Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylviee.D

Dlaczego potępia się matkę Madzi a p.Czubaszek nie?

Polecane posty

Gość Sylviee.D
Dzisiaj ta durna czubaszek lansuje sie u Tomasza Lisa. Podobno ma sie ukazac jej nowa ksiazka i w ten spsob chce ja pewnie wypromowac. Jak matka Madzi wuyjdzie z wiezienia tez będzie lansowac sie na smierc swojego dziecka w mediach. Juz teraz sa osoby ktore jej wspolczują wiec pewnie przyjma morderczynie z powrotem do spoleczenstwa. czubaszek jest pusta, glupia ale gorsi od niej sa ludzie ktorzy chcą z nią rozmawiac i ja oglądac.

pani czubaszek usunela zlepek z wlasnej macicy, a ta laska zabila dziecko - calkiem mozliwe ze chaciala zrobic to co czubaszek ale ktos/cos ja powstrzymalo - to jeszcze jeden powod zeby zalegalizowac aborcje w tym smiesznym ktaju jakim jest polska. ja nie potepiam taj laski ze upuscila dziecko - zdarza sie...ale to stawianie wszystkich na nogi i te poznijsze klamstawa sa zenujace;/ czubaszek swoj problem rozwiazala sama - bez pomocy podatnikow.

" Sylviee.D Słyszałam wywiad z p.Czubaszek, która juz od kilku dni lansuje się jak to cudownie jest dokonac aborcji" ona niczego nie lansuje - to ty tak to odbierasz. moze trudno ci byc tolerancyjna wobec innych pogladow i dzilan ,hm? " I jakis nie widze zbyt duzego oburzenia zachowaniem tej kobiety" bo nie ma sie tu na co oburzac;-) " Natomiast matkę Madzi sie piętnuje. Obie kobiety zabiły swoje dzieci" nie tylko jedna znich - druga pozbyla sie zlepku komorek z macicy " Ale tylko matce Madzi grozi wyrok, a p.Czubaszek zapraszana jest do wszelkich mediow gdzie wprost promuje dokonanie aborcji jakby to nie bylo cos zlego" bo to nie jest nic zlego to jest wybor " Cz 6 mies zycia daje prawo do nietykalnosci, natomiast kilka tygodni zycia plodowego daje prawo do wyrwania ze srodowiska i wyrzucenia na smieci bądz do kibla?" tak - bo jest roznica miedzy organizmem kt zyje samodzilnie jak male dziecko - a czyms co w jakis spoosb pasozytuje na innym oraganizmie, przy czym prosze pasozytnictwa nie odczytywac doslownie, ok? "Dla mnie nie ma roznicy" widac dla calej reszty, w tym ustawodacy, jest;-) " Niech ktos cos zrobi z tą głupią, starą babą. Niech zamilczy i nie kreuje sie na super nowoczesna i szczera kobietę - jest starym, chorym potworem" masz zapedy eliminowania ludzi o innych pogladach? Hitler tez je mial;-)

Gość b.e.a.t.a
Tu gdzie mieszkam (UK) antykoncepcja jest za darmo i dostepna dla kazdego, aborcja legalna, postinor mozna kupic w aptece bez recepty. I tak jest lepiej, przynajmniej dzieci rodza sie chciane. Z drugiej strony czytuje polskie forum, czy to Kafeterie czy jakiekolwiek inne i musze powiedziec, ze nigdzie indziej nie spotkalam sie z taka doza nietolerancji i wzajemnej agresji. Serio. I raczej juz nie chce wracac do Polski, rowniez z tego powodu.

Gość za czasow mlodosci Czubaszek
w Polsce aborcja byla dozwolona, co wiecej, dosc powiszechna. Jestem z jej pokolenia i pamietam,ze ginekolog na pierszewj wizycie ciezarnej zawsze pytal - czy pani chce rodzic, czy nie. Tysiace kobiet poddawalo sie aborcji - po co?zeby dzicka nie niec, wiec wiadomo,ze po aborcji czuly ulge a raptem jedna Czubaszek mowi o tym otwarcie . Ciekawe ile waszych matek, ciotek, babc, sasiadek mialo podobne przezycia tylko o tym nie mowi. Te kobiet przeciez nie wyparowały, sa matkami, babciami i szanowanymi osobami. Jak sie okazuje, tylko dla tego,ze milczą. Czybaszek mowi przynajmniej prawde, matka Madzi kłamala stawiajac w dodatku na nogi cala Polske,

i musze powiedziec, ze nigdzie indziej nie spotkalam sie z taka doza nietolerancji i wzajemnej agresji. Serio. I raczej juz nie chce wracac do Polski, rowniez z tego powodu" smutne ale prawdziwe;/ i ta skraja nietolerancja na inne poglady....mama wrazenie ze to sie wzielo z tzw. spoelcznej "nauki" kosciola....to takie narzucanie innym co maja myslec i czuc;/

"za czasow mlodosci Czubaszek w Polsce aborcja byla dozwolona, co wiecej, dosc powiszechna" bo wtedy szczeliwie nie bylo tych pasozytniczych oszlomow w sutannych - tzn. nie lobbowali tak mocno jak obecnie a wladza trzymala ich (na szczescie za morde!) "Jestem z jej pokolenia i pamietam,ze ginekolog na pierszewj wizycie ciezarnej zawsze pytal - czy pani chce rodzic, czy nie." i tak jest dotychczas w krajach o wyzszym poziomie cywilizacyjnym. przedstawia sie opcje - anie wlanse dogmaty wiary;/ i ten "argument" ze ginekolog ma dylemat w przyapdku aborcji - to tak jak pilot z lekiem wysokosci kt by postulowal zeby samoloty nizej lataly, jak ktos ma problem z wykonywaniem swojej pracy i towarzyszacej jej wyzwaniom - niech zmieni zajecie. as aesy as it is. "ze po aborcji czuly ulge a raptem jedna Czubaszek mowi o tym otwarcie . Ciekawe ile waszych matek, ciotek, babc, sasiadek mialo podobne przezycia tylko o tym nie mowi" mowia, nie kazdy sie wychowywal w kosciolkowej rodzince;-) z reszta czubaszek mowi o sobie ona nie oragznizuje akcji pt "i ty mozesz miec aborcje" i to najabardziej wscieka panny katolickie;) ta jej otwartosc... "Czybaszek mowi przynajmniej prawde, matka Madzi kłamala stawiajac w dodatku na nogi cala Polske" tej lasce od tej Magdy - nie moge wybaczyc konfabulacji i zaangazowania podatnikow (nie mowiac ze wiele zlego zrobila na przyszlosc komus komu naprade w porwa dziecko), nie oceniam jej jako matki czy morderczyni, nie moge jej wybaczyc tego oszustwa !

Gość gggg343
Matka Madzi nie zabiła jej- sekcja wykazała. Więc to Czubaszek jest bardziej winna. Zamordowała z premedytacją.

sa tez zalknione katolki ktore do zlepku komorek mowia per "jasiu" , "malgosiu" - dosc zabawne sa;-)) ginekolodzy sie z nich smieja;-)

" Więc to Czubaszek jest bardziej winna. Zamordowała z premedytacją." o a nie mowilam ze nawiedzonych nie brakuje;-)) Czubaszek nikogo nie zabila - inaczej po publicznym wyznaniu - zostalaby areszytowana;-)) Czubaszek dokonala aborcji - co niektorym zmanierowanym pannom trudno zaakceptowac;-)))

Gość asa do lasa i srasa
dobrze napisane!! zabicie 6 miesiecznego CZLOWIEKA a usuniecie splotu komorek to ROZNICA! to tak jakbys porownowala zabicie bakterii do zabicia psa. bakteria to tez zwierze tylko ze takie male i bezmozgie, nie czujace. a pies to zwierze myslace i czujace. tak samo dziecko to nie to samo co zarodek-ulepek komorek

Gość Sylviee.D
Nie krzyczcie tak o aborcji - ze to usunięcie zlepka komórek. My tez jestesmy zlepkami komórek wiec swobodnie mozemy sie usuwac z tego swiata. Nie zawsze aborcja przeprowadzana jest w 6 tyg ciązy. połączenia nerwowe powstaja juz w 6 tyg co znaczy ze nasz zlepek komorek czuje !!! A nie barakuje "bohaterek" ktore chwala sie ze usunely w 18 tygodniu lub pozniej. Ja w tym tygodniu czulam poruszajace sie w brzucu dziecko a nie zle[ek komorek. poza tym p.Czubaszek przyznala sie ze nie wahalaby sie usunac ciazy w 8/9 miesiacu ciazy. A to juz nie jest zwykla aborcja, to juz morderstwo. I dlatego uwazam ze ta kobieta nie powinna wypowiadac sie publicznie. Poza tym zauwazcie jak nagle zmienia stara baba zdanie. Zaczyna wyrazac sie znacznie subtelniej, i zaczyan sie tłumaczyc. chyba sama doszla do wniosku ze ta jej szczerosc jednak nie podoba sie ludziom i teraz babsztyl chce ocieplic swoj wizerunek bo ksiazka moze sie nie sprzedac. Ona jest okropna kobieta, tak samo jak matka Madzi.

Gość Ta pani to właśnie zlepek
komórek!! zobaczcie: http://ekai.pl/wydarzenia/wideo/x22631/przezyla-aborcje/ Ciekawe w którym tyg. Czubaszkowa zabiła swoje dzieci? A jej niemożność przebywania w jednym pomieszczeniu z kilkuletnimi dziećmi wskazuje na jakieś psychiczne zaburzenia :(

Gość yuio
Nie wierzę, że każda usuwała przed 6 tyg.! Później dziecko ma już rozwinięte wszystkie organy, w 12 tyg widać nawet płeć, serce bije już w 7! dziecko czuje, dzieci po 22 tygodniu nie raz odratowano, albo w 21 nie pamiętam kiedy najmłodsze, no i co?? jak już wyszły na świat to sie okazało, że to dzieci a nie zlepki komórek??

Gość tru77
ROR-pitoli o tolerancji a wpisy tego trolla aż ociekają tolerancją che che... A Czubaszek to sprytna jest .Podupadła pisarka która przejrzała że jej pisanina się nie sprzedaje postanowiła za darmo się wylansować w mediach .Liczy na szum i na to że jej za wywiady płacić będą i że ruszy sprzedaż książek. Ponadto pewnie sobie wykoncypowała że teraz jako "celebrytka" będzie się domagać wyższych tantiem u wydawców. Cyniczna jest i na tragedii postanowiła zbić kabzę.

Gość mi mala z pracy
ROR dla ciebie twoje dziecko bedzie tylko zlepkiem komorek, a dla mnie owocem milosci ;) wiec kwestia percepcji zjawiska i podejcia do tegoz co do Czubaszek zalosny, stary, chory potwor z demencja starcza - kasy zabraklo na starosc i trza jakos dorobic do emerytury nie warto nawet tego rozwijac

Gość Ger upp nu
Ja lubię Czubaszkową i nie burzą mnie jej wypowiedzi. Uważam także, że każda kobieta i każdy człowiek powinien decydować o sobie. Mam na myśli eutanazję i aborcje. Mam nadzieję, że doczekam takich czasów, gdzie będzie to normalnością, Dziecko narodzone trzeba chronić, powinno dostać wszystko co najlepsze. Ale taka fasolka jest dla mnie płodem, więc jeśli kobieta nie chce mieć dziecka, powinna mieć możliwość dokonania aborcji w ludzkich warunkach.

Gość Grilsik
Do osoby powyżej? czyli chcesz doczekać kiedy najmłodszych i starych niepotrzebnych będzie się mordować? mam nadzieję, że nie dożyję takich czasów! Aborcja i ludzkie warunki toż to jakiś oksymoron!!!! Aborcja to morderstwo!! Osoby które zabijają swoje nienarodzone dzieci są psychopatkami, bo są zdolne do zabijania!

Gość Ger upp nu
Co za zacofanie. W normalnych krajach nikt nie ma nic przeciwko aborcji, tylko w Katolandzie jakieś jaja.

Gość pwoeirj
Ger upp nu widzę że zdjęcia się podobały psycholu!

"co do Czubaszek zalosny, stary, chory potwor z demencja starcza - kasy zabraklo na starosc i trza jakos dorobic do emerytury" Żałośni to są ludzie, którzy nie umieją oceniać innych kobiet przez inny pryzmat niż to, jakim były inkubatorem. Oraz jak śmiały nim nie być.

Gość Sylviee.D
Nie jestesmy jedynie inkubatorami ale nasze dzieci to tez nie jest nasza wlasnosc. Nie mozemy z nimi robic co tylko przyjdzie do glowy. a pytanie - od kiedy zaczyna sie byc czlowiekiem stawiane są dosc czesto i rozne są teorie. Czy mianem czlowieka okreslamy dziecko zdolne do przezycia poza organizmem matki? Wiec po co ratowac wczesniaki czy dzieci urodzone w 26 tyg i pozniej (one nie sa w stanie przezyc bez inkubatora i naszej pomocy) Czy ta granica 24 tygodni to jest granica bycia czlowiekiem? Dlaczego noworodek porzucony w poiwnicy prawie zamarzl? Dlaczego nie potraktuje sie tego przypadku jak dokonania aktu aborcji? On nie przezyje bez pomocy matki. Dziecko w 10 tygodniu to juz minatura czlowieka ... ale mozna tą miniaturę wyskrobac i wyrzucic na smietnik lub ugotowac z niej zupę na potencje.

Gość peter338koper
Tak jak wspomniano wczesniej na tym forum ..., Straszni sa ci ludzie ktorzy z nia rozmawiaja w mediach .. Jest potworem a nie pania czubaszek jak to cos traktuje dzieci Aborcja powinna byc tylko wtedy jak doszlo do gwaltu (najwyzej) . Powinni dostawac tortury takie dna jak czubaszek ktore czerpia z zycia jak najwiecej pierdola sie na prawo i lewo a okropnie traktuja dzieci i zabijaja je w sumie i chca zabijac bez zadnych uczuc perfidne dno. szkoda gadac

Gość jotax
Ger upp nu chyba ma się za wszechwiedzące bóstwo -"w normalnych krajach NIKT nie ma nic przeciw aborcji" A skąd to ty wiesz ? A co to takiego "Katoland" ? A nazywanie niezgody na aborcję lub samej aborcji "jajami' świadczy o poziomie osoby która tu się produkuje.

Gość Czubaszek działala zgodnie
z ówczesnym prawem, takim samym reszta , jakie isntiieje w tej chwili w prawie całym cywilizowanym swiecie. Nie wiem, dlaczego akurat Polacy uwazaja sie za wyrocznie moralne- czy jest u nas mniej przestępstw, czy zyje sie bezpieczniej, niz w innych krajach? Polacy sa mocni w gebie a nie w chrescijanskiech uczynkach, Czubaszek nikogo nie namawia do aborcji. Jestem szczesliwa matka dwojki dzieci i wazam, ze to co Czubaszek mowi, trzyma sie prznajmniek kupy. Ma prawo do takich przekonań.

Gość Czubaszek działala zgodnie
a co do rodziny Madzi - nie wnikam, ile w tym czyjej winy, nie ejstem sędzią, w kazdym, razie jest to generalie b.nieciekawa rodzina, ludzie nie dojrzeli do macierzynstwa- i nic im w tym moralnosc katolicka ( oazy itd) nie pomogla niestety.

Gość NoszJakDługoJeszcze?
Bo to babsko uważa że usunięcie dziecka to nie jest żadne zwyrodnialstwo(takie wyrywanie kawałka po kawałku,stópki,rączki itd)uważa że to jest ok. A dopiero jak sie dziecko urodzi to należy mu sie prawo do zycia! No cóż Ciężko powiedzieć skąd sie tej pani bierze taka filozofia?!

Mnie wypowiedź P. Czubaszek zbulwersowała. Ona jako osoba publiczna może dawać wzorce zachowań, a swoją wypowiedzią nakłania do aborcji. Gówiniara jedna z drugą wysłucha tej starej prukwy i masowo będą usuwać ciążę i pozbywać się problemu. Ja jako kobieta i matka czuję się urażona. Powinna ta Pani stanąć przed sądem za obrazę uczuć moralnych, skoro sądzą za obrazę uczuć religijnych dlaczego nie sadzą za obrazę uczuć moralnych. W czasach PRL-u robiono skrobankę. Dziecko było już ukształtowane. Wyrywane były rączki, nóżki. Ta Pani się tym lansuje. Masakra!