Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edypkrol

Reforma emerytalna. Jesteś za czy przeciw?

Polecane posty

Gość gumowa pałka
niczego nie wypierniczą co chwila budują nowe supermarkety jeden obok drugiego biorą kredyty na to tylko nie wiem po co wiem tylko że supermarkety są koszmarnie zadłużone !!! kolejna sprawa to to że dopóki ten rząd będzie u władzy nic się nie zmieni!!!

Gość gumowa pałka
ojoj straasznie długo mój post wchodził, ciekawe jak długo ten temat będzie istniał, ale pewnie niezbyt ... :D

Gość arkadiusz00000
NO wlasnie.ale ciekaw jestem czemu w niemczech nie ma realu i innych gównien nie niemieckich???? wszystkie markety sa niemieckie w niemczech a u nas jest w ogóle jakis Polski???????????

Gość arkadiusz00000
po drugie co x lat sieci typu Real zmieniaja nazwy a czemu??? zeby podatku nie placic a obracaja miliardami ,natomiast zwykle szaraczki co maly sklepik prowadzą takie podatki odprowadzaja ze glowa boli i non stop kontrole z US ,zeby zlapac na czyms i dopieprzyc kare 10 tys zl.

Gość gumowa pałka
wiesz co ja myślę że niemcy to w ogóle inna bajka bo oni dbają o swoje interesy jak mało kto.... inna sprawa że żarcie mają syfskie ale nie o to chodzi. W Niemczech są supermarkety ale nie w takiej ilości jak u nas. Zresztą kto tak naprawdę jest właścicielem Reala, Tesco? Jakiś Niemiec pewnie albo Rusek, ch.. wi kto jeszcze. Kiepsko znam się na rynku i ekonomii ale sądzę że ktoś po prostu robi interesy bo u nas tanio ale moze źle myślę....

Gość gumowa pałka
albo portuglaczyk :D Biedronka (Polish for ladybug) is the biggest chain of no frills supermarkets in Poland (over 1,650 shops and 26,000 employees), owned by the Portuguese company Jerónimo Martins. Literally, the name translates as ladybird which is the logo of the company. Biedronka sells mainly local (Polish) products, much of which are manufactured specially under the company's own label. It is one of the best recognized companies in Poland (90 % of the population) and is targeted at lower-income customers. It also sells a variety of Portuguese-made products.[citation needed] In 2005 90 % of the product range were Polish-made.

Gość gumowa pałka
supermarkety by padły gdyby ludzie tam nie kupowali, jednak ludzie kupują bo wiele produktów można tam kupic taniej pytanie skąd te niskie ceny? potrzebuje kasy na nowy towar i musi sprzedac?? hm.... błędne koło... supermarkety i portale takie jak allegro niszczą rynek i powinny zniknąć

Gość gumowa pałka
widzę że nikt nie chce ze mną pisać :((

Gość ANARCHISTA WSZECHPOLSKI
EUTANAZJA JAK KTOŚ NIE PRACUJE I ZUS NIECH GO SPALI W KREMATORIUM, BO TANIEJ! KREMATORYJNE OPŁACA SIĘ BARDZIEJ, NIŻ POGRZEBOWE! TAK MI GADAŁ PIJANY PREZES SPÓŁDZIELNI INWALIDÓW NIEMIECKIEJ W POLSCE, KTÓRĄ ZARAZ PRZENOSZĄ DO CHIN, BO TAM TAŃSZA SIŁA ROBOCZA! TEN GOŚĆ POPIERA PO, A SYN NA PIS GŁOSUJE! ZGROZA POLACZKOWA TO JEST!

Real jest niemiecki, tak jak i Makro C&C, Lidl Tesco brytyjskie, Żabka też należy do Tesco a polskie... Bomi, Stokrotka, Piotr i Paweł, PoloMarket są jeszcze sieci w innych branżach, np. EuroRTV AGD, Avans itp. Biedronka i Żabka na początku były polskie 🖐️