Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alem Ciekawy

Bad Boy vs Good Boy

Polecane posty

Go艣膰 Alem Ciekawy

Dziewczyny, jacy faceci was poci膮gaj膮 i chcia艂yby艣cie mie膰 za partner贸w? Niegrzecznego, wolnego i szalonego czy pouk艂adanego, sympatycznego, sta艂ego(taki og贸lnik niewyczerpuj膮cy poj臋cia "z艂y"/"dobry")? Odpowiedzi na zasadzie: - Bad boya bo... (i tu male uzasadnienie) a nie Good boya bo... (i tu male uzasadnienie) lub odwrotnie. Zapraszam do dyskusji :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grzecznego
ch艂opca i pos艂usznego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona theodena
Wola艂abym bad boya, bo wydaje si臋 bardziej poci膮gaj膮cy, w dodatku sama grzeczna nie jestem. Grzeczny ch艂opczyk to nudny ch艂opczyk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubie jak facet
jest pantoflarzem lamusem takim wiec wole bad boya

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubie jak facet
oj tak grzeczny chlopak, nudny az boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka prawda ona
ja ju偶 ci moge napisa膰 偶膮e wi臋cej bedzie chcia艂o bad boya ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 placebo 21
a potem lament ze faceci to chuje jak zdradzi albo ze ci膮gle ma swoje zdanie i sie k艂贸cimy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona theodena
Ale oczywi艣cie 偶eby ten bad boy nie by艂 taki bad, 偶e mi da po mordzie czy co艣 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona theodena
a ja sama si臋 k艂贸ci膰 bardzo lubi臋, wi臋c przy facecie, kt贸ry by si臋 ze mn膮 ci膮gle zgadza艂 dla 艣wi臋tego spokoju szlag by mnie trafi艂 :)

Udost臋pnij ten post

bad boy...szalony w 艂贸偶ku wiadomo:D a good boy bo jak ka偶da kobieta lubie by膰 adorowana przez mi艂ego romantyka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubie jak facet
ja niestety wygladam na grzeczna to tez przyciagam takich co wiecej moj system wartosci jest okej (mowie to jako osoba dojrzala, a nie z problemami emocjonmalnymi i ograniczeniami) wiec moze bad boy to zle okreslenie - lubie silnych facetow, wiedzacych czego chca, umiejacych powiedziec kobiecie nie i nie dlatego zeby jej pokazac ze potrafia mowic nie, tylko dlatego ze potrafia mnie przekonac ze maja racje i w istocie ja maja. Cwelow i kretaczy nie lubie,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxTakaJaxx
Oczywi艣cie 偶e Bad Boy ;p S膮 jednym s艂owem bardziej sexi ni偶 Ci grzeczni i pouk艂adani ^^ ]:->

Udost臋pnij ten post

Do rentajo: nie martw si臋 przecie偶 ka偶da kobieta jest inna, s膮 i takie kt贸re wol膮 takich jak ty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna male艅ka
A ja chce romantyka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona theodena
rentajo - id藕 zak艂adaj w艂asne tematy, na kt贸rych si臋 b臋dziesz wy偶ala艂, bo, zauwa偶, tutaj wszyscy maj膮 Ci臋 w dupie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alem Ciekawy
W艂asciwie jak na razie potwierdz si臋 stereotyp. Ale jak to jest - czy to cokolwiek zmienia, 偶e good boy mia艂by pasje, by艂 pewny siebie, ale nieby艂by kim艣 "niepewnym", przy kt贸rym kobieta nie wiedzia艂aby na czym stoi? Przecie偶 dzi臋ki pasjom m贸g艂by sprawi膰, 偶e kobieta nie b臋dzie si臋 nudzi艂a, i dodatkowo wiedzia艂aby, 偶e nie traktuje jej przelotnie, natomiast bad boy nie daje 偶adnej gwarancji, sta艂o艣ci, ale poci膮ga zachowaniem i... to jest takie wa偶ne dla kobiet czy mo偶e chodzi o co艣 innego?

Udost臋pnij ten post

rentajo- ale powiniene艣 si臋 cieszy膰 ze jestes jedyny w swoim rodzaju bo wszyscy pod膮偶aj膮 za jednym schematem :D

Udost臋pnij ten post

poprzedniku, nie pr贸buj tego zrozumie膰, mam lepsz膮 rad臋: korzystaj z tej wiedzy p贸ki ku艣ka w formie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cscasfaga
hahahah a wiecie ze wiele dziewczyn uwa偶a 偶e jest taka ciekawa i szalona a tak naprawd臋 s膮 nudne, strasznie nudne. Bo tak widz臋 z waszych odpowiedzi 偶e z wami to tak jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatraaa
nie dyskutujcie z rejtajo tylko piszmy kogo wolimy :P

Udost臋pnij ten post

Potwierdzaja sie s艂owa kt贸re by艂y wcze艣niej 偶e bad boy jest dobry dla nastolatek a starsze wol膮 good. Mia艂am bad boya ale na d艂u偶sz膮 mete to nie daje szcz臋scia. Kobieta z czasem chce sie czuc pewna kochana, wiadomo brakuje czasami spontanu jakiego艣 ale to daje pole do popisu kobietom, kt贸re same mog膮 zaskoczy膰 czym艣 swojego good boya:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cscasfaga
no bo bad boya to si臋 udaje 偶eby bezm贸zgie laski bzzzyka膰 i ka偶dy ch艂opak nawet prosty to wie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona theodena
ale zale偶y te偶 co rozumie膰 pod poj臋ciem bad boy/good boy. Czy good boy nie pije, nie pali, chodzi do ko艣cio艂a a bad boy chleje na pot臋g臋, 膰pa i inne takie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cscasfaga
a jak si臋 nawet szalony, odwa偶ny i zajebisty ch艂opak zakocha w normalnej, warto艣ciowej dziewczynie i traktuje j膮 na powa偶nie to inaczej post臋puje i nie jest taki bad boy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cscasfaga
tajniki m臋偶czyzn zdradzam :) ale to co si臋 pokazuje dziewczynie to zale偶y od celu. Jak m臋偶czyzna uwa偶a Kobiet臋 za interesuj膮c膮, inteligentn膮 to si臋 inaczej zachowuje, a jak chce po prostu "porucha膰" no to przed g艂upi膮 siks膮 musi by膰 bad boy :)

Udost臋pnij ten post

ale w tym bad boyu nawet jak sie zakocha zostaj膮 czasem poprzednie zachowania..no widocznie tak ju偶 musi by膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alem Ciekaw
Chodzi o to, 偶e taki bad boy nie daje gwarancji, pewno艣ci, raczej kusi przygod膮, pewny siebie buntownik, nieobliczalny - w koszulce bez r臋kaw贸w, jak Marlon Brando sprzed lat :) a taki good boy bardziej zr贸wnowa偶ony, sta艂y, ch艂odny gentelmen - kojarzy mi si臋 taki Keanu Reeves w garniturku :) Nie bierzcie tego tak dos艂ownie hehe

Udost臋pnij ten post