Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratataa.;

dziecku potrzeba miłości a nie pieniędzy - niestety opluwanie się kafeteryjnej

Polecane posty

Gość sratataa.;

biedoty świadczy o czymś zupełnie innym... na który topik się nie wejdzie to najbardziej krzyczą te co ich na wiele nie stać, sa pełne frustracji i negatywnych uczuć, wszystkiego zazdroszczą, nie daj boże żeby jakaś dziewczyna napisała że dobrze zarabia to zaraz zostaje zjechana, nie ważne z jakiego powodu i jakoś mi się nie chce wierzyć że sa takie tylko tu na forum...

Gość ms series
wstrzasajace, serio:D urzekla nas twoja historia:P:P

Gość prawda w oczy kole to teraz
żadna sie nie odezwie...

Gość to fakt, za nic nie mozna
powiedziec, ze sie ma kase, fajnego męza, udane dzieci,dobre wyksztalcenie, urode, bo to tematy tabu!!!

Gość to fakt, za nic nie mozna
wypada tylko narzekac na wszystko- wtedy ci nawet czasem poradza, jak jestes szczesliwa, to cie nienawidzą ( na ogół, bo bywaja wyjatki:)

Gość owca gabi
I oczywistym jest że "miłością wykarmisz dzieciaka" :) Koń by sie uśmial!!!

ja uwazam ze dziecku potzrebne sa obydwie rzeczy - milosc i oddani rodzice + do tego pieniadze - to moja ulubiona kombinacja, jelsi probuje sie jedno drugim zastapic to konczy sie katastrofa;/ i dziala tow dwie strony

Gość owca gabi
A mnie nieustannie rozwalają teksty 20-letnich dziewczynek, którym się wydaje, ze jeśli ktoś lubi zarabiać pieniądze to z pewnością nie kocha dzieci ;)) Nie dopuszczają, że mozna łączyć te dwa elementy :)

Gość Zszkowowana
Zeby miec dziecko to musi byc kasa miloscia nie wykarmisz nie ubierzesz milosc jest najwazniejsza a kasa bardzo potrzebna:)

Gość dokładnie bo jak kasy brak
a matka musi na każdym kroku kombinować i oszczędzać na wszystkim to nie wierzę, że nie jest przez to sfrustrowana i nie odbija się to tez na dziecku... a widać to właśnie na kafeterii gdzie te frustratki wylewają swoje żale, jadą po wszystkich i nie maja szacunku dla nikogo... i już widzę, że potem są super miłymi i cierpliwymi mamusiami...

Gość a ile rajstop
ma?>