Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geluska97

niebezpieczne tycie w ciazy.jak to jest z wami mamuski ;)?

Polecane posty

Gość Geluska97

Kochane mamy prosze powiedzcie ile wazylyscie przed ciaza a ile wazycie teraz? jestem tez czerwcówka i troche mnie martwi to ze tak duzo przytylam.przed mialam 72 bo jestem wysoka a teraz mam 83 a to niespelna 21tc.nie kontrolowalam wczesniej tak super wszystkiego raczej jadlam to na co mialam ochote tez smieciowe zarcie ale chyba czas to wreszcie zmienic Czy wlasnie przez takie obzarstwo i duzo smieciowego jedzenia,slodyczy mozna dostac cukrzyce ciazowa?od paru dni czuje dziwna kwasowatosc w ustach problemy z zoladkiem.Slyszalam ze to wskazanie do cc choc mi to i tak juz grozi przez wade wzroku i serca.

Ja na razie 15 tc +3,5 kg a i tak uważam, że dużo. Gin mi mowila, ze 2 kg na miesiac sa ok wiec u Ciebie niby nie ma tragedii, ale tak na prawdę w drugiej polowie zwykle tyje sie wiecej...

ja na poczatku ciazy szybko tylam, nawe do 1 kg tygodniowo, roznie... lacznie przytylam 14 kg z tym ze od 33 t.c. odzywialam sie zdroowiej

Przed ciążą - 52 kg w 20 tc - 65 kg przed porodem -74 kg 2 tygodnie po porodzie - 60 kg ;p

to weź po uwagę że teraz dopiero zaczyna się prawidłowo przybieranie na wadze- rozwija się wszystko w środku Ja do 19 tyg nic nie przybrałam a dopiero od tego czasu zaczęłam przybierać i jest tego 7kg na plusie 30 tydzień, Tak powinno sie tyć 2 kg na miesiąc ale dopiero od około 20 tyg Może zacznij sie zdrowiej odżywiać i uważaj na to co jesz a będzie lżej dalej. :):)

przed ciążą 55 kilo teraz (kilka dni przed porodem) 81 kilo :( tak samo miałam z pierwszym dzieckiem, w ciągu 5 miesięcy byłam znowu chudziną.

Gość Geluska97
no widze ze nie tylko ja tak mam ;] ostatnio wlasnie tylam 1kg tygodniowo.ale od dzisiaj juz bardziej zwracam na to wszystko uwage

Gość duzaaaaaa
ja jestem w 16 tyg i przytyłam 1,5 kg. Nie pilnuje się - jem jak przed ciążą .

przed ciążą 60 teraz w 28 tygodniu 70 i troche jestem przerażona chciałabym maximum 15 zgrubnąć a jeszcze dokładnie 3 miesiące

Gość krokodylica
Ja miałam 10kg więcej ok. 30 tc.

Gość grzenia
Przed 1 ciążą ważyłam 60kg, przed porodem 68:) A teraz przed 2 ważyłam 55 i jestem właśnie w 19 tyg. i waże 57,6.

Gość gola 23
ja jestem w 29 tygodniu i mam 6 kg na plusie

Gość w pierwszej ciąży
przytyłam 7,5 kg, w drugiej podobnie. Dzieci zdrowe, powrót do wagi sprzed ciąży błyskawiczny.

Gość pysiulek911
33 tc- 4,700 na plusie:) przed ciaza- 62 kg.

Przed ciążą 56 kg, w 29tc 65 kg. Myślę, że nie powinnam przekroczyć 70.

Na starcie ważyłam 60 kilo teraz 65kg a jestem w 6 miesiacu ciąży. Stosunkowo niewiele przytyłam ale za to dupa mi sie cholernie rozrosła:P