Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONIEC SZOPKI

CHAT Z RUTKOWSKIM

Polecane posty

Gość KONIEC SZOPKI

anonim9697: Witam ;-) anonim1852: Gratulacje Panie Rutkowski! Pokazał Pan kolejny raz naszej Policji jak się skutecznie prowadzi śledztwo detektyw_RUTKOWSKI: Za chwilę zaczynamy anonim4365: Czy jest Pan przekonany, że to był nieszczęśliwy wypadek? anonim4893: Panie Rutkowski wierzy Pan w ten nieszczęśliwy wypadek ? czy ma Pan inne podejrzenia ? detektyw_RUTKOWSKI: Tak, jestem pewien. Zrobiłem eksperyment z lalką owinięta w taki sam koc i łatwość z jaką wysunęła się z koca jest niebywała. anomin5432: Czy podejrzewa Pan kogoś z rodziny? detektyw_RUTKOWSKI: Mamy jeszcze jedną z osób podejrzanych, ale prowadzimy teraz wobec niej działania. Nie jest to nikt z bliskiej rodziny. anonim534: a czy sprawdzaliście, czy brat Katarzyny mówi prawdę, może on pomagał siostrze?? detektyw_RUTKOWSKI: Brałem pod uwagę brata Katarzyny, ale teraz mamy 100 proc. pewności, że brat Katarzyny nie był wmieszany w tę sprawę. Sprawdziliśmy to. Brat Katarzyny nie był przebadany wykrywaczem kłamstw, ponieważ nie było takiej potrzeby. anonim3925: Witam, proszę o informacje czy rodzina Kasi i Bartka wydala się Panu w jakiś sposób patologiczna? Nietypowa? Wzbudziła Pana podejrzenia na początku sprawy? detektyw_RUTKOWSKI: Nie, to jest zwykła, uczciwa, niezbyt zamożna rodzina. Taka, jakich wiele w Polsce. Rodzina Bartka mieszkała w zwykłej kamienicy, w budynku należącym do kopalni. anonim9765: Dlaczego Katarzyna skłamała pokazując panu miejsce ukrycia Madzi? detektyw_RUTKOWSKI: Podejrzewam, że Katarzyna chciała po raz ostatni obronić się wskazując fałszywe miejsce ukrycia dziecka za pierwszym razem. anonim4365: Dlaczego Katarzyna skłamała? Dlaczego to zrobiła???!!! Nie wezwała pogotowia? detektyw_RUTKOWSKI: Katarzyna nie wezwała pogotowia z obawy przed rodziną, która ciągle piętnowała ją, że nie zajmuje się dzieckiem. Jej matka zwracała jej ciągle uwagę, jak również mama Bartka. Ogólnie dziewczyna była zastraszona. A gdyby wezwała pogotowie i policję, nie zostałaby nawet zatrzymana. detektyw_RUTKOWSKI: Kasia nie zdawała sobie też sprawy z ogromu pomocy, która mogła przyjść z zewnątrz. detektyw_RUTKOWSKI: Wymyślając historię z porwaniem, naraziła się nie tylko organom ścigania, ale także wielu ludziom, którzy starali się jej pomóc. Naraziła się moralnie. anonim8923: Proszę wyjaśnić sprawę znoszenia wózka anonim6308: czy Bartek nie wiedział ze znosi martwe dziecko? anonim7957: czy według Pana Bartek znosił wózek z martwym dzieckiem? anonim3364: panie Rutkowski, jak to było z tym jak Bartek znosił wózek? tak było martwe dziecko? nie widział tego? detektyw_RUTKOWSKI: Kiedy Bartek znosił wózek dziecko było żywe. Katarzyna wróciła po pieluchy i wtedy zdarzył się wypadek anonim2343: Czy jest pan pewien, że Bartek mówił prawdę? detektyw_RUTKOWSKI: Badanie Bartka wykrywaczem kłamstw dało dla niego rezultat pozytywny. Bartek nie kłamał. Bartka wykluczyliśmy z podejrzeń ponieważ bez żadnych problemów poddał się badaniom wariografem. anonim7833: Czy ma Pan sobie coś do zarzucenia ? detektyw_RUTKOWSKI: Nie mam sobie nic do zarzucenia anonim7252: my Panu też nie mamy nic do zarzucenia anonim282: Co pan sądzi o teorii Jackowskiego? anonim1772: co pan myśli o wypowiedzi jasnowidza detektyw_RUTKOWSKI: Nie zapoznawałem się z wypowiedziami jasnowidza Jackowskiego detektyw_RUTKOWSKI: Ale jest w tych wypowiedziach coś zbieżnego z moimi wnioskami anonim1795: Nie boi się pan, że policja będzie teraz szukała na pana haka? Przecież ewidentnie ich pan obnażył na naszych oczach? detektyw_RUTKOWSKI: Od 20 lat szukają na mnie haków. anonim2354: Czy Bartek należał do sekty? Czy chciał złożyć ofiarę z dziecka? detektyw_RUTKOWSKI: Bartek absolutnie nie miał nic wspólnego z żadną sektą. JEST TO BZDURA anonim7698: Kiedy pan się zorientował, że Katarzyna kłamie?? detektyw_RUTKOWSKI: Pierwszego dnia, kiedy miałem kontakt z Katarzyną, zorientowałem się, że ona kłamie. To było w czwartek wieczorem, czyli 26 stycznia anonim4067: na ile lat skazana będzie matka Katarzyny? anonim1519: Ile grozi Katarzynie W? detektyw_RUTKOWSKI: Katarzynie grozi około roku więzienia, jeśli kwalifikacja pozostanie ta sama. Dla niej ogromną karą jest to, że straciła dziecko. anonim3043: czy w życiu Katarzyny był inny mężczyzna? detektyw_RUTKOWSKI: To czy Katarzyna miała innego mężczyznę nie dotyczy tematu, ale dziecko w 100 proc. jest Bartka anonim2595: Proszę odp. czy Pan już zakończył swoje działania w sprawie Madzi? anonim5936: Czy dalej będzie się pan zajmował sprawą małej Madzi? anonim8698: Czy nadal pracuje Pan dla rodziny? detektyw_RUTKOWSKI: Cały czas zajmuję się jeszcze tym tematem anonim6207: Czy Bartek był w miejscu, gdzie została zakopana jego córka? detektyw_RUTKOWSKI: Bartek był roztrzęsiony i załamany, gdy poznał prawdę. Bartek był w miejscu, w którym została porzucona jego córka. anonim6908: Panie Krzysztofie, czy ma Pan kontakt z Bartkiem? detektyw_RUTKOWSKI: Mamy kontakt z Bartkiem na bieżąco. Dziś będę się z nim widział. Chłopak musi dojść do siebie, doznał ogromnego szoku, stracił dziecko i żonę, którą kochał. Z moich spostrzeżeń wynika, że Bartek będzie starał się jej pomóc. anonim6190: czy wie Pan po co Katarzyna i Bartek byli na lotnisku w Pyrzowicach dzień przed badaniem wariografem???? detektyw_RUTKOWSKI: Nie mam wiedzy na tematy, żeby Bartek i Kasia byli na lotnisku anonim9761: czy ktoś przesłuchał kolegę ojca?? detektyw_RUTKOWSKI: Kolega Bartka, który odwoził go samochodem nie był przesłuchiwany. anonim8346: Witam, dlaczego podczas konferencji w niedzielę, kiedy Katarzyna zaczęła mówić o bracie szturchnął ją pan łokciem? detektyw_RUTKOWSKI: Nie pamiętam, żebym szturchał Katarzynę podczas konferencji detektyw_RUTKOWSKI: Dziękujemy bardzo za ogromne zainteresowanie, dziękuję za uznanie i pozdrowienia, które płyną do mnie z całego świata. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/czat-z-detektywem-rutkowskim-na-sepl-zapis-czatu_225978.html

Wypadek zdarzył się kiedy wróciła po pieluchy ? Nie rozumiem tego. Wróciła po pieluchy i postanowiła przy okazji wykąpać dziecko po czym włożyć je w kocyk ? Dla mnie tu jest za dużo niejasności albo nie wiemy wszystkiego

Gość sylvvka
szturchał ją łokciem? ma ktoś linka?

Gość h6jh6j
owinela w kocyk przed wyjsciem na dwor

Gość DoDiDo
anonim6908: Panie Krzysztofie, czy ma Pan kontakt z Bartkiem? detektyw_RUTKOWSKI: Mamy kontakt z Bartkiem na bieżąco. Dziś będę się z nim widział. Chłopak musi dojść do siebie, doznał ogromnego szoku, stracił dziecko i żonę, którą kochał. Z moich spostrzeżeń wynika, że Bartek będzie starał się jej pomóc. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/czat-z-detek tywem-rutkowskim-na-sepl-zapis-czatu_225978.html?cpage=3&#co mment_list_container patrzcie ,dzis byl czat z rutkowskim Bartek bedzie pomagal żonie;/;/;/ zbeszczescila zwloki,oszukala polske a on jej pomoże

to jest jakies dziwne ktoś tam dalej kłamie coś jest nie tak wróciła po pieluchy i dziecko jej wypadło a ona ordazu włożyła je w koc i do wózka i wyszła jakby nic Kasia i bartek razem małej coś zrobili a R im pomógł taką wersje wymyslić