Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostane przy swoim

NIE ZMIENIE ZDANIA O KATARZYNIE W. !!!

Polecane posty

Gość tak czy siak
zostane..... to juz był sygnał ,że z nią jest coś nie tak. czemu wtedy nikt sie nią nie zainteresował? moze gdy była w tej oazie myśleli,że juz wszystko ok? moze nie dała sobie pomóc? czasem każda z nas potrzebuje troche odpoczynku od dzieci (ja sama teraz na 3 dni zrobiłam sobie wolne od dzieciaków) jednak interesowałam się i dzwoniłam ale tylko 2 razy dziennie .

Gość Julia 87 ---------
Tylko że każdy z nas jest inny. Nie można obwiniać jej że była niedojrzala emocjonalnie. Chciałabym żeby za 10-20lat jakaś tv przypomniała sobie o tej tragedi, i żeby wystapiła tam matka Magdy, nie zaszczuta przez społeczeństwo, ale realizująca swoje plany, marzenia kobieta, która przez pomoc w jaki kolwiek sposób innym bedzie "spłacala dlug" zaufania jaki dali jej ludzie. Przecież musimy wybaczać na tym polega dojrzałośc.

Gość tak czy siak
i jestem wyrodna matką !!!!

Gość dla tych co bronia matke
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14231187,wiadomosc.html

Gość tak czy siak
julia87 i ja jej tego życzę jednak nie umiem byc tak wyrozumiała i miłościwa jak Ty a już naprawde uwazam sie za bardzo naiwną osobę dobrze ze jest wiecej takich osób jak Ty ja nie umiem

Gość antyspoleczny
Nie interesuje mnie co media zrobia jeszcze z tragedii tej rodziny

Gość SzokującaHistoria
Tak, teraz wszyscy będą ją oczerniać, sąsiedzi, znajomi, żeby tylko się pokazać w tv, udzielić wywiadu i się pochwalić przed innymi. Budują swoje szczęście na nieszczęściu tej dziewczyny, ale mogą się szybko przejechać. I życzę Wam, żebyście nigdy nie musieli stanąć w obliczu takiej tragedii jak ta dziewczyna bo pewnie od razu byście strzelili sobie w łeb

Gość Julia 87 ---------
Mnie to ciekawi, ze nagle teraz ta "koleżanka" taka wylewna i pomocna. Jak sie widzi że ktoś nie daje sobie rady to sie mu pomga, a nie teraz udziela wywiadów. Co za obluda.

Gość antyspoleczny
Zastanawia mnie tylko jedno, czy w zwiazku z tym co sie stalo Pani Katarzyna i jej rodzina utracili wszelkie prawa, telewizja i detektywi publikuja jej adres, jej osobiste zwierzenie itd, czy w tym kraju jest jakies parawo?

Gość SzokującaHistoria
Rutkowski zmieszał ją z błotem, to przez niego to wszystko trafiło do mediów, bo chciał sobie reklamę zrobić.

Gość tak czy siak
smutna ta cała historia z czasem wiele sie wyjasni a to prawda ze taeraz dopiero niektórym rozwiązuja sie buzie moze ona nie chciała dać sobie pomóc skąd wiesz ze koleżanka nie próbowała? to tak z drugiej strony.....

Gość tak czy siak
10:18 [zgłoś do usunięcia] SzokującaHistoria Rutkowski zmieszał ją z błotem, to przez niego to wszystko trafiło do mediów, bo chciał sobie reklamę zrobić. ************* trąbili o tym juz na drugi dzien i rutkowskiego jeszcze nie było w tym wszystkim

Gość antyspoleczny
załóżmy nastepujacy scenariusz, rozjuszona spolecznosc, dopusci sie zaledwie drobnych aktow wandalizmu pod tym adresem, sad Katarzyne W uniewinni. Kto to pozniej naprawi?

Gość Julia 87 ---------
I to właśnie jest przyklad tego jak bardzo jesteśmy obojętni na drugiego czlowieka. Przeczytalam wywiad, ta dziewczyna twierdzi że planowala poronienie, że zostawila dziecko po porodzie, ale ciekawe co zrobila by jej pomóc?! Jasne, że teraz lepiej stanąc po drugiej stronie i zgrywać wrażliwą matke, bohaterke która zrobilaby tak tak i tak, nie tak jak Katarzyna, wredna wyrodna... To szokujace jak nasi "przyjacie" są złudni i czasem falszywi.

Gość antyspoleczny
Czy nie sadzicie ze powinnismy przestac o tym mowc?

Gość tak czy siak
10:22 [zgłoś do usunięcia] Julia 87 --------- I to właśnie jest przyklad tego jak bardzo jesteśmy obojętni na drugiego czlowieka. Przeczytalam wywiad, ta dziewczyna twierdzi że planowala poronienie, że zostawila dziecko po porodzie, ale ciekawe co zrobila by jej pomóc?! Jasne, że teraz lepiej stanąc po drugiej stronie i zgrywać wrażliwą matke, bohaterke która zrobilaby tak tak i tak, nie tak jak Katarzyna, wredna wyrodna... To szokujace jak nasi "przyjacie" są złudni i czasem falszywi. ********************** a skad wiesz co zrobiła a czego nie zrobiła ta koleżanka?

Gość tak czy siak
10:23 [zgłoś do usunięcia] antyspoleczny Czy nie sadzicie ze powinnismy przestac o tym mowc? ******************* co masz dzisiaj na obiad? ja zrobiłam pyszną zupkę palce lizać. nie z przepisu tylko tak z głowy :)))

Gość SzokującaHistoria
antyspołeczny to prawda, moderatorzy powinni usuwać automatycznie te wszystkie chore tematy

Gość Julia 87 ---------
Bo gdyby zrobila coś konkretnego to tragedi moglo nie być, nie kazda kobieta to dobra matka, nie każdy ojciec to dobry mąż. Te opowieści mogła zostawić dla policji etc to jak kopanie osoby leżacej, nie jest dla mnie wiarygodna, ale jak lubi blask fleszy w switle takie tragedii, to jej wybór. Dla mnie to obluda.

Gość tak czy siak
miłych spekulacji ja spadam na narty :) pozdrawiam

Gość tak czy siak
07.02.2012] 10:28 [zgłoś do usunięcia] Julia 87 --------- Bo gdyby zrobila coś konkretnego to tragedi moglo nie być, nie kazda kobieta to dobra matka, nie każdy ojciec to dobry mąż. Te opowieści mogła zostawić dla policji etc to jak kopanie osoby leżacej, nie jest dla mnie wiarygodna, ale jak lubi blask fleszy w switle takie tragedii, to jej wybór. Dla mnie to obluda. ********************** moze chciała ale ta sobie nie dała pomóc skąd wiesz?????? nie wiesz tego wiec co spekulujesz na temat tej koleżanki?

Gość dajcie jej spokuj
nareszcie:-O

Gość re4tgq34
Bo gdyby zrobila coś konkretnego to tragedi moglo nie być, nie kazda kobieta to dobra matka, nie każdy ojciec to dobry mąż. Te opowieści mogła zostawić dla policji etc to jak kopanie osoby leżacej, nie jest dla mnie wiarygodna, ale jak lubi blask fleszy w switle takie tragedii, to jej wybór. Dla mnie to obluda. popieram w 100% pewnie sprzedała się za parę groszy :o żal mi takich ludzi, nie wiem chciała być sławna czy jak?

Gość lela***
A dlaczego mają przestać pisać? Pojawiają się głębsze refleksje na temat tego, co sie stało, przyczyn tkwiących głębiej i mogących mieć wpływ na zachowanie rodziców tego dziecka. Wszyscy powinnieśmy przemyśleć to, co się zdarzyło. Może jakaś kobieta obok nas przeżywa podobny problem i my możemy coś zrobić/ pomóc.

Gość Julia 87 ---------
Dlaczego spekuluje- dlatego że nagle teraz gdy masowo każdy obrzuca blotem ta dziewczyna jej przyjaciólka sobie "przypomniała" o tym jaka Katarzyna jest naprawde?! Przestań, to swiństwo, i chamstwo. Twierdzi że były przyjaciólkami, ale czy tak skrajnie rózne os mogą sie przyjażnić?! Raczej nie, wiec ona podając swoje imie i nazwisko grzeje sie zgrywając przykladną matke "Wioletka" Okropne, nie chciałabym doswiadczyć takiej "przyjażni"

Gość Julia 87 ---------
* 'Wioletki".

Gość Zostane przy swoim
Nie chciala tego dziecka i tyle.Teraz jej na reke,ze juz jej nie ma.Szkoda tylko mi tej malej,bo ona darzyla swoja matke miloscia(taka prawdziwa,jak dziecko matke)a matka miala na nia wyjebane,od poczatku jej nie chciala i watpie,zeby darzyla ja kiedykolwiek miloscia...Myslala suka,ze sie nie wyda.Myslala,ze sprawa przycichnie,policja bedzue szukala porywacza,ze wszyscy beda sie nad nia uzalac,a ona sobie bedzie spokojnie i bez problemow zyla,a tu zonggg

Gość lela***
To bądźmy czujni na takie sytuacje! Łatwo psy na kimś wieszać, trudniej pomóc człowiekowi.

Gość do;Zostane przy swoim
zgadzam sie ze wszystkim co tu napisalas!widac jestes normalna kobieta nie tak jak te broniace tej morderczyni wlasnego dziecka!ta kurwa nie miala zadnej depresji!chcialo jej sie wolnosci i kurestwa!tyle!

Gość SzokującaHistoria
Właśnie, jest ogólna znieczulica, bo przecież "to nie moja sprawa", że dziecko obok maltretują, że patologia, że alkoholizm. Niech się sami martwią, a potem jak się cos stanie to wielkie biadolenie "o matko, tam zawsze tak dobrze było, nie spodziewałam się, gdybym wiedziała, to bym pomogła". A to tylko czcze gadanie