Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość oglądałam kawałek
jasne, to że odróżniam wypadek od zaplanowanego morderstwa oznacza że popieram tą laskę i sama jestem seryjnym mordercą:D nie wiem czemu się tak ciskasz na myśl o tym że to mógł być wypadek, tak bardzo chcesz żeby to było morderstwo? będzie bardziej widowiskowo?

Gość zxxzzaaass
osoba po wypadku ktorej sie przydazyl tal kpiąco nie podchodzi do spartwy jak to Kaska zrobila tym bardziue w domniemanym szoku, kto kurvaa chce isc do kina na horro i wchodzi an strony anty wariograf?? a nast po kolei wymysla rysopism oprawcy co porwal jej dziecko? nie luykaj bajek bo zycie ci jeszce nakopie do dupy za ta łatwa wiarygodnosc

Gość 21 mama..
pole do popisu dla hmm sprzedajesz to moze za wielkie slowo bo nie stoje na ulicy i nie daje kazdemu, fakt wiadomo ze nie dostaje od tego mezczyzny pieniedzy za nic ale jednak daje mi tez na szkole i zajmuje sie w tym czasie moja corka, dziecko mam zadbane, nikt przy niej nie klnie, mnie nikt nie bije , nie wyzywa i nie wymusza na mnie nic wiec jednak jakos daje sobie rade wiadomo ze nie jest kolorowo ale nie zostawilam swojej corki a staralam sie jakos zeby jej bylo dobrze, zeby miala co jesc i wogole a ta kaska co zrobila...... :((

Gość oglądałam kawałek
nie osądzam ludzi nie znając wszystkich faktów i przyjmuję że mogło być różnie- zabij mnie za to🖐️

Gość zxxzzaaass
zabic to bym cie nie zabija ale ryj pochlastala ze kilka dni pamiatki bys nosila za obrone wariatki wielkiej fanki horrorow co nawet musi w dniach tragedi tam latac,

Gość 21 mama..
ogladalam kawalek ok moze i to byl wypadek (w co jednak watpie) ale to co zrobila z cialem jest poprostu straszne i swiadczy o niej ze jest bezuczuciowa kobieta

Gość oglądałam kawałek
zxxzzaaass zabic to bym cie nie zabija ale ryj pochlastala ze kilka dni pamiatki bys nosila za obrone wariatki wielkiej fanki horrorow co nawet musi w dniach tragedi tam latac a gdzie ja jej bronię?:D naucz się czytać dziecko, a potem się udzielaj:)

Gość pole do popisu dla
21 mama... jestes na lasce twojego sponsora dziewczyno, co ty myslisz ze zawsze tak bedzie??????

Gość zxxzzaaass
dzieckiem to ty bys moglabyc moim podla gnidoo

Gość 21 mama..
a czy ja gdzies napisalam ze chce tak zyc do konca zycia ? nie, nie chce, teraz mi pomaga a zamierzam skonczyc ta szkole, studia i isc na swoje, isc do pracy i stworzyc corce normalny dom ale nie wazne zreszta ide stad bo tu na forum dziwni ludzie sa i kazdego 'zjedza' cokolwiek napisze

Gość oglądałam kawałek
a ty pewnie byłas ma miejscu i widziałaś jak ona to dziecko zamordował z premedytacją, dlatego wiesz więcej niż policja:D ty po prostu chcesz żeby to było morderstwo, żeby było bardziej szokująco, bo wtedy pod płaszczykiem miłosierdzia będziesz mogła dłużej o tym plotkować:D:D:D

Gość hohoho.....
21 mama.. To z ciebie niezla patologia :O I kurwiszcze

Gość dotiuszka
weźcie odczepcie się mama21. Napisała dziewczyna jak sobie radzi, nie tobie oceniać jej moralność. W takiej sytuacji jak ona opisała to i tak że ma łeb na karku i jakoś chce z tego wyjść. A co miała robić? Pod most iść z dzieckiem??? żebyście mogły potem iść zanieść misie i znicz zapalić jakby zamarzły? Co za świetoj.....liwe krowy na tym forum :/ Tym bardziej że niejedna siedzi z chłopem którego nie kocha, szukacie kochanków itd to czym ona się różni? Jest również z mężczyzną którego nie kocha a on jej płaci. Wam mężowie których nie kochacie też płacą.

piszesz brednie nic nie tłumaczy tego co zrobiła z dzieckiem kto powiedział że miała iść pod most z dzieckiem jest wiele innych sposobów a jak zostawiła dziecko to dalej z nim była wróciła do domu i nie została pod mostem

Gość dotiuszka
majka ja pisąłam odnoście komentarzy na temat dziewczyny o nicku mama 21. Na poprzedniej stronie opisała swoją historię o od razu idealne kafeterianki wylały wiadro pomyj na dziewczynę.

Gość na raz na dwa na trzy
widziano dziś w sosnowcu bartka na zakupach w tesco, kupił oreo ale bez mleka, i co wy na to? czy to nie jest podejrzane?

Gość marta kraków 34
noi co z tego ze jest ze sponsorem??? Ja tez mialam cięzko zostalam sama z synem bez rodziców i rodziny -pracvowalam na ulicy i w agencji zeby miec na wszystko czyli utrzymanie dziecka wynajecia mieszkania i zycie , poznalam faceta był moim klientem , i do dzis jestesmy ze sobą juz 10 lat, mamy córkę i nigdy mi nie wypomniał ze w taki sposób zarabiałam na "chleb".

Gość hohoho....
dotiuszka "weźcie odczepcie się mama21. Napisała dziewczyna jak sobie radzi, nie tobie oceniać jej moralność." Jak ty garkotluku masz czelnosc oceniac postepowanie rodzicow Magdy, tak ja moge oceniac kurwiszcze mama21 :P "W takiej sytuacji jak ona opisała to i tak że ma łeb na karku i jakoś chce z tego wyjść. A co miała robić? Pod most iść z dzieckiem??? żebyście mogły potem iść zanieść misie i znicz zapalić jakby zamarzły?" Nie leb ma na karku, tylko rozklad nog ma dosc szybki :D Zamiast pod most albo kurwienia sie, mozna poszukac domu samotnej matki, skonczyc szkole, odbic sie od dna. UCZCIWIE! Z klasa! "Co za świetoj.....liwe krowy na tym forum :/" Chyba o sobie piszesz. Swieta matka polka ale do plot pierwsza ;-) "Tym bardziej że niejedna siedzi z chłopem którego nie kocha, szukacie kochanków itd to czym ona się różni? Jest również z mężczyzną którego nie kocha a on jej płaci. Wam mężowie których nie kochacie też płacą." Znow przeniesienie :P Piszesz o sobie garkotluku? Tepa locho :D

Gość marta kraków 34
mam nadzieje ze tej mamie o niku mama21 równiez sie w zyciu powiedzie ,bo jak ktos ma dobre serce to zawsze znajdzie szczescie i miłosc i tego zyczę z całego serca.

Gość dotiuszka
hohoho.... weź ty zejdź ze mnie. Gartkotłukiem możesz siebie nazywać. Ja nikogo konkretnie jeszcze nie obraziłam, do nikogo epitetu nie przyłożyłam. Proszę o cytaty. I gdzie ja oceniałam rodziców magdy?? O matko dyskusje na tym forum sięgają dna.

Gość na temat ojca Madzi
poczekajmy do sekcji zwłok, wówczas okaże się, więcej informacji. W moim odczuciu, Madzia została uduszona, ale kiedy?

Gość dotiuszka
jeszcze słowo do hohoho... Na jakiej podstawie wnioskujesz że jestem pierwsza do plotkowania?? Z mojej obecności na tym forum? a ty niby gdzie przesiadujesz? Weź odetchnij 2 razy to może uda ci się sklecić 2 zdania wnoszące coś do dyskusji poza napadaniem na kogoś kto ma inne zdanie niż ty.

Gość grnmb;fgnh
najpierw była wersja ze kasia dzwonila do ojca który poszedł po drewno miedzyczasie siedzial na kompie dodawał piosenke i robił pizze co też mowiła matka bartka pozniej pojechał do sklepu po pieczarki i jescze wózek znosił ale pewnie kasia go nie wyda mysle ze jeszcze moze być brat kasi w to zamieszany

Gość madra kamilka
Tez tak uwazam:O zwlaszcza ze nie chce ryja pokazac...jak ta dziwka na poczatku:O musi byc rodzinne:O

Gość dagmara krakow22222
ładna dziewczynka -łzy się cisną do oczu jak pomyśle ze Ona Kaśka cos mog ła Jej zrobic - najgorsze w tym wszystkim ,że siedziala w cieple z mezem w domu a ta mała madzia na takim mrozie pod gruzem przykryta liścmi ,sniegiem i gruzem , nie myślała o tym swoim dziecku???? boże to się w głowie nie miesci . Ja myslę ze Ona myslala ze przejdzie ta sprawa jakims" echem "ze przyjdzie wiosna cialo zacznie gnić i ktos je znajdzie i ze wina bedzie tego wymyslonego porywacza -ze porwal dziecko ale nie dal rady wychowac zmarlo to Je po prostu zakopał . I uważam że jutro sekcja zwłok pokaze ze to nie byla smierc od uderzenia o próg tylko jednak bedzie cos gorszego ,. Ja pamietam jak bylam dzeckiem i stluklam wazon wzielam posprzatalam szkla i schowalam do szafy bo myslalam ze nikt sie nie dowie -moze to glupie porównanie ale tak robi czlowiek i jego psychika w pierwszym momencie jjak zrobi cos żle. jak wina jest . to samo ta kasia zrobiła ze swoim dzieckiem , wiedziala ze Ona przyczynial sie do smierci swojego dziecka i chciala Je ukryc.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No, ja tego właśnie nie mogę pojąc. Że ona wiedziała, że jej dziecko leży w zimnie, zamarznięte już, pod gruzem i w ogóle. Ja z taką myślą bym życ nie umiała, że dziecku krzywdę zrobiłam i ono leży na mrozie w ruinach.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Też pomyślałam, że może ona w ten sposób to traktuje, że się nie przejmuje, bo wie, że dziecku się krzywda nie dzieje - bo nie żyje. Ale jak tak można. Jak można wiedziec, że dziecko sama zabiła i że leży w mrozie pod gruzem. Jak można zyc z taką myślą.

Gość ojejejeje
Ojej, jak tak mozna, ojeje biedny dzidzius.... :O Kretynki szurniete! Zaopiekujcie sie jakims dzieckiem a nie tu pierdolicoie farmazony. Co jedna sie przyznaje, ze dupy za kase daje a tu wielce swietojebliwe matki sie znalazly. Kurwom sprzedajnym dzieci powinno sie zabierac bo tak jak matki na suki rozkladajace nogi i cipska wywalajacve wyrosna. Wydaje wam sie dziwki, ze jestescie lepsze? Nie! Szmaty jestescie i nic nie warte suki. Bachory takich matek powinny byc pietnowane. Kurwa zawsze bedzie kurwa. Jak wam nie wstyd ruchaniem na zycie zarabiac? Tylko to potraficie? Wiekszosc normalnych ludzi brzydzi sie takimi szmatami jak wy. Bo tym jestescie - szmatami!

Gość madra kamilka
O czym ty pierdolisz glupcze? :O