Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość sex z jakims
zajebiscie przystojnym ksiedzem

pewnie już było, bo wydaje się być dośc pospolita, ale marzę o odegraniu w łóżku scenki gwałtu :D :D :D

przecież to odegranie tylko, a nie faktyczny gwałt ;) ustala się w takiej sytuacji słowo klucz i jest się psychicznie bezpiecznym, a fizycznie... kamera, akcja! :D

nie kręci Cię to, że jesteś absolutnie bezbronna, a on robi z Tobą, co tylko chce? ja chciałabym spróbować :D to, jak można poznać przy takim eksperymencie faceta... w sumie myślę, że on tak łatwo nie powie Ci o wszystkich swoich pragnieniach, a jak ma szansę zademonstrować i widzi, że jeszcze Ci się to podoba... sama wiesz, o czym mówię :D

no tak wiem:) aczkolwiek narazie muszę wyprobowac tego ze partner dominuje tak na maxa może jakieś małe elementy sm i dopiero wtedy może zaczne kombinować bardziej i szukać czegoś więcej:p

ja myślę, że odegranie gwałtu to mniejszy hardcore, niż sm :) byłam kiedyś z, powiedzmy, bardzo uległym mężczyzną i chciał gorszych rzeczy, niż udawanie seksu wbrew woli ;)

pora się chyba ewakuować, będzie publiczny cyber :P

mała, nie lubię między młot a kowadło :D

lubię szorty, są superseksowne! :) wczoraj też zamówiłam sobie nową koszulkę nocną :D