gość mowa ciala po raz drugi
Nie wiem ale napewno to jest bardzo dziwne. Tak jak mowa ciała matki zdradzała pewne rzeczy tak mowa ciała ojca zupełnie nie odpowiada sytuacji w jakiej się znaleźli. Proste sprawy: ludzie wierzący - po stracie ukochanego dziecka biały sweterek, nadal mimo wielu wywiadów tv brak jakiejkolwiek łzy, ta kochana córeczka to MAGDA a nie Madzia - tak się o niej wypowiada, będziemy musieli żyć od nowa ... owszem tak jest ale na takie refleksje trochę za wcześnie - mechanizm ludzki działa troche innaczej - ludzie po głębokiej załobie dochodzą do takich wniosków - na to trzeba czasu - to wszystko sie zbyt szybko dzieje. Rodzice po takiej stracie nawet chocby chcieli to nie potrafia na poczatku zyc innaczej a on juz bedzie zaczynał życie od nowa. Albo to są ludzie bez serc albo maja z tym cos wspolnego

Gość madra kamilka
Zabili Madzie bo: -nie chcieli tej ciazy (to po co sie parzyli skoro nie umieli zabezpieczyc? -zostawiali dziecko tak male na 2 tygodnie same u tesciowe(co wtedy robili? -ZABILI TO DZIECKO ALBO TAK SIE NIM ZAJMOWALI BEZ UCZUC ZE STALO SIE CO SIE STALO -stalo sie co sie stalo, zalozmy ze to byl wypadek (w co nigdy nigdy nie uwierze) to chyba sie wzywa pogotownie prawda? A nie zanosi dziecko w jakies meliny a potem ijakby nigdy nic idzie sie do kina Ja bym sie krotko rozprawila z ta dziwa i tym gachem, a wszyscy sie cackaja jakby nie wiem co to bylo. Jaki sztab ludziw to zaangazowany w tym momencie:O A kto za to placi? Strach pomyslec ile by sie to ciaglo i ile darmozjadow by sie oplacilo gdyby nie Rutkowski. A w podziekowaniu ma facet nagonke na siebie :O