Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fogaaaaaasmutna

Czy można wysłać smsa do ex chlopaka w walentynki??

Polecane posty

Gość fogaaaaaasmutna

sama nie wiem....tesknie za nim

Gość po co z siebie masz robic
idiotkę ? nie wysyłaj.

moja była mi wysłała życzenia świąteczne, a jak się rozstawaliśmy to zarzekała się że zaraz kasuje mój numer :D nie muszę chyba dodawać, że nie odpisałem i od tego czasu mam ją za większą idiotkę, niż miałem wcześniej.

Gość nie nie można bo wszystkie
sieci komórkowe mają zakaz wysyłania smsów do byłych w walentynki. musisz wykupić usługę za 150zł netto i wtedy będzie ci przysługiwać 1 sms o długości 100 znaków.

Gość fogaaaaaasmutna
no tak ale on konczyl nasza znajomosc a zaraz po wiglii zlozyl mi zyczenia wigilijne i noworoczne a pozniej milczenie wiec mysle ze nam bylo niedomowienie.....wiec w walentynki mu wysle ale bez ,, kocham cie ''

Gość fogaaaaaasmutna
no tak ale on konczyl nasza znajomosc a zaraz po wiglii zlozyl mi zyczenia wigilijne i noworoczne a pozniej milczenie wiec mysle ze nam bylo niedomowienie.....wiec w walentynki mu wysle ale bez ,, kocham cie ''

Gość ŻęCą
poczekaj , może i tym razem ci wyśle

życzenia wigilijne a zyczenia misone to 2 różne sprawy, chcesz odnowuic kontakt (co uwazam za glupote) zrob to ale normalnie napisz co slychac. a nei pisz w walentynki

Gość fogaaaaaasmutna
eh ale macie inne opinie :(

Ja bym nie wysłała bo jestem dumna uparta i nie chciałabym sie kompromitować . Ale... może czasem warto schować dumę do kieszeni i zawalczyć o miłość

Gość wino900
ja nie wysłałabym.

Gość Lilly Ewelina
never

Gość fogaaaaaasmutna
musial mnie zostawic z powodu moic wad

Gość to prawda jest
to bardzo zalosne, bardzo, nie masz godnosci? nie zachowuj sie jak szmata do podtarcia osranego tylka

Jeśli chodzi ci tylko o utrzymywanie kontaktu, to odezwij się do niego w inny dzień. Jeśli chcesz dać mu do zrozumienia, że jesteś nim zainteresowana jako chłopakiem, to od tego właśnie przecież są Walentynki. Tak naprawdę pytasz o to, czy dziewczyna może okazywać chłopakowi, że jest nim zainteresowana, mimo że ten z nią zerwał. Oczywiście, że może - nie ma przecież takiego zakazu, żeby nie mogła. Tylko musisz rozważyć, czy naprawdę tego chcesz (kwestie dumy, honoru, itp.) i czy to ma szanse jakiegoś powodzenia (pewnie z jakiegoś powodu on nie chce z tobą być). Generalnie SMS to fajny pomysł, jeśli komuś sprawi przyjemność, albo chociaż dowartościuje go. Ale jeśli taki SMS by go tylko zmartwił (bo musi ci coś odpisać, a nie ma ochoty/pomysłu), a dla ciebie jest to też mało honorowe, to może nie ma sensu. Sama najlepiej powinnaś wiedzieć, która opcja jest w tym przypadku prawdziwa.

Gość konkoridiumsum
facet cie zostawil, znaczy ze nie chce cie w tym kontekscie z jakim ewidentnie kojarza sie walentynki. zrobisz z siebie skonczona idiotke, a on skona ze smiechu, a moze nawet z poczucia obrzydzenia, ze zadawal sie z kims kto za grosz nie ma godnosci i ambicji. jesli nie widzisz roznicy miedzy zyczeniami swiatecznymi a walentynkowymi to sadze, ze nie mozesz miec wiecej niz 17lat.

Gość gość
Ja też się nad tym zastanawiam. Mój mnie zdradził - udawał ze jestt ze mna i pewnego razu zobaczyłam jak całuje sie z inną i jeszcze sie oglądał czy ja widzę... Odwinął mi taki numer przed Świętami Bożego Narodzenia. Wymyśliłam że wyslę mu Walentynkę - zawsze mówił ze bedzie do końca życia moim przyjacielem... Chce mu wysłac kartkę w której napisze kilka słów o prawdziwej przyjazni (nic obrazliwego) i na koniec nie podpisze sie....mam nadzieje ze kanalia się domyśli...

Gość gość
Nie , poniższy się tylko.

Gość gość
chciałabyś się przyjażnić ze zdrajcą? no świat się do góry nogami przewraca

Gość gość
Jesteście żałosne z tymi smsami , kartkami , odgrzewanymi ziemniakami :o

Gość gość
To zły pomysł , niczego nie wysyłaj. WAlentynki, to świeto zakochanych, a nie dzień przyjaciela. Jak możesz mieć nadzieję, że facet, twój były facet, który całuje się z inna na twoich oczach i chce żebyć to widziała, zrozumie jakąś aluzje o przyjaźni??? To cham. Dlaczego chcesz mu dać satysfakcję?. Poczekaj, a może on ci coś napisze.

Gość gość
Posłuchaj mnie. Jestem facetem. Wyślij. Jeśli nie ma dziewczyny to wyślij. Jeśli nie odpisze, albo nie będzie chciał nawiązać kontaktu to daj mu spokój. Jeśli wyślesz mu smsa, może go odzyskasz. Wiem co mówię. Upewnij się, że nie zmienił numeru.

Gość gość
A ja sie zastanowiłam i jednak mu nic nie wyślę - niech cham wie że nie trafił na idiotkę. Tyle że przez takich "panów" my kobiety tracimy wiarę w prawdziwą miłość...

Gość micha lina
nie i jeszcze raz nie. jesli jest ex to daj spokoj!!

Gość gość
A po co się nad tym teraz zastanawiasz? Zobaczysz czy on Ci wyślę a ty najwyżej możesz mu odpisać. Walentynki--> św. Walenty jest patronem chorych psychicznie nie rozumiem po co wysyłać życzenia komukolwiek z okazji tego święta.

Gość gość
Mój były po roku czasu, gdy odszedł bez słowa ode mnie wysłał mi walentynkę - misia z sercem. Nie odpisałam. Po roku od tej waletynki dowiedziałam sie że ma dziecko, ktore było w drodze jak wysyłał mi walentynkę. Co wy na to?