Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Pytanie do brzydkich chłopców i dziewczyn-czy macie partnerów?

Polecane posty

Gość kurka mala oliwka
Ja również zaliczam się do nieładnych, a mam przystojnego męża i każda koleżanka mi to mówi,a do tego wykształcony i przyjacielski a wybrał sobie właśnie mnie :) Jesteśmy bardzo szczęśliwi, rozpieszcza mnie strasznie i nie boję się o żadną inną kobietę.

Manio, to nie jest nieszczęście. Jeszcze rok i będę wykładowcą akademickim ^^Nie mogę się już doczekać. Moja jeszcze stara nie jest, ma 6 lat dopiero. A jak nie śpi, to mnie doprowadza do nerwicy, bo wiecznie chce się bawić, podgryza, piszczy i ogólnie zamiast jak normalny pies iść zjeść i spać, domaga się drapania i pieszczot. Ale ją kocham, mojego ryja czarnego :D Julio, piszesz teraz jak urażona gimnazjalistka. Naprawdę. Naucz się przyjmować krytykę na klatę. Ja po prostu lubię uczyć, da bór, raz w życiu użyjesz "bynajmniej" we właściwy sposób i już odniosę osobisty sukces.

Gość Juliiiia
Nie są, to jedynie puste słowa, na dodatek przesycone błędami.

ksdcd,./c,d - no widzisz, wszyscy poza Tobą widzą moją brzydotę. Za to przyjaciół i znajomych mi nie brakuje. Popatrz, jaki paradoks.

Julia nieprawda nie słuchaj ich poniekąd to ja czuje się adresatem Twych słów piszesz pięknie widzę że masz romantyczną duszę..naprawdę bardzo sobie cenie Twe słowa..mówisz pięknie i pięknie o swych myślach piszesz..nie przejmuj się ludźmi którzy są złośliwi..

Gość Juliiiia
Przykro mi, rozczaruję Cię, moja dusza nigdy nie była i nie będzie piękna, ale mimo wszystko to miłe.

Gość Juliiiia
i romantyczna. :D

Gość UGLY BARBI
hmm czasem mnie nachodzi taka mysl...ale na krotko...nie wiem jak to wytlumaczyc..on nie jest tego typu czlowiekiem zeby zaraz zdradzac...wie co by stracil..bo on mnie bardzo kocha

Gość manio ciekawski
nox Przed tobą misja :classic_cool: Roh Mnie się wydaje, że jesteś dość atrakcyjna, taki refleks z tych kiedyś widzianych fotek. Nie pamiętam, żebym był zbulwersowany i w panice wciskał esc. Mnie też nosi, gdy spotykam się z tymi elementarnymi błędami, które nie tylko są po prostu rażące ale utrudniają komunikację. Teraz jest moda, aby ważyć sobie lekce wszystko, co nas trudzi, bo to jest forum, to nie dział językowy, bo to i tamto. W istocie, chodzi o lenistwo i nic więcej. Treść wyrażana w fatalnej formie, traci znaczenie, często bywa niezrozumiała.

Do brzydkiej baby-no właśnie..ja ciągle bałem się że ta osoba na której mi zależy mnie oszuka..zresztą poznałem ja tu na kafe..myślałem że to ta jedyną..miałem rację..za moimi plecami flirtowała z przyjacielem..niechcący wysłała eska do mnie zamiast do niego.. Julio..nieprawda piszesz tak jakbyś miała duszę poetki naprawdę jesteś wrażliwa i mądra dziewczyna byłbym szczęśliwy mogąc poznać taka wyjątkową osobę

Wiesz ja nigdy nie potrafiłbym związać się z dziewczyna podobająca się innym..tamtą dziewczyna mówiła o sobie per brzydka okazała się śliczna..czułem że znów się skończy jak zwykle.. I niestety miałem rację..nie wierzę że brzydkiego faceta można kochać i nie myśleć przy nim o tych przystojnych

Maniu, dobre ciuchy, worek "mejkapu", najlepszy przyjaciel Photoshop i nawet z Joli Rutowicz zrobisz elegancką kobietę o delikatnej, klasycznej urodzie :) Taki był cel tych zdjęć. Miały mi poprawić nastrój. Ale rzeczywistość nie rozpieszcza, niestety. Cóż, jak to już pisałam miliard razy, nie można mieć wszystkiego.

skonczcie juz ludzie :o ja sama pisze poezje na blogi, ale tutaj nie koniecznie uzywam nawet znakow polskich bo mi sie zwyczajnie nie chce o pewnej porze. a ty rhow nie badz taka pewna siebie, nawet pos tudiach ciezko o posade, wyzej srasz niz dupe masz, jestes zgorzkniala jak samotna babcia 🖐️

Gość manio ciekawski
Wiesz ja nigdy nie potrafiłbym związać się z dziewczyna podobająca się innym.. Kłaniają się całe zastępy psychologów. Niska samoocena na poziomie Rowu Mariańskiego. Nie daj Boże, abyś miał kiedyś dzieci, bo wysokie prawdopodobieństwo, że przeszczepisz im swoje fobie, kompleksy i zaniżoną samoocenę.

Gość UGLY BARBI
A ja wlasnie nigdy tak nie robilam ...nie wiem czemu bo z jednej strony jestem zakompleksina dziewczyna aa z drugiej strony pena swego ....jak jakas dziewczyna na niego spoglada i on tego nie widzi to sama mu ja pokaze..i sie smiejemy z tego i na odwrot ..on mi mowi jak jakas na niego spojrzala...ja raczej nie jestem zazdrona i lub tego nie okazuje. Takie myslenie jak twoje dopporowadza wlanie do sytuacji ktorych sie obawiasz..tak to jest...

Chłopczik 1: Zmień nick na, np "Brzydki facet", czy "Brzydki mężczyzna" Teraz widząc Twój nick ludzie na wstępie widzą użalającego się nad sobą, zakompleksionego dzieciaka... 2: Zmień nastawienie. Cały czas piszesz, że potrafiłbyś zakochać się w nieatrakcyjnej fizycznie dziewczynie, ale z pięknym wnętrzem. Wyobraź sobie, że kobiety są o wiele bardziej do tego skłonne.

Gość Azja 200
jak spotkasz tą jedyną to nie będzie dla niej ważny twój wygląd. mój facet jest ponoć brzydki, mówi mi to nawet mama, która niedowidzi. Ale kocham każdy cm jego ciała. duży piwny brzuszek,nos jak klamkę i wyłupiste oczy :) jest cudowny

Gość Azja 200
przeczytałammoze tylko z pare postów w tym temacie, ale jesli uwazasz sie za brzysk8iego i jeszcze nad tym polemizujesz to wiedz ze uzalasz sie nad soba,i jeszcze bardziej sie pogrążasz. skup się na swoich mocnych stronach

Gość manio ciekawski
skonczcie juz ludzie ja sama pisze poezje na blogi, ale tutaj nie koniecznie uzywam nawet znakow polskich bo mi sie zwyczajnie nie chce o pewnej porze I taka jest też, ta Twoja poezja, blogowa. Ja używam i mi się chce, chociaż dawno już sobie dałem spokój z poezyją, chyba, że mnie wena okrutna najdzie :classic_cool: Nie sądzę, aby chciało się Rhov odpowiadać, na twoje "zarzuty", bo są nic nie warte. Jak zwykle, popadasz w wulgarność. Sama nic szczególnego sobą nie reprezentujesz, Naczelna Mitomanko Forume :p ale pierwsza jesteś do besztania.

Gość a ja znam takie przypadki!!!!!
szczegolnie czesto sie zdarza, ze brzydki facet ma ladna dziewczyne, ale zdarza sie tez odwrotnie :P Moje kochanie mialo byc na poczatku tylko kumplem i w ogole nie patrzylam na niego, jak na obiekt seksualny, ale jak sie zaprzyjaznilismy, to zakochalam sie w jego osobowosci i teraz mi sie wydaje, ze jest NAJPRZYSTOJNIEJSZY NA SWIECIE! (chociaz wiem, ze tak nie jest, bo w ogole nie zwrocilabym na niego uwagi w tlumie :P)

Gość manio ciekawski
Nox Drogie dziecko, nie pamiętasz o misji? :classic_cool:

nie potrzebuje odpowiedzi zgorzknialego babsztyla, ktory wiecznie sie uzala nad soba na pokaz, kiedy inni maja prawdziwe problemy. sram na nia 🖐️ niedlugo zobaczysz moje wiersze w empiku, szykuj sie bo wszystko na to wskazuje. mam juz sporo czytelnikow 🖐️

Gość manio ciekawski
To straszne co z ludzi robi miłość :D mój facet jest ponoć brzydki, mówi mi to nawet mama, która niedowidzi. Ale kocham każdy cm jego ciała. duży piwny brzuszek,nos jak klamkę i wyłupiste oczy jest cudowny Nigdy się nie zakocham :classic_cool:

Gość UGLY BARBI
A ciekwa jestem autorze co w tobie takiego brzydkiego? moze to tylko twoja wyobraznia i niska samoocena ?

Nox, ja mam posadę pewną. Z moim dorobkiem konferencyjnym, wybranym i zatwierdzonym tematem doktoratu. Więc to jest jedyna rzecz w moim życiu, z której jestem naprawdę dumna i której jestem pewna. A poezję na blogi też kiedyś pisałam. Dawno to było i wolę nie wspominać jakości tych moich pseudo-wierszy. Totalnie nie potrafię pisać poezji, brak mi tej specyficznej wrażliwości do tego. Także podziwiam. I jestem zgorzkniała, nie wypieram się. Pożyj moim życiem trochę, to też zgorzkniejesz.

Gość manio ciekawski
A niech Ci wydadzą i niech sobie leżą w empikach obok Wisławy nawet :D Jestem otwarty na nowe wrażenia, mogę zmienić zdanie. Na razie pleciesz straszne androny. Daj linka do swej twórczości

Manio, miłość jest piękna, nie mów tak. Zakochaj się i zobacz jakie to cudowne, kiedy masz przed sobą ideał, który odwzajemnia Twoje uczucia i nadzieje. Ja się nigdy nie przekonałam, bo zawsze się zakochuję bez wzajemności. Ale ze wzajemnością to musi być świetne uczucie.

Gość Azja 200
manio ciekawski ma też dużo zalet ;p wygląd albo jego brak to tylko taki dodatek do życia, kiedy miłośc, namiętność zgaśnie wygląd nie bedzie miał juz znaczenia, wtedy zaczna sie liczyc cechy charakteru. jesli z nim bede , to bde miała idealne zycie, z człowiekiem bardzo wartosciowym