Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeeeere

oglądaliście teraz konferencje z rutkowskim i rodziną?

Polecane posty

Gość reeeeeere

mi się wydaje że ten gość ma coś za uszami masakra mi nie wygląda na ojca po stracie dziecka tak mi szkoda tego dziecka.....

Gość mnmnmnmnmnm
A czemu ubrał sie na jasno-przeciez jest w załobie

Gość nosem w kałuże
a teraz będzie pojazdka na rutka

Gość podobon
też tak uważam, nie płakał nie rozpacza nie mówi jak mu tego dziecka brakuje... tak się nie zachowuje ojciec po śmierci dziecka

Gość hiho
w tej żałobie zdążył zmienić fryzurkę....rozpacza nie ma co....i ten jaśniutki sweterek

Gość podobon
też tak uważam, nie płakał nie rozpacza nie mówi jak mu tego dziecka brakuje... tak się nie zachowuje ojciec po śmierci dziecka

Gość drtgad
a czemu ubrał sie na jasno-przeciez jest w załobie

Gość reeg35
bo wrobil kaske i sie cieszy, ona siedzi w pierdlu i milczy bo kocha bartusia, a on na wolnosci

Gość hiho
ani jednego ciepłego słowa o córce,którą stracił.nic.

Gość reeeeeere
dla mnie to jest szok to znowu wydaje mi się nie naturalne naprawdę oni mówią o tym wszystkim tak spokojnie przecież ona zakopała jego dziecko!!!!!!!!!!!! a on mówi że wybaczenie przyjdzie szybko?? wybaczcie ale to mi się w palę nie mieści bulwersuje mnie to ktoś wciska nam kit i tyle

Gość sratatataatatatatata
widać ze dla was załoba jest tylko na pokaz w czarnych ciuchach i udawanym płaczu przed kamerami. zal mi was.

Gość hiho
chyba ma taką zimną naturę po prostu,zero emocji i tyle

Gość reeeeeere
no wybacz ale jak to możliwe?żadnej skruchy tęsknoty i wychodzi dumny w białym sweterku i nowej fryzurce i dyskutuje

Gość reeg35
beatka c. (matka bartka) zapewne zaplacila rutkowi by bronil batrusia. tekstu wyuczeni na paniec prawie, jak cos zapomnieli rutek podpowiedal, na bank tatus maczal w tym palce ani slowa zalu, ze jego dziecko nie zyje! w glowie sie to nie miesci

Gość bystry Jarek z Kielc
choooj was to obchodzi jak był ubrany Bartek nic wam do tego

Gość reeeeeere
to obcy ludzie to przeżywają płaczą to wstrząsające

przezywacie smierc jakiegos obcego dziecka bo jestescie nienormalni!!! te znicze, maskotki- ŻENADA! zajmijcie sie swoim zyciem hieny podłe a przede wxszystkim własnymi dziecmi. poczytac im ksiazeczki, wyjsc na spacer a nie gnic przed kompem, puste idiotki!!! kiedy bartek byl w garniturze to było: "jaki on wyfiołkowany" " ale sie wysrtoił" teraz ubrał zwykły sweter to, ze "wyszedł w swetrze". ludzie wstydzcie sie!!!!

Gość hiho
cała ta rodzinka zachowywała się tak jakby mówiła o starym ukradzionym rowerze,który się zepsuł i trzeba było go po prostu zakopać w śmieciach i śniegu

Gość reeeeeere
przecież każdy to widzi nie brońcie tego tatuśka strata dziecka to najgorsze co może być ja po tym człowieku nie widzę tragedii ani że spotkała go taka tragedia jeszcze jak on się o niej wyraża KASIA haha śmiechu warte ja bym takiego buca na oczy nie chciała widzieć

czepiacie się głupiego sweterka, a żałoba to stan ducha a nie to jakiego koloru ma się ubranie na sobie :P

no i co cie to obchodzi, nawet jesli by faktycznie tego nie przezywal, to tobie akyrat chooooj do tego.

dla mnie takze sposob mowienia ojca, zachowania, uzywania zwrotow zwloki dziecka jest nienormalny ... bez nawet drzenia w glosie ... jakis kosmos ... zero emocji ... jakby mowil o czyims dziecku, a nie swojej tragedii

no i tak cieplo o niej ... jakby zapomnial, ze mu pod murem dziecko zakopala ... ja tego nie pojmuje ...

Gość reeeeeere
dokładnie mówię wam że to jest jeden wielki cyrk niesamowicie mi żal tego dziecka to oni na własne życzenie zrobili szopkę na całą Polskę z rzekomym porwaniem i teraz ja nie wiem co to ma być to dalej wszystko jest takie dziwne

Gość CZYLI WSZYSCY ZAUWAŻYLI
1. OJCIEC I BABCIA MAgdy mieli nowe fryzury w tym ona także miała nowy kolor (kurwa, czy w żałobie o tym się myśli?????????) 2. ojciec i babcia magdy nie mieli czarnych żałobnych ubrań, on beżowy golf, ona kurwa fiolety (biżuteria, makijaż) 3. Żadne z nich nie wspomniało jak bardzo im brak dziecka a on z wielką ławością mówił o swej córce "jAK ODBIERZEMY CIAŁO" - kurwa! CIAŁO? Nie wiem kim są ci ludzie, ale nie chciałabym mieć z nimi nic wspólnego!!!

Gość reeeeeere
właśnie ciepło o niej mówi , o jakimś wybaczeniu ta matka to dla mnie największy zwyrodnialec jaki chodzi po ziemi od początku do końca gra zrobiła z siebie ofiarę teraz połyka detergent by zwrócić na siebie uwagę to jest cwana pozbawiona uczuć aktorka

Gość reeeeeere
tak tak tak... oni są wszyscy są z pod ciemnej gwiazdy

Gość hiho
ciepło to on mowił o kaśce,ale o córce mówił:"odbierzemy ciało"

Gość baba pod wozem
Tak jak ktoś już napisał, niedługo ojciec dziecka z babcią zatańczą w tańcu z gwiazdami. Paranoja. Medialny cyrk. Mam tylko nadzieję, że policja niedługo go zwinie i będzie wstyd.