Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia.

czy takie menu na komunię pasuje ?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaawedwrfewfr
po co az tyle jedzenia????????????? wystarczy rosół z makaronem ziemniaki+ filet z kurczaka+ 2 rodzaje surówek tort + kawa

Gość lologia.
no inny napisali, że to mało i głodni by byli

Gość nie tle co malo a niesmacznie
:o kurczaki smażone w panierce większosci ludziom sie przejadly i takim daniem autorka furory nie zrobi.

Gość lologia.
nie zależy mi na zrobieniu furory tylko na ugoszczeniu gości w możliwie najszybszy i prosty sposób wszystko będę robić sama i nie ma mowy abym cały dzień komunii przysiedziała w kuchni przy garach żeby tylko zrobić dobrze gościom a poza tym choćbym stawała na głowie to i tak wszystkim nie dogodzi bo każdy chciałby coś innego z tego co wiem to niektórzy podają tylko obiad i tort i nic więcej więc nie przesadzajcie że u mnie będzie bieda z nędzą ciekawa jestem co takiego niezwykłego podawali ci którzy mnie krytykują poza tym piszecie że to święto dziecka więc nie o samo żarcie chodzi prawda ?

Gość a mi się wydaje że
krytykowały cię pewnie stare panny i prawiczki

Gość ziutkaziutka
ja też zrobię podobne menu

Gość mamapiecioraczkow
zawsze trzeba pamiętać o tym, by na stole znalazły się różnorodne potrawy i przystawki, żeby nikt, niezależnie od upodobań kulinarnych, nie siedział głodny. Świetne menu na komunie moich dzieciaków znalazłam tu: http://www.codogara.pl/9561/menu-na-komunie/ - idealne zestawienie, zwłaszcza fontanna czekoladowa zrobi furorę