Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryf_pomorski

Dlaczego faceci korzystający z prostytutek sa potepiani?

Polecane posty

Gość pseudo artsta
Przyjaźń jest możliwa ale nie miłość.

Gość dobroduszna żonka
a ja nawet czasem sama mojego wyślę do domu uciech jak np.mam okres i nie mogę lub jak się źle czuję . bardzo się kochamy i jeśli chodzi o seks nie ma przed nami tajemnic. próbowaliśmy wszystkiego i wiem,że taki sposób na pewno nas nie poróżni.

Gość bvfgtyhnuj
a chciałbyś cwaniaczku kobietę która korzystała z usług męskiej prostyturki ? no właśnie

Gość bo kobiety zazdroszcza
prostytutkom , przeciez takie nie maja zadnych oporow by robic co sobie zazyczy klient :D a niew kolko misjonarz tudziez na jezdzca :O

Gość pasilippa
skoro wszystko mozna kupic- starzy milionerzy co poslubija piekne mlodki-wierza w ich milosc- i nawet jest cos takiego ,w polsce raczej w ppowijakach - ale na swiecie znane -przyjaciel do wynajecia--po prostu ktos placi komus z a udawanie przyajciela -tej samej plci n-zeby se do knajpy ppojsc na sport itp-coz materializm totalny

Gość pasilippa
mnie smieszy gadanie ze faceci potrzebuja od prostytutek czulosci , przytulania -oni chca tylko dymania i gówno ich ocbhodzi prostytutka jako czlowiek

Gość Jak kobiety skreślają faceta b
bo jest prawiczkiem a chcą doświadczonego to jak facet ma zdobyć doświadczenie. Albo Jak kobiety mają w dupie faceta to dlaczego nie miałby sobie korzystać z takich usług? Ja osobiście myślałem nad pójściem do prostytutki ale nie dla seksu tylko dla czułości, wrażliwości, ciepła. Nigdy nie byłem na żadnej randce i myślałem by właśnie z prostytutką w trakcie Jej " czasu pracy" zrobić taką randkę. Na przyszłość jak bym startował do dziewczyny nie stresowałbym się tak ja spotkaniu twarzą w twarz.

Gość pasilippa
to pierdolenie o czulosci mnie smieszy -klient prostytutki chce dymania -jest chyba limit czasu -i co magotacic na pogadanki przytulanki?

Gość Jak kobiety skreślają faceta
tak na zwykłe pogaduchy, przytulanki bo tego nam brakuje.

Gość pasilippa
ruchaczom trza dziurek do dymania a nie gadania i przytulania-to mydlenie oczu

Gość akurat ruchacz to ma Was
normalne kobiety. Nieśmiały facet skorzysta z prostytutki by stać się bardziej śmiały w rozmowie z kobietami

Gość akukuruku
Nieczego złego nie widzę w korzystaniu z uslug prostytutki... lepsze to, niż wyruchać jakąś laskę, a potem ją olać :/... ale mnie godni potępienia się czarusie, którzy namącą dziewczynie w głowie tylko po to, żeby zaspokoić swoje zachcianki, a później laska się im nudzi i odkładają ją na bok. To jest syf. A nie facet, który sobie kulturalnie idzie pobzykać w burdelu - płaci za to i to właśnie dostaje. Uczciwy układ. I nie rozumiem kobiet, dla których godny potępienia jest facet, który nie potrafi zdobyć laski... ciekawe dlaczego, według tych samych koibiet zazwyczaj byłby godny potępienia facet, który laskę zdobył, ale kantem ją puścił?

Gość gladiolla-
burdele to fajne rozwiaznaia dla niesmailych -tylko niech oni nie pierdola ze ida tam sie poprzytulac i pogawędizc skoro chca tylko ruchania ,

Gość nie chcemy tylko ruchania
a jak Ty tak myślisz to twój problem. Głodnemu chleb na myśli jak mówi przysłowie

Gość gladiolla-
no nie wierze ze facet moze chceic czulosci wrazliwosci gadania i przytualania od prostytutki-od ją traktuje jak przedmiot z otworami do dymania

Gość moorraimmmmaggggggggggggg
pierdolenie co ma ukryc jedno-chec wydymania a oni pierdola ze chca czulosci buahahahha

Gość vdvc
gladiolla- no nie wierze ze facet moze chceic czulosci wrazliwosci gadania i przytualania od prostytutki - facet chciałby tego od "normalnej" kobiety ale ja ona skreśla go z powodu np. braku prawa jazdy, dużych zarobków czy atrakcyjnego wyglądu to jest w stanie płacić za czułość, wrażliwość i choć odrobinę zainteresowania.

Gość vdvc
moorraimmmmaggggggggggggg pie**olenie co ma ukryc jedno-chec wydymania a oni pie**ola ze chca czulosci buahahahha Jeśli dla Ciebie facet chce tylko seksu od kobiety to gratuluje towarzystwa. wrażliwość, czułość tego również mężczyźni potrzebują a jak są samotni i są skreślani u kobiet to tylko tam mogą to dostać.

Gość asummara
kłamstwo-do prostytutki idzie sie tylko po seks a oni pierdola ze po cos innego

Gość luchinna
chca dymania - a bredzą ze czułosci , przytelenia , gadania - buhahah -zesrac ze smiech sie mozna -chyba jest limit czasu - 30 minut lub godzina - i co oni se dziela-? - 5 minut przytualnie , 10 gadanie -reszta dymanie-łahahah

Gość ghjgh
Dziwki to my mamy z normalnych kobiet a po czułość, i rozmowę idziemy tam

Gość gthg
ruchacz to zalicza normalne kobiety a dla reszty która szuka związku, miłości, czułości, rozmowy jedyne pocieszenie to kontakty z prostytutkami.

Gość luchinna
a z sasiadka , kolezaka z pracy , matka siostra , szwagierka to nie mozna pogadac?on echyb anie patrza na zegarek -pol godziny minelo i spadaj

Gość krisss
na dziwke nie chodzi sie gadac

Gość luchinna
a oni n pierdola ze chc a gadania - kretyni hipokryci

Gość kamil89strzałów
jak chcesz pogadać możesz pójść do psycholożki niekoniecznie do prostytutki

Gość krisss
mi czasami sie zdarzy pojsc na panienke ale szkoda by mi bylo czasu na gadanie

Gość sylvia 007
JEDEN CHODZI NA DZIWKI ZA PIENIADZE A DRUGI MARNUJE MLODE LATA DZIEWCZYNIE ZA SRANIE W BANIE; KTORY JEST GORSZY?

Gość affilka
seks to towar jak kazden inny

Gość krisss
jak marnuje mlode lata dziewczynie?