Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz z bstoku

Nie postawiłem piwa w klubie. Czy na serio jestem burakiem? oceńcie

Polecane posty

Gość lolaaaaa olej go!
cale zycie ze sknera to koszmar

Gość w dzisiejszych czasach
brak klasy facetom :(

Gość bo kryzys przyszedl
:P

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem :( ale on nie zarabia za duzo. jakies 1200 i nie zalezy mi na jego kasie, ale cham czasem nawet po mnie nie przyjedzie do skoly. tylko czekam 3 godziny na pociag. bo skapi na paliwo..a przynajmniej nie zaproponuje. jak mi kupi hot dog'a to mysli ze jest super. to naprawde irytujace. ale z drugiej strony jak mam urodziny to kupuje mi juz drozsz prezenty... sama nie wiem :O

Gość ale widze ze ty
jestes mniejszym burakiem niz niektorzy wypowiadajacy sie tutaj, co mową np pi**a o kobiecie

Gość ja tego tak surowo nie oceniam
pojebalo was rowno nie ma zadnego obowiazku stawiania osobie ktora nam postawila czy ten koles sie go zapytal czy ma mu kupic piwo? kupil pewnie 4 i tyle jesli ktos ma gest to nie powinien oczekiwac ze zaraz ktos mu sie odwdzieczy bo wtedy zaden to gest mialam kumpla ktory stawial calemu towarzystwu nie raz w liceum bo mial sporo kasy a reszta nie i jakos nie oczekiwal ze mu tez kupimy bo rozumial ze on ma a reszta nie to takie trudne do zrozumienia??

Gość ale to nie o to chodzi
co innego jak sie jest w swoim towarzywie, a co innego jak sie jest z kolezanka i jej chlopakiem, bo to jej wstydu narobil. to nie chodzi i to ze jest jakis obowiazek stawiania ale odrobina kultury nie zaszkodzilaby

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nikt tu nie pisal ze gosc czekal na odwdzieczenie obowiazku nie ma ale wypada :)

tak, brak klasy facetom, a kobiety które tylko biorą i biorą to mają niesamowitą klasę :D no bo im się to należy, to nic że same nic z siebie nie dają tylko chcą być traktowane jak księżniczki :P

Gość mariusz z bstoku
fakt, że jej koleżanka też za nic nie zapłaciła, fundował narzeczony, ale może to co innego bo jednak to jej narzeczony a ja z laską widziałem się drugi raz w życiu?

mariuszu nie ubolwaj, laska była dziwna i generalnie ciebei miała gdzieś, poszła na randke z twoim portfelem a nie tobą. Na przyszłośc nie wyliczaj jednak każdej złotówki jako poneisiony koszt na dziewczynę bo to nie wypada, skoro stawiasz to nei wyponinaj.

jesli tam np piwo bylo po 8-10 zl a tak bywa w klubach najczesciej to moze nie bylo go stac na to zeby wyjebac 60 zl jednego dnia

ja się z moim facetem też staram rozliczać 50/50 ale to co innego gdy już jesteśmy parą a co innego jak facet stara się o względy dziewczyny i robi takie numery. Jeśli go nie stać niech nie bierze od innych, jak tam ktoś poniżej napisał 'niech korzysta', bo kultura wymaga tego aby 'ostawić' kolejkę jak nie tego samego wieczoru to następnym razem. Poza tym skoro odjechała bez pożegnania , to raczej nie chodziło tylko o to piwo, musiałes się jej nie spodobać, a piwo albo było tylko dobrym pretekstem aby się od Ciebie uwolnić, albo przelało czarę goryczy wtop jakie zaliczyłeś wcześniej.

niezegnanie sie z kims z kim sie spedzilo wieczor i czyj koszt sie tam bylo jest tym bardziej nie na miejscu a jakos tej pannicy sie nikt nie czepia prawie uwage moglaby zwrocic ale nie olewac go jak smiecia i sie nie zegnac klasa sama w sobie

chciala Cie sprawidzic jak sie zachowasz i sprawdzila \;0

Gość wwrrr
Tak sobie licze, i wychodzi mi, ze kolega autor i jego panna wypili po 6 piw. Albo ja jestem z jakichs innych czasow, albo to jakby troche duzo.

Gość tu moze chodzic o cos innego
on uwaza ze jedynym bledem jaki popelnil i zarazem powodem ze dziewczyna uciekla bylo to ze nie postwil piwa temu facetowi, a nie wiemy jak on sie zachowywal moze juz wczesniej sie zbieralo a to wykorzystala jako pretekst, bo trudno mi uwierzyc ze laska ucieka bez pozegnania przez jakies piwo

Gość 60 złotych
taka suma to rzeczywiscie tragedia. jak mozna tyle wydac na dziewczyne w jeden wieczor? mogles powiedziec jej zeby przyszla z wlasnym prowiantem :)

poj**alo was rowno nie ma zadnego obowiazku stawiania osobie ktora nam postawila ----> :O nie ma takze obowiazju przepuszczania kobiety w drzwiach, ani podnoszenia dupy gdy ona wstaje albo wychodzi, ale po prostu WYPADA. Tym bardziej, ze koles postawil Wam wszystkim- jezeli nie miales kasy mogles podziekowac za piwo, powiedziec ze nie pijesz, ze bierzesz antybiotyk czy co tam jeszcze wykombinowac. Zachowales sie b nieladnie, i raczej jestes skreslony u dziewczyny- w koncu musiala sie za Ciebei wstydzic przed znajomymi :( Na przyszlosc przekartkuj sobie savoir vivre- nie chodzi o to, by wiedziec ktory widelec do czego itd, ale o nadrobienie pewnych zaleglosci, ktore niestety posiadasz....

Gość prawda!
porzadna wypowiedz

bzdura przepuszczanie w drzwiach itd to oznaka kutury gdyby ten koles spedzal z nimi czas i za kazdym razem pil stawiane piwo i sie nie rewanzowal to uznalabym to samo ja stawiajac nie oczekuje rewanzu na tym to polega nie dociera do was? jesli ktos oczeluje zwrotu to nie jest to zadna postawienie bo kase sie odzyskuje jesliby on zapytal ej kupuje piwo kupic Ci i przyniosl by 4 to wiadomo ze trzeba odkupic ale nie jak ktos sam to robi z siebie jak bede miala gest i postawie kolejke 30 osobom to zbnaczy ze oni maja mi zaraz przyniesc 30 piw do stolika?

ja stawiajac nie oczekuje rewanzu na tym to polega nie dociera do was? ---> sluchaj. Temau facetowi tez na pewno bylo wszystko jedno, czy autor mu kupi to piwo za 8 zl czy nie. Natomiast sprawa rozchodzi sie o to, ze LASKA, z ktora byl poczula sie przez niego beznadziejnie- bo nie okazal wzajemnosci, nie zrewanzowal sie, i to tyle. Zreszta wiesz jak to jest miedzy kobietami? 'Moj facet ma gest, i postawil twojemu piwo, Twoj sie nie zrewanzowal'. :O Ja np czulabym sie fatanie, gdybym poszla gdzies z moim facetem, ktos postawil nam piwo, a przy kolejnej nadazajacej sie okazji moj facet nie odwzajemnilby tej grzecznosci. To tyle. A jezeli chodzi o kobeite... w pewnych sytuacjach nie wypaa kobeicie placic. Jak by to wygladalo, gdyby w drugim klubie ona zaplacila za to piwo dla 4 osob? No sorry.... :O

Gość do bzdura
a kto ci powiedzial ze ten gosc oczekiwal rewanzu? nic nie rozumiesz ;/ chodzi o to jak poczula sie ta dziewczyna kiedy on sie tak zachowal przy jej znajomych i jeszcze jej 2 zl za szatnie wylicza

bylam niedawno na takim podwojnym sp-otkaniu i za wswzywtko placil jueden koles ale oni jakos sie rozliczali sami na boku chbya \\\\;:P

Gość cvvxz
jak kogos nie stac na piwo dla laski to nie stac go na laske w ogole lol.

Gość wniosek
chcesz chodzic na randki - dorabiaj na ulotkach :D:D

Zgadzam się,że jeśli ktoś kupuje dla wszystkich to wypada odstawić, ale gdzie jest powiedziane,że musiał to zrobić facet, równie dobrze mogła ona, skoro on wcześniej płacił, albo mogli się złożyć. A jeśli nie mieli kasy to mogli podziękować i powiedzieć,że następnym razem oni stawiają. Wkurza mnie to podejście,że skoro umawia się facet z dziewczyną to on musi za wszystko płacić.

Gość a kto ma placic
skoro to on ją zaprosil

a wg Ciebie ona zachowala sie ok? bo moim zdaniem gorzej niz on akurat ja nie patrze kto komu stawia piwo, jakos mnie to nie zajmuje jesli ktos mial gest to mial i jego sprawa natomiast nie umialabym bawic sie na czyjs koszt a poizniej nawet czesc nie powiedziec