Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet maleństwo

Madzia została uduszona na wiele godzin przed rzekomym porwaniem!

Polecane posty

Gość sweet maleństwo

"Mam silne przeczucie, że matka nie akceptowała dziecka. Zostało ono uduszone jeszcze w noc albo rankiem poprzedzającym rzekome porwanie. Widzę Magdę przykrytą poduszką, jeszcze długo po śmierci leżącą w łóżeczku. " To słowa jasnowidza Jackowskiego, który nie pomylił się nigdy w żadnej sprawie. Więc jest to pewnym 100% fakt.

Gość ptasiek nastroszony
uwazam ze za pizde powinni wziac tatuncia ktory niebogi o niczym rzekomo nie wiedzial....tez sie sklaniam , ze to nie byl wypadek. niestety. nieposlednia role mogla wywrzec na tym tez tesciowa -dr psychologii. a wiadomo , ze czesto psycholodzy to pojeby

Gość sweet maleństwo
Ta teściowa gnębiła Kasię. Też myślę, że to mógł "zorganizować " ojciec Madzi ... wiadomo, wpadka w zeznaniu ze znoszeniem wózka. A skoro dziecko od rana leżało martwe.... musiał o tym wiedzieć.

Gość sweet maleństwo
Prinzesska jak ci się nie podoba to nie wchodź... nie widzę problemu. Ja jestem zaintersowana tą sprawą więc założyłam wątek.

Gość uyguygu
tez mysle ze ojciec wiedzial, a dodatkowo tesciowa pewnie meczyla psychicznie katarzyne w.

Gość ojciec madzi nalezył do sekty
Ale najciekawszy z wpisów na portalu dotyczy likan, czyli sekty, której członkowie wierzą, że mogą stać się wilkołakami, jeśli złożą w ofierze człowieka, najlepiej dziecko. I pijąc jego krew mogą przemienić się w mitycznego potwora. Czy to, co stało się z Magdą, może mieć związek z jakąś tajemniczą sektą?

Gość Y7YJYJ
MAŁO TEGO KURWISKO BYŁO POCZYTALNE W MOMENCIE TEGO CO ZROBIŁĄ NIE BYŁA W ŻADNYM SZOKU NIE JEST PSYCHICZNIE CHORA : http://wiadomosci.wp.pl/results,1,title,Sa-wstepne-wyniki-badan-Katarzyny-W,wid,14225969,wiadomosc.html?ticaid=1ddda

Gość sweet maleństwo
Ja myślę, że to nie ma nic wspólnego z sektą. Madzia została uduszona, bo pewnie za głośno płakała ... i ktoś nie mógł wytrzymać.

Gość sweet maleństwo
jutro ogłoszą w TV, że Madzia została uduszona..

Gość ptasiek nastroszony
nie jestem pewien ALE gdzies sie przewinal taki news ze sine usta zwloki Dziecuszka mialy, czy uderzenie moze taki efekt wywolac? nie znam sie to pytam

Gość sweet maleństwo
nie, bo wlasnie mowili w TV, że od uderzenia się w głowę usta nie sinieją. To jest pewne na 100%, że MAdzia została uduszona, a nie że się wyślizgnęła z kocyka :/

Gość moja jest lepsza
usta sinieja od niedotlenienia

Gość sweet maleństwo
Niestety, ale na pewno się nie myli. On jest jasnowidzem, który pomógł rozwiazać setki spraw... To, co mówi jest na 100% pewne.

Gość ja sobie myśle
dziecku nie jest tak łatwo rozbić głowe bo płyn rdzeniowy chroni mózg, więc nie wierze w teorie że jej się wyślizgneła i zabiła:O

Gość taka jedna babcia
to dzieciatko mam ciagle przed oczami jak sie okaze,ze matka jest morderczynia,to zwariuje,nie moge znalezc sobie miejsca poczekajmy na sekcje zwlok dziewczynki

Gość Jackowski często się myli.
Tak wróżył o końcu 2011 roku. I co? Znany polski jasnowidz Krzysztof Jackowski miał straszną wizję. Zobaczył, jak nasz kraj pogrąża się w wielkiej biedzie i chaosie - pisze "Super Express". Jackowski przewiduje, że Polska upadnie już listopadzie. Zdaniem jasnowidza, upadek gospodarczy kraju odczujemy w niedalekiej przyszłości. - Czuję to...najgorszy czas nadejdzie w drugiej połowie października i w listopadzie - precyzuje.

w ten sprawie wszyscy uczestnicy przegrali... --- Policja dopuscila sie kilku .powaznych uchybien zwiazanych z miejscem zbrodni... Procedury.prawne musza byc solidnie wykonywane. dlatego Rutkowstki oraz jego zwolennicy i wielbicile zarzucaja organom scigania marnowanie czasnu.na.inne sprawy. Natomiast |Pseudo-detektywowi pozostala.czesc.spoleczenstwa oraz.zwolennicy policji jak.i.ona sama nie moze.zrozumiec .dlaczego. " Rutek'. kontynuuje swoja dzialalnosc.jakp.detektyw ( kilka.lat temu.ode.rano.mj.licencje) .Rutkowski bardzo wazne informacje najpierw zawiadamial media a.pozniej dopiero policje.. . .A co.do.sytuacji .w studio To { o icjcieli.pokazac za.wsElka.xene.chca.zawinily wszysstkie 3 strony( policja --- defektyw ;----- obydwie strony chcialy ..ulazac.spoleczwnstwu..ze dolozyli.w.ta sprpawwe. wszustkie.sroski.jakimi.dysponowLi.. tepottefka. bieatetu tez noe potrafila uspokoic sytuCji policja ma.prawo. zlozyc wniosek.oskarzenia.rutka.za. utrudnianie.sledztwa.. W tym wszystkim.mogl.chociaz.troszeczke.wysjnac.sie na.pozycje. wygranego slynny jasnowidz Krzysztof Jackowski.. kilka godzin przed odnalezieniem ciala madzi.Pan Krzyszgof znal juz ta lokaliza je.. Natomiast.podczas pierwszego.wywiadu z dzkennikarzem jasnowidz. powiedzial.kilka.waznych informacji.dotyczace sledzfwa mianowicie; - Wiedzial.ze dziecko.jest sosnowcu. - powiedzial ze ta sprawa szybko sie.rozwiknie.. wynik.sledztsa zaskczy caly kraj -- powiedzial .tez ze dziecko juz nie zyje... ale.dziennikarze tak jak i on zostawili to dla siebie... --- opisal. miejsce gdzie lezalo cialo madzi... Stwierdzil ze matka. os ukrywa po.czym dodal ze to.ona zabiladziecko.. teraz trzeba czekac na wyniko.sekcji.dziecka...jasnowidz opowiada o ukazanou aiw wozjo madzi ktora poduszka.na.glowie.w nocy.. ktora jest.duszona.prze matke. ' To morderstwo' -.powiedzial ......w wizji ukazal soe jeszczw mezczyzna ktory pomaga matce ( to bardzo bliska jej osoba)

Gość sweet maleństwo
ja mu wierzę, już wcześniej wiedział o tym, ze MAdzia nie zyje.

Gość sine usta i latajaca glowa
mogly byc spowodowane syndromem dziecka potrzasanego

przestańcie, Jackowski nie jest nieomylny a że powiedział, że sprawa zszokuje Polskę ... każdy wynik tej sprawy byłby szokujący

Ja od samego poczatku mowilam,zeby policja zglosila sie do jackowskiego,bo on napewno pomoze rozwiazac ta sprawe(zreszta,juz nie raz sie do niego zwracali)ale oczywiscie wszyscy na mnie najechali,ze wierze w jakis szarlatanow!to teraz sie ludziska przekonaja,kogo bronili(bo przeciez bronili i bronia do tej pory pseudo mamusi)i zobacza,ze jasnowidz mial racje i ze bylo dokladnie tak jak on to widzial w swojej wizji!do wszystkich obroncow matki tej dziewczynki-JESTESCIE ZWYKLYMI NAIWNIAKAMI,BRONILISCIE I NADAL BRONICIE ZWYKLEJ ZABOJCZYNI,KTORA UDUSILA DZIECKO WLASNYMI REKOMA!A tatus jej pomogl,niewinny to on nie jest na bank.Razem to ukartowali,cala Polska szukala ich dziecka a oni poszli do kina...noz kurwa!szkoda,ze nie ma u nas kary smierci.Nalezalaby sie mamusi,moze tatusiowi,ale tez temu zjebowi,ktory zgwalcil i zamordowal 2 miesieczne niemowle!!!co to sie dzieje na tym swiecie?!

Gość ssdgfds
to jest na 99% prawda bo jest za duzo nie scislosci w tej sprawie.. wiem jedno zycze tej kobiecie wszystkiego najgorszego]1!

Gość synneve
co ty pieprzysz? Jackowski sam nieraz mówi, że miał myylne wizje nieraz i nie zawsze wszystko mu się sprawdza :o ja uważam, że to ojciec jest winien i teściowie. Zmusili dziewczyne do ślubu i do wychowania, a ona nie była gotowa. Wkurwia mnie to osądzanie i wyzywanie jej. Nie jej wina, że nie kochała dziecka, nie można siebie zmusić do uczuć. Powiecie czemu nie oddała do adopcji....myślicie, że teściowa i mąż daliby jej żyć po tym? a tak to chciała zrobić z siebie ofiarę, którą po części jest. Wtedy miała by spokój. Ja tam jej współczuję.

Gość sweet maleństwo
Sweet Dreams II - nie każdy wynik sprawy byłby szokujący, np. jeżeli dziecko porwałaby osoba z zaburzeniami psychicznymi, albo osoba, która straciła swoje dziecko. To nie byłoby szokujące, bo tak na początku zakłądano i nikt się nie spodziewał takiego obrotu sprawy, ja byłam zszokowana, jak sie dowiedziałam, że żadnego porwania nie było. Zresztą przekonasz się, że mam rację po sekcji zwłok.

Gość sweet maleństwo
synneve - w sprawach, gdzie chodzi po ludzką śmierć nie mylił się! A ja dziewczyny nie wyzywam. Mówię tylko o FAKTACH. Przekonacie się jutro, niedowiarki.

ja bym spytał jeszcze o opinię wróżkę, czarodziejkę i czarnoksiężnika z Oz :D

Gość dfsdfa
no kurw...a przeciez jesli piszesz ze zostala zmuszona do amcierzynstwa to mogla oddac temu chlopakowi dziecko i wyjechac.. i takze miala by zycie i napewno nie jest ofiarą!!!! co ta dziewczynka mogla za to z ma matke kur we ? powinni ją torturowac za takie coś!!