Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostane przy swoim

NIE ZMIENIE ZDANIA O KATARZYNIE W. !!!

Polecane posty

Gość s.o.s
nie nam oceniać ..oni żyli na kocią łapę... to przykazania dla nich nie istnieją a czy Madzia ochrzczona? wie ktoś?

Gość Julia 87 ---------
Wydaje mi się że tej dziewczynie zabrakło miłośc, zroumienia. Jej teściowa oburzała sie że ona mówi na "Ty" to nie jest normalna relacja. Być może była traktowana jak tylko niania do wnuczki tej kobiety, mąż- byćmoże też sie nie sprawdził w rej roli, to nie jest tak że ktoś jest zły od urodzenia, oddajemy swiatu to co sami dostaliśmy. I dlatego tak sie stało.

Gość antyspoleczny
nie tylko na kocią lape ale i w komunie

Gość SzokującaHistoria
A co was to obchodzi czy ochrzczona? To już tylko katolicy mają prawo życia w tym kraju? Zajmijcie się w końcu swoją dupą, zniszczyliście życie tym ludziom, ciągłe pisanie komentarzy, potępianie itd, zastanówcie się nad sobą a dopiero oceniajcie innych!!

Gość antyspoleczny
bo jak nie ochrzczono to św Piotr nie będzie wiedzial jak ja zawołać i przez to niedopatrzenie w ogień piekielny trafi

Gość SzokującaHistoria
Julia 87 ja się z Tobą zgadzam, może na początku sama byłam za ukaraniem surowym tej matki, ale trzeba pomyśleć, że to się nie wzięło z niczego. Musiała być przyczyna nieratowania dziecka, a zresztą moim zdaniem tatuś maczał w tym palce, bo 3 razy zmieniał wersję wydarzeń. Może to on wymyślił całą szopkę z porwaniem itd?

Gość sruba myśli swoje też
mnie zastanawia jedno... Czy w świetle tej sytuacji każda matka która nie chce dziecka będzie mogła mu przywalić, bo jak powie o nieszczęśliwym wypadku to jej wszyscy uwierzą? Jak udowodnić zamierzaną zbrodnię? A teraz z innej beczki. Co z aborcją w tym pier***%$#%$ kraju? Lepiej aby urodzone dzieci ginęły czy te jeszcze co nie czują i są zarodkami? Mamy idealny przykład co się dzieje kiedy rząd zmusza matki do rodzenia dzieci których nie chcą.

Gość SzokującaHistoria
Widać, że w Polsce to jeszcze zacofanie jak w średniowieczu. Podobno Bóg kocha wszystkich, ale teraz widać nie kocha tych co nie ochrzczeni. Brawo, gratuluję

Gość SzokującaHistoria
To nie rząd ją zmusił tylko "kochana" teściowa do urodzenia dziecka

Gość Zostane przy swoim
Po pierwsze to jeszcze do konca nie wiadomo czy to byl wypadek!A skad wiesz,ze nie rzucilo ktores z nich tym dzieckiem o sciane albo podloge?!nikt nie wie co tam sie stalo.Ona mowila,ze od poczatku tego dziecka nie chciala.Zle sie dzialo w tej rodzinie,to pewne.Chuj wie jakie to dziecko mialo zycie...

Gość antyspoleczny
SzokującaHistoria, Bóg w tym kraju kocha tylko katolikow

Gość s.o.s
nie , nie każda jedynie kaska, która od 2 tyg. okupuje czołówki gazet , jest gwiazdą tv ..w tym czasie zabito, okaleczono dzieci, zginęły..noworodki; zmarła noblistka, ale orgia kaski bije wszystko!

Gość s.o.s
to do śruba...

Gość antyspoleczny
Czyzby juz bylo slychac traby jerycho

Gość antyspoleczny
s.o.s, zazdroscisz jej popularnosci?

Gość SzokującaHistoria
Nie, to tylko wymysł chorych księży, którzy twierdzą, że jak jesteś innej wiary albo do kościoła nie chodzisz to jesteś potępiony na wieki. A kto im dał prawo, żeby takie sądy stawiać? Zacznijmy myśleć racjonalnie, przestańmy robić szopkę ze śmierci i pomyślmy przez chwilę, bo właśnie dzięki totalnej olewce i przyzwoleniu na wszystko mało co nas rusza, nawet śmierć dziecka (nieważne w jakich okolicznościach) jest dla nas powodem do kpin. Czy to jest normalne?

Gość Julia 87 ---------
Wy chyba nie wiecie jak otoczenie kształtuje człowieka. Ja pracuje z osobami w podeszłym wieku, osamotnionymi. Gdy przywieziona została do nas pewna kobieta, byla tak zła na caly świat, że potrafila na nas pluć, wylać zupe, drapać a na zlośc nawet się wypróżnić, specjalnie pod siebie, aby trzeba bylo zaczynać toalete od początku. Po jakimś czasie gdy widziała że nie jest przedmiotem, obowiązkiem dla nas zmienila sie tak bardzo, że traktuje nas jak rodzine. Dlatego uważam że brak milości u tej dziewczny spowodował, że ona postąpila wlaśnie w taki sposób, dobrze jej bylo w roli ofiary, pewnie przez cale życie nie zaznała tyle milości co wtedy.

s.os. przeczytaj uważnie co napisałam bo Twoje wypociny nijak się mają do mojego postu...

Gość Zostane przy swoim
Ktos tam pisal wyzej,ze moze bala sie reakcji tesciowej i dlatego ukartowala i upozorowala cala sprawe...Czyzby ratowala tylko swoja dupe?!wolala siebie uratowac niz dziecko.

Gość s.o.s
współczuję maleństwu❤️ ..bo na tej zbrodni ..pojawił się ewenement medialny i każdy chce coś ugrać, zauważ dziennikarze i reporterzy stali kilka dni pod ruiną, żeby sprzedać sensację..

Gość antyspoleczny
s.o.s, zrob tez orgie i super expres pewno chętnie Cię powita na swoich łamach

Gość Julia 87 ---------
Nie wiem tego czy ona jej spadla, tak jak wy nie wiecie ze zabila świadomie. Dlatego ja wole wyjść z założenia że to byl wypadek, nigdzie nie slyszałam jej wypowiedzi że ona nie chciala tej ciąży.

Gość antyspoleczny
Zostane przy swoim, a co miala do diabla ratowac, skoro dziecko juz nie żyłó????

Gość Zostane przy swoim
CZYLI TERAZ KAZDY KTO NIE UDZIELI POMOCY UMIERAJACEMU,ALBO CO GORSZA ZABIJE INNEGO CZLOWIEKA,BEDZIE MOGL SIE TLUNACZYC ZLA SYTUACJA W RODZINIE I TYM,ZE BYL NIEKOCHANY.Nie no,super.

poczytaj trochę. Kobieta miała problem, po urodzeniu dziecka znikła na 2 tygodnie, nie chciała małej, w ciąży podobno biła się po brzuchu aby wywołać poronienie. Ja się nie dziwię że tak to się skończyło, czy zabiła czy to był wypadek przez nieuważne zajmowanie się dzieckiem, efekt jest jeden - śmierć niewinnej dziewczynki. Bo nie ma u nas legalnej aborcji.

Gość s.o.s
antyspołeczny,źle zrozumiałeś, nie promuję się w taki sposób mnie przeraża ta cała sytuacja, że matka zbeszcześciła zwłoki, media rozdmuchały..

Gość antyspoleczny
Umierajacemu to sie udziela ostatnich sakramentow

można wyjść teraz założenia, że można każdemu przywalić w łeb i powiedzieć że to był wypadek.

Gość Zostane przy swoim
Ty myslisz,ze to dziecko od razu zmarlo po upadku?!no prosze cie!zreszta,tak czy siak powinna wezwac pogotowie,albo prosic kogos o pomoc.I GOWNO MNIE INTERESUJE CZY BYLA W SZOKU CZY NIE!

Gość Julia 87 ---------
Nie udzielenie pomocy to przestępstwo, jednak powszechnie praktykowane w naszym spoleczeństwie. Ja pomagalam mężczyżnie w czasie napadu padaczkowego a z mojego samochodu ktoś z gapiów ukradl torebke. Ale czy to znaczy że każdy z was tak zrobi bo ktoś tak zrobila wam? Podejrzewam że nie, nie można tylko oceniać, jej nalezy sie pomoc, zrobila żle, ale nikt z nas nie wie co by zrobil.