Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udziewiczona

Czy facet....

Polecane posty

Gość udziewiczona

Czy facet może zostawić kobietę tylko dlatego, że zorientował się, że ona nigdy wcześniej się z nikim nie spotykała? Nie całowała? i ma 23 lata?

raczej mysle ze to jest nawet pozadane i raczej nie masz sie czym martwic :)

Gość krucy fuks
morze

Gość krucy fuks
lepiej jagbes byla pzetestowana

Gość pierwsza - mniam
No co ty. Jak bym na taką trafił to z samego faktu, że nikogo nie miała to już bym się gotował w środku (nieodkryty ląd) a na pewno chciałbym taką osobę poznać...właściwie to mnie mocno kręci... . Normalny facet na pewno by nie rzucił bo skoro taka osoba się nawet nie całowała to bardzo szybko rozpracujesz czy Ci odpowiada. Bycie pierwszym lub jedynym jeżeli jeszcze odpowiada fizycznie i psychicznie....o matko niebo.

Gość udziewiczona
CO to znaczy, że skoro się nie całowała, to szybko rozpracujesz czy Ci odpowiada?

Gość pierwsza - mniam
Chodzi mi o to, że dziewczyna może mieć beznadziejny charakter i chłopak nie zdąży nawet jej pocałować bo się pozna i ją rzuci. Nie bój się tak jak mówiła fiku mikuuu. Jak dziewczyna powie chłopakowi (normalnemu), że jest jej pierwszym chłopakiem to on pewnie nie będzie wiedział o co jej chodzi:)

Gość gość xxx
Weś lepiej sobie moje doświadczenia na uwagę bo widzisz byłam w podobnej sytuacji co ty i facet mnie RZUCIŁ jak dowiedzial się ze jestem dziewicą. Więc lepiej się zastanów zanim mu powiesz bo ja juz drugi raz tego bledu nie popełne. A ci którzy Ci mówia że jeszcze niby będzie zadowolony-hahahahha- no cuż ja też tak myślałam ale mocno sie przeliczylam ;(

raz chłopak tez stracił zainteresowanie moja osobą po wyznaniu (tylko jeden raz), on nie miał szczerych intencji względem mnie i fajnie że to wyszło tak szybko :)

Gość gość xxx
czyli sama widzisz że z takimi informacjami się nie warto obnosić ;( a mój chlopak byl naprawde fajny i bardzo do tej pory żałuje że mu powiedziałam-pewnie teraz bylbyśmy super parą ;(((

Gość pierwsza - mniam
gość xxx czytam i nie mogę tego pojąć... jak można powiedzieć kobiecie, że jak nikogo przede mną nie miałaś to nie możemy być razem (współczuję). Co to może oznaczać?... Że kobieta jest nie życiowa albo z XIX wieku??? Co, facet boi się, że trafił na niewypał jakiś??? A jak kobieta powie facetowi miałam trzech, pięciu to facet pomyśli ooo dobrzee sparwdzonaaa....:O.... biorę ją. Nie pomyśli dlaczego miała pięciu wcześniej?

Gość pierwsza - mniam
gość xxx A ci którzy Ci mówia że jeszcze niby będzie zadowolony-hahahahha- no cuż ja też tak myślałam ale mocno sie przeliczylam ;( Ja jestem facetem i jak mówię, że nie mam nic przeciwko dziewicom to co to o mnie świadczy, że jaki jestem bo nie rozumiem...

Gość bez urazy ale panna, która
w wieku 23 lat ma zerowe doświadczenie jest jakaś dziwna. nie mówię tu od razu o seksie. ale zero pocałunków, spotykania, NIC? dziwoląg i taka jest prawda. znam 2 takie laski i obie mają problemy ze sobą :o

Gość gość xxx
do pierwsza-mniam nie mam pojecia co myślą faceci wiem natomiast jaka jest ich reacja w tej konkretnej sytuacji i zamierzam wyciągnać wnioski z tego. a tak na marginesie jakos nie zauważylam żeby moje koleżanki które mialy po 5 i więcej facetów narzekalay że facet je rzucił iedy sie tego dowiedzial. Natomiast w moje sytuacji tak wyszło - chyba to wskazuje że faceci jednak boją się że jak nikogo nie miala dziewczyna wcześniej to poprostu cos z nia nie tak a jak miala juz kilku to znaczy że ktoś ją chcial więc może i ten facet zaryzykować. powtarzam że nie ma pojęci aco myślą w tej sytuacji faceci widze tylko jakie są ich reakcjie ;(

Gość gość xxx
z resztą pan 'bez urazy' sam potwierdza to ze dla niego coś z takimi dziewczynami nei tak- ehh

Gość gość xxx
mój były' byl zdecydowanie facetem a nie chlopcem-starszy ode mnie

prawda jest taka, że laską bez absolutnie żadnych doświadczeń zainteresuje się tylko jakiś fetyszysta niewinnych, którego w gruncie rzeczy kręcą szesnastolatki, a nie dorosłe kobiety. przecież taka 23latka która nawet nie trzymała faceta za rękę, jest jakaś dzika :o

Jeśli facet ucieka gdy laska mu powie,że jest dziewica to nie ma po kim płakać.Widać bowiem,że zależało mu tylko na twojej dupie :O.pewnie myślał,że rozkładał nogi na tysiąc sposobów i fachowo obciagasz chuja i takiej szukał a tu szok.Chciałabyś kogos takiego? Ja na przykład wolę facetów,którzy mieli kilka dziewczyn tylko a nie takich,którzy zaliczyli pół miasta.Niedawno poznalam nawet super kolesia..myślałam,że coś z tego wyjdzie ale jak zacząl opowiadać czego chce od kobiety,ile ich miał i jak podchodzi to seksu to wiem już,że na faceta się zdecydowanie nie nadaje i pogoniłam dziada.

Demani no widzisz, wolisz takich co mieli kilka dziewczyn a nie takich, którzy nigdy nawet na randce nie byli :D

Gość gość xxx
do 'bez urazy' na radce byłam i to nie raz facetów mialam 2 (jednego w liceum, a drugiejgo no właśnie tego co nie wyszło) i to nie tak że nie trzymałam faceta za rękę..itp poprostu z pierwszym było dla mnie stanowczo za wcześnie na seks a drugi juz wiecie jak sie skończyło. teraz daje sobie na wstrzymanie z facetami bo widze że poprostu są bez serca w ogóle ;(

Gość udziewiczona
Ja też nie jestem bez "żadnego doświadczenia. Umawiałam się z facetami, ale jakoś do żadnego nie mogłam nic poczuć, może jestem dziwna. A jak nic nie czułam, to nie chciało mi się z nim całować. Potem rok czekałam, na takiego co mnie zwodził, a ja go kochałam po uszy. On mnie przytulał, trzymał za rękę, spacerowaliśmy objęci, ale nigdy nie całował. Tylko w policzek. A ja czekałam jak głupia aż będzie gotowy. Szkoda tylko, że nie powiedział mi że to się nigdy nie stanie. A teraz spotkałam faceta, byliśmy ze sobą krótko, bardzo mi się podobał i mnie zostawił bez przyczyny. Nie rozmawialiśmy o swojej przeszłości, ale tak się właśnie zastanawiam, czy może poznał że jestem niedoświadczona, że do łóżka dalsza droga i dlatego przepadł bez wieści.

Gość blood inside
Z tego co tu czytam, nie było żadnej wieści o dziewictwie :p tylko nasza autorka sobie dorobiła teorię :D

Gość udziewiczona
Nie było wprost, ale to raczej da się poznać. Spotykaliśmy się prawie dwa miesiące, myślę że dało się poznać, że nie jestem mega doświadczona w tych sprawach, samej ciężko było mi się przełamać chociażby do tego, żebym pierwsza go całowała. Jaki mógł być inny powód tego, że zostawił mnie z dnia na dzień?

Popieram Demani, nie wartyo sobie zaprzątać głowy takimi świniami :/ Też miałam taką sytuację... od razu facet sie pytał czy lubie seks, czy jestem dziewicą, powiedział też że takich unika... oczywiście ta znajomość automatycznie umarła z perspektywy czasu ciesze sie że postawił sprawe jasno i sie skończyło zanim zaczęło, i Ty autorko też powinnaś sie cieszyć że Cie ten facet nie zwodził długo ani nie oszukiwał

Gość udziewiczona
Wiem, ale to było bardzo dziwne. Dobrze się ze sobą czuliśmy, ciągle dzwonił, pisał, chciał się spotykać, pisał że tęskni. Znaliśmy się może krótko, ale dosyć intensywnie. Dzień wcześniej było super, a następnego raptem stwierdził że to nie to, że nie jest gotowy na związek. I zapadł się pod ziemię. Nigdy się z tym nie spotkałam. Ok, po kilku randkach, ale nie po takim czasie. Dlatego szukam powodu.