Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz z bstoku

Nie postawiłem piwa w klubie. Czy na serio jestem burakiem? oceńcie

Polecane posty

Gość do mariusz
to poczytaj jakies poradniki, malo na necie takich artykulów, wiele jest pomocnych

Gość mariusz z bstoku
a może zrozumcie, że zarabiam 2 tys i nie stać mnie na rozrzucanie się kasą i fundowania piwa za 8 zł kilku osobom?

Gość tomcioooo22
ale biedronka ma najlepsze piwa i nalezy to zaznaczac zawsze i wszedzie!

Gość sęp1234
2 tys to nie ejst tak malo, malo to by bylo jakbys dostawal tylko kieszonkowe od rodzicow 20 zł miesiecznie :P

Gość mariusz z bstoku
panna wstawiła się i nawet nie pożegnała się ze mną, odjechali taksówką

Gość tak przeszkadza
To trzeba by lo oddac temu facetowi piwo a nie so ie kupowac.

Gość miala racjee
dobrze zrobila, po takim wstydzie tez bym poszla bez slowa

Gość przynajmniej
wypiles jedno darmowe piwo i ciesz sie :D

Gość jiuytyguh
poszłem :D:D:D jesteś burakiem już jak widać po piśmie więc rozumiem dlaczego nie chciałeś im odstawić tego piwa :D są sytiacje w których trzeba okazać klasę a ty jej nie masz, przecież w końcu pracujesz i nie zarabiasz tak strasznie mało a poza tym nie co dzień stawiasz znajomym piwa. Nie dziwie się dziewczynie, skąpstwo to coś okropnego a ty jeszcze piszesz że ona przez całą noc portfela nie wyciągnęł i dobrze, jakby to wyglądało jakby ona stawiało :/ masakra co za skąpiec :/

Gość hiena9876y
haha ja zarabiam 1,500 z tego połowa idzie na spłate kredytu studenckiego a potrafię zaoszczędzić na tyle żeby dziewczynie postawić drinka zaprosić do kina na kolację, nie mówię że co dziennie ale 2, 3 razy w miesięcu, nie dziwie się lasce ze cie olala.

Gość ..........,.,.,.,.
Zaraz go tak zjedziecie, że się chłopak zamknie w sobie ;P

Gość tylko na chwilę......
co za wsiórrrrrrrrrrrrr!!

Gość mariusz z bstoku
ok czaję, ale już i tak po znajomości

Gość ja tego tak surowo nie oceniam
wiec sie nie martw laska mocno przesadzila sama sie ladnie nie zachowala

Gość bardzo miły gość
Pieprzone materialistki! Koleś nie jest frajerem i dobrze robi, że sępom ie funduje alkoholu.

i jestem kobieta jakby to mialo jakies znaczenie burakiem bys byl jakbys nic jej nie postawil a za nia placiles to byl zbiorowy wypad i ja na jej miejscu bym sie wstydzila zeby ktos mi wszystko stawial

Gość to ty gościu nawaliłeś
wstyd

Nie dziwię się jej, plus na kafe wyliczasz ile wydałeś tego wieczoru na szatnie, piwo...żal. pzdr

Gość rudkowskipatorl
nie czytaj tych mocherów kafeteryjnych, dryblasow co nigdy w klubie nie byli, nie znają zycia. czlowieku dobrze sie zachowales i to czy postawisz kolejke bo ten koles wczesniej postawil to zalezy tylko od ciebie a laska jakas pierdolnieta na ryj skoro od ciebie tego wymaga. widac jej sie poprostu nie spodobales i przyczepila sie byle czego. a co ty ksiadz jestes ze masz byc idealny? huj jej do tego czy ty masz stawiac browara. skoro taka madra to sama mogla postawic kolejke pizda jedna a nie protfela nawet z domu nie wziela, suka. zapomnil czlowieku, nie doluj sie i nie czytaj tych dryblasow co tu pisza bo tacy to nawet zycia nie znają, uczciwi sie znalezli a matke by oszukali za 10 gr. laska glupia pizda i nic wiecej, wez zapomnij o niej.

Gość rudkowskipatorl
takie jest zycie, idzie sie do klubu, ktos stawia browara to sie korzysta, i nie ma zadnych zasad ze trzeba "odstawic". co ta laska wogole w tym tepym łbie miala? niechspierdala na drzewo. caly dzien sępiła, nie tylko od ciebie a ci suka kaze jeszcze odstawiac kolejke. co za glupia suka. Zachowales sie bardzo dobrze ze ją olałes bo tylko frajerzy dają sie wykorzystywac na kase.

dokladnie burakiem jest osoba ktora stawia sama z siebie i oczekuje ze ktos zrobi to samo moze goscia bylo stac na kupienie 4 piwek a jego juz nie musi slowo dziekuje wystarczy jej tez moim zdaniem nie musial ciaghle stawiac jakby driny chciala walic po 30 zl kazdy to tez ma placic ?

Gość nie no, buralk
ale tam na wschodzie pewnie wszyscy tacy :P ja bym się spaliła ze wstydu na miejscu tej laski. i nie chodzi o jakieś piwa, ale o to, że facet koleżanki postawił, a mój ma węża w kieszeni (lub co gorsza, go nie stać). ergo facet kumpeli jest lepszy. ergo czas się zawijać z tej relacji.

Gość ale laska nie chciala chlopa
ktory jest takim sknerą i to zrozumiale

ehhh, co za dramat, facet nie kupił piwa i jej miłość wnet ustąpiła, w tych czasach prawie każdy jest sponsorem - tylko czasem to jest potępiane, a czasem oczekiwane ... Bo od tego jest facet :D

Gość moim zdaniem....
Nie stać Cię było na postawienie tych 4 piw, to trzeba było nie brać od nich, albo nie iść do następnego klubu. Dla mnie w tej sytuacji ważniejsze by było postawienie tego piwa również znajomym, niż zapłacenie za dziewczynę przy wejściu do klubu. A poza tym ktoś, kto wylicza ile wydał, jest od razu skreślony. Popatrz na to z innej strony. Ona nie potrzebowała tego piwa. Zaprosiłeś ją, to stawiasz.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakbym slyczala mojego faceta... :)

Gość karolciaoko
chłopak koleżanki postawił wszystkim piwo i wypadałoby abyś i Ty następnym razem postawił a nie tylko sobie i dziewczynie więc się nie dziw, skąpy trochę jesteś ;)

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jezeli Ci postawili to wypadalo tez tak zrobic. ale panna rzeczywiście na kase tak nie powinna patrzec. Tymbardziej ze ona wyszla z inicjatywa zeby isc do tego klubu... Moj facet do zlotowki sie ze mna rozlicza .. Chytrus jeden :O