Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z laptopem na kolanach

zakochal sie we mnie facet, mily dobry, ulozony

Polecane posty

zbereznik a jak z Twoja pupa ? ;) i ogolnie caloksztalt

gdyby byl jakis przebojowy, pewny siebie, zabawny... ale nie jest, wiec po co to? zeby zapchac chwilowo dziure? to nie jest twoj cyrk i to nie sa twoje malpy (!) gdyby morze wrzalo to by sie sila ryb ugotowala. ten czas ktory poswiecisz jemu, zainwestowac lepiej w poszukanie tego "wlasciwego", albo w rozwijanie sie (sic!)

rozwijam sie ! ucze sie jezyka obcego raz w tygodniu chodze na kurs tanca raz na basen mysle o tym zeby zaczac uczeszczac na kurs fotografii ;) la Vita chce zeby morze wrzalo, chce chce ! :(

Gość Tereska1234
Ja miałam podobnie nie podobał mi się facet i byłam z nim z nudów, ale gdy zaczął mi się podobać on mnie po prostu zostawił dla innej i jeszcze po jakimś czasie napisał , że jest szczęśliwy. Także uważaj

zbereznk mozemy sie masturbowac nad swoimi zdjeciami, czemu nie ale jak mi sie spodobasz to bedzie mi zal ;) wiec nie !

jak ty mi sie spodobasz to jutro bedziemy sie kochac przy cieplym kominku. no chyba ze mieszkasz gdzies dakleko bo mnie interesuja randki do 6-ciu przystankow maksymalnie... ;) :P

zberezniku uwielbiam Cie ze uzyles slowa kochac i to jeszcze przy kominku. Mozesz wygladac jak badz :P szkoda sie napalac, mieszkam w innym kraju teraz i w zasadzie caly czas sie przemieszczam. Do Polski nie chce wracac

Gość Oxerma
co jest złego w dużej pupie?

jeśli czujesz do niego taki ala' wstręt to daj spokój,nie spotykaj się z nim nawet... widać jemu na Tobie zajebiście zależy, ale najlepiej abys to wszystko sama wzięła w swoje ręce i przerwała... mimo ze nawet wkurzają Cie jego zachowania tak jak pisałaś np. dotykanie tylko palcem wskazującym ;) on ma uczucia... ja bym nawet jego sms niektóre ignorowała, stopniowo osłabiając kontakt

Gość Domingos Juzef
Co za szmaty

Gość Domingos Juzef
Chcą mieć faceta o wyglądzie Pitta i kasie Gatesa Taka prawda, reszta to dla nich nic, a same są gównem

oxerma u kobiety nic - babki z duzymi pupami sa okej ale jak facet stanie bokiem i wdze jego odstajacy tylek, to wyglada jak kobieta, ktora je za duzo czekolady i chipsow mrcholerka jak nie odpisuje to jeszcze bardziej sie nakreca i pisze mi jakies poezje - mile nie powiem

szkoda ze nie chcesz pokazac swojej fotki. twoj opis wskazuje ze jestes typem dziewczyny jaki mnie interesuje i nawet jesli nigdy cie nie spotkam i tak chcialem zobaczyc jak wygladasz. jak zmienisz zdanie to: zbereznik85@gmail.com nikt nigdy sie nie dowie co wysylasz na ten mail. musze konczyc bo dojezdzam. do milego... ;)

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
z laptopem na kolanach wrozka ale jestes glupia wiadomo ze wroci do mnie, bo w zyciu nie zawsze sie dzieja mile rzeczy. Jeden powie ze to zyciew sie msci za niegodziwosc, inny ze raz jest tak raz tak. poza tym znalam takiego faceta, ktorego wady ubostawialam i ktoremu bylam calkowicioe w 100 proc oddana, tak wiec idz sobie z ta swoja ciasna wyobraznia zakladaj moherowe stowarzyszenia to nie ja jestem głupia tylko ty...do tego jeszcze masz zadziwiającą zdolnośc wyciągania wniosków ze swojej wyobraxni, bo napewno nie ze słów napisanych na tym topiku. Pomijam już kwestię braku samokrytycyzmu i agresji którą ładujesz w adwersarza na najmniejszy cień potencjalnej krytyki :D Może wracaj do tego którego ubóstwiałaś? :D Pod warunkiem, że cię zechce :P co może byc nieco problematyczne po tych cechach charakteru jakie zaprezentowałaś w tej rozmowie :D

wysle Ci fote bo jestem ciekawa czy widzialbys mnie przed tym swoim kominkiem :P

Gość jak tak zyc
z autorki konkretna babka jest:)

wrozka owszem zdaje sobie sprawe ze stopnia swojej glupoty, nie robie z tego tajemnicy. Wszechwiedzaca nie jestem i nie bede. Potraktowalam Cie nieco ostro bo nie jestem dobrze wychowana, wybacz, ale draznia mnie takie puste wyuczone frazesy

Gość Domingos Juzef
suka

Gość Tetsuo T
Autorka to zwykłe ścierwo nadajace się tylko do wyruchania na raz, w sam raz dla starego cwela z nikiem zbereznik.

Gość Tetsuo T
Wróżka Edwarda Pompolini i mrcholerka dobrze prawicie, ale to gowno autorka nie zakuma bo to kurweskie nasienie.

Gość kasiek91
z laptopem na kolanach jestes wlasnie takim goownem:O dobrze ktos wyzej napisal :O

Gość Domingos Juzef
jest ludzkim dnem, murzyny i araby w Anglii takie ruchaja, rzucaja, ruchaja, bija itd.

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
ale draznia mnie takie puste wyuczone frazesy to popracuj nad emocjami bo kiestem bardzo kiepskim materiałem na worek treningowy :P Poza tym to nie sa frazesy tylko wynik obserwacji świata i jego prawideł :classic_cool:

doczytałam kolejny post: "tak to przelizemy sie, poprzytuialmy, da sie wytrzymac" ty nie tylko nie szanujesz innych ale nawet siebie :O przykre to :O

Gość niekonieczny
Tobie ten facet nie odpowiada, inna będzie za nim kiedyś szalała :P Jak nie gra muzyka wycofanie sie to całkiem naturalna kolej rzeczy. I w zasadzie raczej konieczna :P

Gość kasiek91
zbereznik to faktycznie stary pryk ktory pisze na EROTYCZNYM, wpiszcie jego nik :O pasuje do durnej autorki jak ulal :O

Gość bo autorka to takie kurwiszcze
.