Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulawa kuna

grube czy chude kobiety?

Polecane posty

Gość druga ladna
marylin monroe grubaska? a jebalby kazdy :O

Gość grubsza11111111
jestem grubsza i mam tarczyce jestem mloda i tarczyca zawlilla mi zycie..wszyscy teraz boze jak ty sie stylas.. smieja sie ze mnie inni i mowia wez gruba sie cofnij... jest mi przykro a nie wykrzycze przeciez gamoniu to przez tarczyce...

Nie jest ważne jaka miseczka. Ważne czy nosisz je z dumą. Ja jestem dumna z mojego zwykłego B, bo są kształtne, jędrne i okrąglutkie. I za nic ich nie oddam ani nie wymienię, bo nadzwyczaj się chłopcom podobają:)

Gość a czy lubicie
czy ja wpieprzam chipsy?:D:D:D ej, ktos tu ma kompleksy na punkcie buzi :D:D tak samo ty mozesz byc 50letnim tlustym onanista ale mysle ze jestes po prostu brzydką kobietą ;)

Gość Nawiedzony a.a.a.a.a.
takie szkietetory lubią nastoletni chłopcy mężczyźni wolą kobiety .

Gość kawa+mlekooo---
a ja mam 1.69, ważę 55 i czuje się idealnie w swoim ciele!! wiecie ile człowiek jest szczęśliwszy gdy kocha swoje ciałko ? naprawę warto nad sobą pracowac dziewczyny

Gość a czy lubicie
grubsza, jaka masz wage i wzrost?

Gość a czy lubicie
nawiedzony - dokladnie taka mam teorie, poparta doswiadczeniem :)

Gość kamil moje dziecko
wiesz myślę że to właśnie ty masz jakieś kompleksy bo na siłę próbujesz sobie wmówić że wszytko jest z tobą OK i nie masz kompleksów -pytanie tylko po co tak usilnie to sobie wmawiasz, a broniąc się próbujesz wmówić innym kompleksy ? :D dobra kończę z tobą dyskusję bo jest bezproduktywna 🖐️

Gość grubsza11111111
mam 167 i waze 83kg;/ lekarz mnie uspokaja i mowi ze wroce do swojej wagi ja juz w to nie wierze... zalamuje sie bo ta waga to dla mnie przeklenstwo .. glupia tarczyca i znjiszczy zycie...

Gość a czy lubicie
mam kompleksy, jak kazdy, ale o kompleksach sie nie mowi idiotko :) nie wmawiam sobie nic, ludzie mi to mowia, ze mam sliczna buzie :) nie martw się, walniesz make up i cos z ciebie bedzie :D

Gość nnnnnnnnnnnnnn
no moje tez sa jedrne i ladne, ale mimo to i tak ich nie lubie, bo sa male. a watpie zeby rozmiar sie zmienil, choc mam 17 lat. mialam male, mam male i zawsze takie bede miec. czasem ciezko sie z tym pogodzic choc wiem ze sa sprawy o wiele wazniejsze niz cycki. ale latem wiekszosc kobiet ma piekne dekolty a ja jestem plaska, taka prawda...

Gość a czy lubicie
grubsza... ok, nie jest to malo, powinnas isc do dietetyka, nawet przy tarczycy mozna schudnac, potrzeba tylko troche wiecej czasu i wysilku :)

Gość kamil moje dziecko
o kompleksach się nie mówi ? bo co ? hahah to jakiś temat tabu ? :D jakiej wsi tyś się urwała 🖐️ dobrze, ja też ci powiem, że jesteś piękna już dobrze, spokojnie 🖐️ :D:D

Gość grubsza11111111
mam diete i wysiłek.. a poprawy nic..;/ dodatkowo biore hormony lekarz mowi ze to kwestia czasu mój chłopak stwierdzil ze jak schudne to mozemy byc dalej razem..;/ frajer... ;/

Gość a czy lubicie
nie mowi sie o nich, bo wtedy malo kto je zauwaza :) jesli jestes taka inteligentna to to powinnas wiedziec, jak rowniez to, ze jesli kobieta potrafi podniecic mezczyzne, to nie bedzie on zwracal uwagi na tak malo istotne w seksie rzeczy jak skora na brzuchu :)

Gość grubsza11111111
dobra w sumie nie wazne... ;/ wiem co czują ludzie którzy sa otyli... wiem jak to jest gdy sie chudziaki patrza ;/ koncze i sie dołowac nie bede.. ;/ dobranoc.

Gość Nawiedzony a.a.a.a.a.
Marylin - brak mi słow chyba nigdy nie będzie słodszej kobiety .

Gość a czy lubicie
grubsza, dietę masz od dobrego dietetyka? nie sluchaj lekarza idioty, ktory mowi, ze Ci samo zejdzie, bo on ma to w dupie

Gość ghrrrhhrr
"a watpie zeby rozmiar sie zmienil, choc mam 17 lat. mialam male, mam male i zawsze takie bede miec." Jak przytyjesz to i piersi się zwiększą. Mi z rozmiaru C przeszło na D Ale nie sądzę żeby było warto :P

Gość kamil moje dziecko
taak na pewno jak ktoś nie będzie mówił o tym że ma np gruby brzuch to nikt go nie zauważy, faktycznie inteligentne 🖐️ hahah :D hahah jesteś trochę jak paulo coelho :D

Gość a czy lubicie
nie jest gruby, ale widze roznicy nie widzisz :) jest mi ciebie zal, ja z cialem moge zrobic co zechce, tobie twarz pozostanie taka jaka jest i najpiekniejsze cialo ci tego nie wynagrodzi, bo niestety twarz to pierwsze na co faceci zwracaja uwage :D

Gość a czy lubicie
i zostawiam cie z tymi przemysleniami :D bye bye pasztecie :D

Gość kamil moje dziecko
co ty się tak tej mojej twarzy uczepiłaś ? :D skąd wiesz, że jestem brzydka ? gdzieś to napisałam ? coś sobie ubzdurałaś i się tego trzymasz 🖐️

Gość kamil moje dziecko
uderz w stół a nożyce się odezwą 🖐️ nie mówiłam o twoim brzuchu, podałam to tylko jako przykład :D

Gość nnnnnnnnnnnnnn
no nie przytyc to nie chce juz chyba wole byc taka jaka jestem i z tym nedznym C

Gość tak to widze
grubsze mają większe powodzenie u men i biją na głowę chudsze bo niedostatki urody nadrabiają rozumem inaczej swoje niby wady potrafią wykorzystać jako zalety czyli 5kg w tą czy w tą nie ma znaczenia po prostu nie mają kompleksów i tak trzymać dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dvfdvf
tak, napewno, grubsze nie maja kompleksów. ciekawe... tylko takim zbokom jak ty moze sie niezdrowa kobieta podobac.

Gość tak to widze
dv mnie chodzie o kobitki tzw przy kości a nie o grubaski które żrą na potęgę bez umiaru tzw rubens wylewanie się ciałka itd -ohyda no ale jeżeli to jest związane z chorobą to co ta kobitka jest winna !!!!!!!