Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona goleniem...

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Hej. Jetem brunetką, mam brązowe oczy, przy czym strasznie bladą skórę na której dokładnie widac wszystkie włoski. Natura niestety obdarzyła mnie dośc sporym owłosieniem i o ile nie zaczęłam się wszędzie golic było to nawet znośne. Teraz mam obsesję na punkcie golenia, golę wszystko nogi, uda, ręce, okolice bikini, pupę, włoski na brzuchu, te na dolnej części pleców też. Mam tego dośc, bo jest to męczące. Macie jakieś pomysły, żebym mogła powrócic tylko do golenia nogi + uda i bikini?? Bo reszta tych włosów jest teraz grubsza i bardziej widoczna, jest ich więcej. Próbowałam depilatorem, ale to strasznie boli i efekty są niezadowalające, robią mi się straszne podrażnienia. Proszę o jakieś rady, bo mam już dośc siedzenia w łazience godzinę żeby się ogolic. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Czekam na jakieś rady... :(

Up

Gość taka sobie zonka
A ile masz lat?

Gość taka sobie zonka
Pytam bo wiem po sobie,ze tabletki antykoncepcyjne troche hamuja wzrost niepotrzebnych wlosow,ale tak naprawde to zrobilas blad,zaczynajac golic brzuch i rece.Wlosy golone lubia odrastac silniejsze:(

19 :/ Kiedyś panicznie się bałam, że chłopak z którym się potykam zauważy, że mam taki problem, niedokładnie się ogolę, albo zobaczy podrażnienia, teraz czuję wielką ulgę, bo mam wyrozumiałego chłopaka, wiemy o woich wadach i jet ok, bo to ciągłe ukrywanie było okropne, tyle dobrego Ale sama dla siebie chciałabym czuc się komfortowo :(

Wiesz, najmniej żałuje tych rąk bo tam to tylko przejadę depilatorem raz na jakiś czas i jest spokój. No a z brzuchem i plecami to totalna głupota była bo tam mam podrażnienia od depilatora :/ Nad tabletkami i tak myślałam, ale nie wiem kiedy się na nie zdecyduje i pewnie musiało by upłynąc dużo czasu, żeby takie zmiany zaczęły byc widoczne... Nogi jak opalę to powinno to lepiej wyglądac, bo teraz są strasznie blade i bardzo rzucają się w oczy takie punkciki skąd wyrasta włos po goleniu

Gość papapa prapapapapa
wasy i brode tez golisz?