Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Pytanie do brzydkich chłopców i dziewczyn-czy macie partnerów?

Polecane posty

ja nie musze pracowac, wiec Ci nie zazdroszcze. nie umialabym zyc praca, tym bardziej z ludzmi. to musi byc straszne... pare osob plakala nad moimi wierszami, coz... i wiesz co, nigdy nie pisz w ten sposob do takiekj osoby jak ja, po napadzie, probie samobojczej, po prostu daruj sobie i uzalaj sie dalej jak ci jest zle.

Gość manio ciekawski
Nox, przecież TY też jesteś zgorzkniała. Przepraszam, bardziej wściekła niż zgorzkniała. Spadam i pozdrawiam futrzastego Pasożyta płci żeńskiej i jego... Hmm, jak to określić..? Nosicielkę? :D Nie będę pisał, że właścicielkę, bo bezczelność i arogancja z jaką traktują nas nasze pasożyty, już dawno wybiła mi z głowy te rojenia. I życzę zdrowia, bo gdzieś tam się na forume (moja ukochana forma z "e" na końcu :D) doczytałem. Resztę także żegnam, również Ciebie Nox. Dzięki Tobie to forum, ma swój koloryt ;)

nie dam linka na bloga na kafe, mozna sie ubiegac mailowo po jakims czasie pisania bo nie chce zeby ktos zniszczyl moj blog, tak jak fejsa i nk. tyle.

Bardzo mi się nie podoba sposób w jaki zaatakowaliście julie dziewczyna napisała piękne przesłanie a wy lapiecie ja za słówka napewno było jej przykro ludzie trochę więcej życzliwości! Do baby niestety jestem brzydki i to bardzo jestem wysokim bardzo szczupłym brzydkim chłopakiem na widok którego każda dziewczyna odwraca wzrok..a każda dziewczyna której wysłałem zdjęcie odpisała sory spadaj brzydalu

jestem mpelna cierpienia, ale na pewno nie zgorzkniala i nie uzalajaca sie nad soba... see ya 🖐️

Gość hbdjsbsakja
Nie tylko bycie brzydkim przysparza w życiu kłopotów .. dla ładnych ludzi też świat jest okrutny.

Ja bylam zakochana na zaboj w takim chlopaku przez 5 lat. Duze, odstajace uszy, twarz zupelnie bez szalu,male oczy, jedynie co to mial fajny usmiech i byl wysoki. I wiecie co miw nim imponowalo? Ta pewnosc siebie. Zero kompleksow. Zerwalismy, bo wywinal mi kilka nie fajnych numerow i wina glownie lezala po jego stronie. Teraz juz 3 rok jest sam i nie moze (albo nie chce) nikogo znalesc.Jego bliska kolezanka powiedziala mi, ze wszystkie dziewczyny porownuje do mnie. Aha moze dodam (nie to, ze na pokaz) ale jestem fajna dziewczyna z charakteru i z wygladu, jego koledzy ciagle mnie mu zazdroscili. A ja bylam w niego zapatrzona jak w obrazek. Wiec tak- brzydki moze byc szczesliwy. Byleby pielegnowal zwiazek, zreszta to tyczy sie chyba tez ladnych...

Nox, piszesz do osoby maltretowanej w dzieciństwie, która do dzisiaj nosi ślady fizyczne po tej przemocy, kaleki, która jeździła na wózku, której wypadek zniszczył całe życie i przewartościował świat. Nie chciałabyś się zamienić, gwarantuje Ci. Chyba, że lubisz żyć z ciągłym fizycznym bólem, to zapraszam. Będę się użalać, bo mam do tego święte prawo.

hahahahahha... mam sie licytowac kto wiecej przeszedl? nie mam zamiaru. zawsze bede obca dla ludzi i sama, to wystarczy 🖐️

Gość manio ciekawski
Rho Podobno jest piękna, ale jakoś nigdy nie zaznałem, pewnie z własnej winy, czy może nie tyle winy, co faktu zamknięcia się, alienacji. Chętnie jeszcze z Tobą popiszę, gdy znajdzie się okazja. Może te fotki odszukam :D ps Tak wiem, że makijaż i inne damskie sposoby, dodają atrakcyjności. Wiesz, ja wyżej cenię kobietę, która potrafi się "zrobić", niż po prostu ładną, która jest taka nieoszlifowana. Sama uroda błyszczy tylko w młodości. Potem potrafi bardzo szybko zanikać, szczególnie u kobiet. Wiem, że to wszystko jest kwestią skali, ale zawsze pociągały mnie kobiet, które potrafiły swoją powierzchowność wykreować w zgodzie z wnętrzem, aspiracjami i świadomością swoich możliwości.

Gość Azja 200
Duzi bzydki chłopczik no cóż to pozostaje Ci jedynie pogodzić się ze swoją brzydotą (zgryzotą i brakiem pewności siebie). a tak ode mnie skoro nie jestes atrakcyjny to po cholerę szukasz babki w internecie, gdzie na pierwszy rzut ocenia sie potencjalnego partnera po wyglądzie? musisz dać się poznac, nie jako kogoś kto "szuka" ale jako normalnego zwykłego interesujcego faceta poza tym zmien nick, od dzisiaj jestes meskii zdecydowany, koniec z cipciunią na jaka sie pozorujesz.

Manio, ja swojej nie potrafię. Ktoś to zrobił za mnie. Dobra, idę, książka na mnie czeka ^^