Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca Aga

Imprezy a dziecko

Polecane posty

Gość Pytająca Aga

Mam ochote jechac na impreze z kolezanka ale bez chlopaka. Dodam ze mam dziecko. Nie piszcze ze jestem kurwa. Jestem dobra matka ale nigdzie z domu nie wychodze. Rzadko imprezowalam. Ostatnio bylam jakies 2 lata temu. Prosze napiszcie czy wypada mi jechac? Nie krytykujcie mnie

Gość traktorzysta :-D
no a czemu nie?....bo nie rozumiem?:o to ze masz dziecko nie oznacza ze nie masz prawa do zycia towarzyskiego...no nie przesadzaj:o jedź i baw sie dobrze...należy Ci się:)

Jedź jak masz z kim, ja chce w ten weekend zabalować ale każda koleżanka nie może :O kurwica mnie bierze :O Poza imprezami domowymi z udziałem śpiącego dziecka, typu że raz mogę pić ja raz szanowny Pan tatuś to też nigdzie nie wychodziłam od dokładnie 4 lat!! Jak tylko skołuje minimum 2 koleżanki to się nawet zastanawiać nie będę 🖐️

Gość Pytająca Aga
Powiedzial ze jest zazdrosny i mnie nie psci, ze on nie imprezuje wiec ja tez nie moge. Nie chce go zdradzac tylko isc na impreze

Gość SzokującaHistoria
To go zapytaj czy Ci ufa

Gość Pytająca Aga
Poprzednia dziewczya go zdradzila i teraz nie ma zafania zeby puscic dziewczyne na dyskoteke