Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ale miałam polewke z dziewuchy:D:D:D Dziś part 2.

Polecane posty

hehe jestem wokalistką i wczoraj gralismy wesele Calą noc jakiś chlopaczek nie odrywal ode mnie wzroku słał usmieszki i zobaczyla to jego laska Słuchajcie od godz 21 do 4 rano siedziala obrazona co chcwile robila mu jazdy ze niby sie gapi na mnie hehe ale to bylo tak żalosne i smieszne ze poprostu masakra jakas... Ja jestem osoba bardzo rozesmiana tym bardziej na weselu, i usmiecham sie do kazdego ale jak caly zespol zauwazyl tą mała obrazona na caly swiat i chlopaka wychodzacego z siebie zeby jej przeszlo no sorry ale kabaret poprostu :)) Dzis drugi dzien ciekawe czy wogole przyjdą pewnie bedzie mial nakaz tanca tylem do kapeli hahaha Smieszne strasznie sa zazdrosne bez powodu panienki :)) ja mam swoje zycie udany zwiazek i nie w glowie mi przelotne romanse na weselach ale ta sytuacja tak mnie rozbawila ze postanowilam dzisiaj troche ją powkurzać hahaha :))

Gość tyuetuetuh
a mnie śmieszy że w tak żałosny sposób zarabiasz

Gość ffszfve
a co masz do grania na weselach? robota jak robita, zadna nie hanbi.. a jak zamierzasz jej podokuczac ?

hahaha czlowieczku zakompleksiony!!! zarabiam tyle ze mozesz mi buty wyczyscic jak chcesz a prz okazji robie to co kocham czyli spiewam i gram :)) :)) Nic lepszego chyba nie ma zarabiec eksta kase na tym co sie lubi robic nahjbardziej :)) Załosny/a to ty jestes takimi komentarzami wyrazasz swoja frustracje? no coż gdzies trzeba wyrzucic swoj zal do swiata ze sie zyje wogole:))

Gość el chulo
Bardzo interesujące,bardzo.

hehe bede odwzajemniala usmiechy i zagadam z nim :)):)):)) podejrzewam ze wystarczy zeby laskę szlag trafil :))

Gość ale jazda ....
tak tak chyba w swoich snach, kapele grające na weselach są żałosne, niespełnieni artyści od siedmiu boleści

Gość facet zachowal sie nieciekawie
bo nie wypada sie wyslepiac przez cala noc na kogos, zwlascza, jesli siejest w towarzystwie kogos, o kogo wypada zadbac. Bez klasy. Nie ma sie czym podniecać.

:)):)) boshe ale w was mnostwo zawiści! Nie jestesmy kapelą podworkową bo widocznie to macie na mysli myslac o zespole weselnym... ale to juz wasz problem :)) Milego dnia! ja juz jade do "pracy" :))

ktoś na weselach grać musi. mój wujek też gra i z tego co wiem jest z tego nie zła kasa jak się dobrze gra i śpiewa oczywiście.

Gość aLittle (prawdziwa) aLittle
daj im spokój i nie psuj im zabawy... po co się wpieprzasz :O kobieta przeciwko kobiecie - jak zawsze niestety.

Gość aneczka z krakusa
ciebie to śmieszy moze autorka ale pomysl ze moze ta dziewczyna ma juz jakieś podobne przezycia i moze jej chłopak juz niejeden raz ją zdradził! poprostu wiadomo ze jak fajny zespól i jeszcze wszyscy usmiechnieci to miło jest ale masz nauczke ze to jest tylko praca i uśmiechaj sie do kolegów w zespole bo goście cie nie znają i moga pomyslec ze jakas podrywaczka z ciebie.Sama wiesz jakie mogą opinie chodzić..postaw sie na jej miejscu

Gość el chulo
Życzę ci,abyś jeszcze dojrzała w swym życiu.

nie da sie nie usmiechac do gosci. To nie sa zalotne usmieszki tylko zwykly usmiech My praktycznie bawimy sie razem z goscmi wiec nikt mnie nie odbiera za podrywaczkę... Nie no odpuszcze hehe juz wystarczająco wczoraj mieli zepsutą zabawe Ale moze lasce sie oczy otworza troche co to za koles w sumie nieciekawy ze tak sie zachowuje

Gość Leon_ Zawodowiec
Dziewczyno ale musisz być zakompleksiona ze zakłdasz w ogóle taki temat, załosne jak ludzie potrfia podbudowywac sie czyims nieszczesciem.

"ta sytuacja tak mnie rozbawila ze postanowilam dzisiaj troche ją powkurzać hahaha" i to pisze 25letnia baba :O daj spokój dziewczynie, zwłaszcza że jest młodsza od ciebie, jak wnioskuję po tym co napisałaś. zachowuj się jak porządnie i nie wpieprzaj do nich :O

i taka rada dla dziewczyn.. nie róbcie pokazówek ani scen zazdrości bo jak sie patrzy na to z boku nto poprostu jest mega zalosne naprawde! :)) Milego dnia wszystkim! :))

no juz napisalam ze odpuszczam he a sytuacje opisalam wlasnie ze wzgledu na charakter jaki mialy te sceny! Chlopak nie byl w porzadku ale rozkapryszona dziewczyna to jakis kosmos!

"Ale moze lasce sie oczy otworza troche co to za koles w sumie nieciekawy ze tak sie zachowuje" No to się zdecyduj, była zazdrosna bez powodu, czy to jednak gościu się źle zachował i miała powód?

:O kobieta to jednak zawsze chce drugiej na złość zrobić :(

Gość tyuetuetuh
ta, tyyyyyleeeee kasy :-D jak dla Ciebie jakieś 500 zł raz w tygodniu to dużo, to na prawdę żenua.... ja też robię to co kocham, ale nie poniżam się przy tym na jakiś wiejskich przytupankach... ale każdy mierzy swoją miarą i kocha to co jest w stanie dosięgnąć

Gość Leon_ Zawodowiec
Wclae nie śmieszna jest ta sytacja, nie wiem co cię w tym smieszy. Podnosisz swoja samoocene kosztem kogos innego pffff

Gość aneczka z krakusa
"koles w sumie nieciekawy " piszesz -moze dla ciebie on taki jest a dla niej najprzystojniejszy na świecie bo go kocha (dla niektórych wygląd sie nie liczy )

Gość Leon_ Zawodowiec
Widac ze zbyt inteligentna to autorka tematu nie jest :/ wnisokujac po temacie jaki załozyła.

wlasnie... czytajac tytuł tematu, myślałam że chodzi może o jakiś filmik dzieczyny która próżnie się przegląda w lustrze ... czy cos w tym stylu ... a mieć polewkę z tego że ktoś ma popsutą zabawę :( przykre to jest

jestes chora autorko i widac ze nie jesteś profesjonalistką. Prawdziwa kapela weselna dba o to żeby kazdy gosc się dobrze bawił, a ty swoim widzimisię popsułaś dziewczynie zabawę. współczuje jej, a ty powinnaś się wstydzic a nie jeszcze chwalic na forum

dla tej pani co pisala ze sie poniżam.... nie zarabiem 500 zl tygodniowo Mysle ze nie powinno cie obchodzic ile zarabiam Ale dla wyjasnienia napisze : Jestem z woj. mazowieckiego, ale gramy też w świętokrzyskim, w zespole jest 5 osob staramy sie brac 4900 za wesele 1 dzien, 6 tys za dwa dni, teraz "milionerko" policz sobie ile zarabiam jesli kazdy bierze po rowno.... Wesel w sezonie mamy ZAWSZE ok 25 Do tego co 2 - 3 tyg dancingi w piątki juz za mniejszą kasę, jak nie ma wesel to i w soboty dancingi, studniowki sylwestry itd... A to jest moja dorywcza praca bo studiuje dziennie wiec Dziękuje i zmykam bo zaraz sie przez was spoznie :))

Gość Leon_ Zawodowiec
I to wszystko wyjaśnia jaką osobą jest założycielka tematu, szkoda nawet się tutaj wypisywać,bo skoro ją śmieszyła ta sytucja to nawet nie zrumie dlaczego kotś tutaj jest oburzony. Jest chamska bo całą noc ich obserwowała, skupiła się tylko na nich sokro pisze ze od wieczora do rana widziała jak ona robiła mu wyrzuty ehh szkoda gadac :/ jeszcze pewnie czuła sie dumna i górowała w sowiim mniemaniu ponad wszytskimi kobhietami tam, maskara.

Gość Leon_ Zawodowiec
martka ale nikgogo tutaj nie intersuja twoje zarobki, jestes bufonka i najnormlaniej w swiecie jest mi cie zal, ale mozna twoja glupote tłumaczyc tym ze jestes jeszcze młoda.

Gość Leon_ Zawodowiec
Z CHCECIA BUM POKAZAŁ WSZYTSKIM GOSCIOMA NA WESLU TEN TEMAT CIEKWE KOMU BYŁO BY GŁUPIO I NA KOGO BY SIE PATRZYLI Z NISMAKIEM :d