Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość Natasza989222
i spierdalaj z tego forum,ludzie chca sie czegos dowiedziec a Ty wpierdalasz swoje marne 2 grosze !!! wont stad

Gość No dziwną ma reakcje na stres
kobieta z objawami stesu pouyrazowego nie miala by ochote isc do kina na horror, to potwierdził jej mąż jak i dziadkowie malej ze po pierwszej konf prasowej namawiala męza na pojscie do kina na horror, a Bartek sie nie zgodzil, jednak mysle ze on rowniez jest zamieszany. Po czym kto "niewinny" wchodz na strony intern jak oszukac wariograf?? ona to zrobila, namierzyli ją po IP i sie przynlala , ale badaniom sie nie poddala . O wysjkciu na lody i ich spokoju w centrum handl jak gdyby nic rowniez slyszalam z wywiadu z policją trzy dni temu w nocy na tv 24

Gość hahahahahahahah
bo ja akurat wiem kiedy ma urodziny i to napewno nie jest 15.08 jakby nie wiedzial, to by poprostu napisal tak jak "w dupie byla nie w szoku " ze nie wie, a nie rzucał uj wie co na odchodne :)

Gość zosiaaaaaaa1234
Słuchajcie, tu coś nie jest tak. Skąd wiadomo o tym, że Kaśka chciała iść do kina?, że Bartka uderzyła drzwiami?...tak twierdzi Bartek...a skąd wiadomo czy to prawda...czy to nie jest jego wymysł, żeby Kaśkę tylko i wyłącznie pogrążyć a samemu umyć ręce od sprawy. Zadnego kina mogło nie być, tak samo jak i żadnego uderzenia. Równie dobrze jeżeli był taki strasznie oburzony, nie poszedłby na żadne lody... Nie ma świadków, to są wyłącznie tylko jego zeznania i słowa, potwierdzone przez teściów. Więc nie znaczy, że są prawdziwe. Mam wrażenie, że teściowie też już prowadzą jakąś formę gry by ochronić syna, a całą odpowiedzialność zrzucić na Kaśkę...

Gość 890
Wiesz nie wchodziłem na ten filmik, wydawało mi się, że to jakiś śmieszny a to pewnie mówisz o tym samym.

Gość anka999999
czyli jak kazdy zył swoim życiem to pewnie ten Bartek w ogóle nie zajmował się dzieckiem tylko wszystko było na głowie tej Kaśki ,pewnie juz nie miala siły i była wkurzona ze dziecko caly czas placze a ten Bartek siedzi na necie albo z kumplami na piwo łazi i zrobiła coś córce. masakra.

Gość Mamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ZOSIU RUTKOWSKI TO IWDZIAL

Gość a mało to ludzi ma po dwa
a nawet więcej kont, kiedy zapomni się hasła wtedy chyba najprościej założyć drugie konto nigdzie nie widziałam informacji czy oni mieszkali sami czy z rodzicami Bartka? ta kobieta sama mówiła że Bartek tylko chodził do pracy , przychodził i spał i wcale się nie dziwię że chłopak w normalny pracujący dzień/wtorek/ wrócił z pracy , póżniej poszedł rąbać to drzewo i bez problemu zniósł wózek w którym to pewnie żonka mu powiedziała że ma być cicho bo mała śpi więc on delikatnie zniósł albo pomagał jej znieść biorąć wózek od strony "budki" a matka za rączkę więc po całym dniu pewnie bardzo wczesnej pobudce wręcz cieszył się że ta gdzieś wychodzi z małą będzie trochę spokoju skąd mógł przypuszczać w jakim stanie jest dziecko? a ze sklepu wrócił do domu i wykorzystał ciszę robiąc coś w necie. dla mnie jest to wiarygodne z drugiej strony trudno mi uwierzyć że ta kobieta jeśli to prawda że jej się wyślizgnęło dziecko musiała być na tyle przytomna że bardzo szybko musiała działać i wymyśleć , aż trudno uwierzyć że sama dałaby radę, kto jej pomagał? mąż? brat? myślę że w tym tygodniu zagadka zostanie rozwiązana

Gość w dupie byla nie w szoku
ONI ZOSTAWILI NIEMOWLE NA 2 TYGODNIE ludzie obudzcie sie oni byli beznadziejnymi rodzicai. Bardzo zle im obojgu z oczu patrzy. Ja sie znam na ludziach. Oni sa zli.

Gość waszz offerma
robię kupe w tym temacie bo jest śmiechowy

Zostawili dziecko jak smiecia w jakiejs szopie. Samo, brudne, opuszczone:( czy wy nie widzicie jakimi sa surwysynami tylko zeby wlasna dupe ochronic. Grala kurwa na zwolke ale na szczescie jest mroz i cialo w swietnym stanie. Reka sprawiedliwosci cie dosiegnie ty kurwo.

Gość zosiaaaaa1234
ale czy Rutkowski to słyszał?? czy było to bezpośrednio przy nim czy tylko powołał się na słowa Bartka i teściów??

Gość wydje mi sie ,ze kolega Bartka
to jest ,,kobieta lub jakas dziewczyna ,,. To nie pisal facet , facet na forum nie zegna sie piszac ,,pa,, To musiala pisac jakas dziewczyna.

A kogo to obchodzi ze chciala sie zabic? Glupia byla od zawsze widac :O

Czymkolwiek byla ta pizda zycia dziecku to nie wroci :O

Gość ssssa
zosiaaaaa1234 z tym uderzeniem dzrwiami to bylo przy Rutkowskim i wybiegla wtedy z domu, ale ją zatrzymal Sam rutkowski jak mowi Z kinem potwierdzili tesciowie, Bartek i ona sama

Gość hahahahahahahah
uwierzcie mi serio, ze ta osoba podala zla date urodzin, jakby nie znala to by napisala, ze nie wie, to taki troll który chce wprowadzic zamieszanie

Gość wydje mi sie ,ze kolega Bartka
na pewno nie facet . Ktory facet pisze ,,pa,,??:-0

Gość MMM799
a ty skad znasz bartka ze wiesz kiedy sie urodzil? to moze cos powiesz wiecej o nim?

Gość hahahahahahahah
wiedziałam że ktoś o to zapyta, nic więcej o nim nie powiem, bo go nie znam, ale wezcie pod uwage to, ze kazda osoba korzystająca z internetu zostawia na zawsze w sieci swój slad, tylko trzeba odpowiednio umiec go znalezc, od strony do strony, od nicka, do maila... wyszukiwarka wszystko znajdzie.. mam numer gg bartka a w nim jest podana data jego urodzenia ot co

Gość MMM799
a'propo przystojny z niego facet ,slyszalam ze studiuje medycyne? nie wiem co widział w swojej żonie... Dla mnie poniżej przeciętnej,jeszcze nie zrobiła matury.

Gość MMM799
Fajni faceci wlaśnie trafiają na takie dziewczyny dosyć często ;/ A mała była do niego bardzo podobna,oczy identyko

Gość hahahahahahahah
nie medycynę tylko coś z informatyką związane nie wiem czy przypadkiem nie grafikę

Gość MMM799
dokladnie grafikę,przepraszam za błąd... Widać że ma swoje hobby i rycerstwo i wlasne rysunki. Ciekawy chłopak. Zmarnowała mu zycie jednym słowem.

Gość vfkgnuifdbngvudhjf
wiadomo juz kiedy bedzie ta sekcja????

Gość MMM799
tak sobie patrzę na tą Madzię i myślę że śliczna by była kobietka z niej kiedyś... Ma ładne rysy twarzy ,miła buzkę ... Zabrała jej całą przyszłośc :( pierwszego chłopaka,pierwszą randkę ,pierwszą przyjazn.

Gość hahahahahahahah
sekcja niby jutro