Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość bo male
jest piekne :D oprocz ...

Gość mężżaaatka
ja mam fantazję o tym jak z moim znajomym się ostro pieprzymy ale jej nie zrealizuję, bo mam męża ...

Gość mariner
a jam mam fantazje aby miec fantazje aby byc fantazja twojego znajomego o malej z fantazja :)

Gość Kto pyta, nie błądzi.
Ja mam jedną, niezmienną od lat - czuć się zdominowana, bezbronna, malutka i mieć myśl, że nie poradzę sobie fizycznie ze swoim wielkim, silnym facetem i że muszę robić co on każe... ]:-> Nic mnie tak nie jara jak to. :D

Gość mariner
mala Ajak bys chciala byc zdominowana?:) fiutem co ci siega az do gardla czy lana palcatem po obu posladkach i lechatna piorkiem w szparce :)

Gość mężżaaatka
ja też uwielbiam być zdominowana na szczęście mój mąż uwielbia dominować :D

Gość mariner
a krepuje cie sznurem :)? jak cie dominuje ?

Mój facet też to lubi, ale nie ma nic przeciwko byciu zdominowanym. :P Mam tylko taki problem, że nie zawsze mam przy nim takie poczucie (że jest silny i.t.d...) Wtedy czar pryska. :/

Gość mężżaaatka
różnie bywa czasem rzuca mnie na łóżko twarzą w dół, zrywa ze mnie biustonosz, zawiązuje mi ręce z tyłu tym biustonoszem posuwa od tyłu, ciągnie za włosy, gryzie szepcze brzydkie słowa do ucha ale robi to tylko dlatego, że mu na to pozwoliłam, nigdy wbrew mojej woli uwielbiam to :D

WOW! :O Nie wiem dlaczego, ale mój przy tym wyglądałby chyba trochę komicznie - nie wiem co musiałby zrobić, żebym wzięła to na poważnie choć przez chwilę. :P Niepotrzebnie był taki delikatny od samego początku - teraz wiem, że nie jest w stanie zrobić mi krzywdy i to poczucie niszczy takie chwile. :/

Gość mężżaaatka
może go jakoś rozbudź rozbudź w nim tego demona :D ja uwielbiam taki seks mężczyzna ma być silny, pewny siebie i wiedzieć czego chce :D żadne uczucie nie równa się z tym gdy mnie przyciska do ściany i ciągnie za włosy, daje mi klapsy w pośladki, podciąga łapczywie i szybko sukienkę do góry i każe mi prosić o to by mnie posuwał

Gość Johnny Polish
Seks z nieznajomą kobieta w pociągu... A tak propo: Tak sobię myślę że skoro uwielbiam pieścic kobiety oralnie to czemu z tego nie zrobić większego uzytu. Często jeżdźę pociągami i widzę ładne panie które są same. wpadłem na pomysł: Napisze na kartce coś w stylu " Bardzo mnie podniecasz, jesli masz ochotę mogę wylizać Twoją cipeczkę aż dojdziesz i zalejsz słodką dziurkę soczkami a ja je zliżę... Nie oczekuje od Ciebie nic więcej. czekam 3 min przed Wc" Jeśli dziewczyna nie przyjdzie zmieniam przedział żeby się nie czuła głupio Dziewczyny skusiłybyście się? Oczywiście kartki będa przygotowane wcześniej w portfelu, jeśli jakś mi się spodoba wręcze jej i już :D

Gość Johnny Polish
a już absolutnie by mnie rozerwało z rozkoszy, gdyby jakaś blondyneczka w mini, przebraną za stewardesse, lub prawdziwą. I tak w pustym miejscu na siedzeniu by mnie ujeżdzała a na koniec lodzik... A ja pierdole... :D

mężżaaatka - nie znam Cię, ale Cię uwielbiam, haha! :D ,,Rozbudzam" go za każdym razem i widzę to, że jest podjarany. On się stara, ale tu chyba wina leży w mojej psychice też. Tak sobie już go chyba ,,zakodowałam" i po ptokach... :/ Bardzo chciałabym, żeby było inaczej...

Gość mężżaaatka
hmm to może zrób tak jak kiedyś ja.. mąz był w pracy, napisałam mu sms, ze jestem sama w domu, że czekam aż przyjdzie nieznajomy i mnie ostro potraktuje zgasiłam światła no i nagle wszedł ktoś do domu, rzucił mnie na łóżko i pieprzył ostro ukazując mi przy tym swoją siłę oczywiście był to mąż, ale zasada była prosta - ciemno, nie odzywamy się, wyobraźnia pracuje :D

Gość mariner
Uwazaj! bo moze cie zaskoczyc !:)

OK, spróbuję takiej sztuczki. :D Dzięki. :)

Gość Johnny Polish
mała ale słodziutka - nic nie szkodzi gdybys chciała i tak miałabyś całą noc liznaka... minetka za minetką ile tylko byś chciała. ale miniówki bym nie zdjął jeszcze bardziej mnie to by rajcowało, ale czarna mini ^^ Ohh dziewczyno ciekły by z Ciebie soczki...

Gość Johnny Polish
O :P ja mówię serio mam ogromną ochotę. I uwielbiam patrzec jak dziewczyna dochodzi i zalewa się sokami, zawsze to zlizuje... A skąd jesteś może się spotkamy ? nic nie musisz robić, daj mi tylko cipkę do lizania, a gdybys chciała więcej jestem do usług, mogę Cię ostro zerżnąć jak wyrafinowaną suczkę jesli chcesz. Jednak najbardziej zalezy mi na lizanku Mniaaam

Gość Johnny Polish
śląskie 21 lat. Ok ale, lubisz minetki? wylizał Cię ktoś do samego orgazmu? bo mnie akurat to najbardziej kręci. Mieszkasz sama?

Gość Johnny Polish
Oj slicznotko starałbym się żebyś miała cudowne orgazmy. Szkoda że sama nie mieszkasz, przyjechałbym do Ciebie...pociągiem:D Ale może się zapoznamy? i gdy będzie okazja spotkamy się... masz może gg jeśli tak to podaj napisze do Ciebie i pogadamy, A jeśli chcesz mogę opisac co bym z Tobą zrobił...

Nie będę mówił o swoich, bo są radykalnie inne od reszty POLEK i POLAKÓW :)

Gość Johnny Polish
Dobra to później Cię rozpieszczę słowami. :D A Ty ile masz lat? Bardzo mnie kręci że taka niezaspokojona jesteś. Mmmm to dobrze będę mógł dłużej i częściej Cię pieścić słodziutka muszelko